carte tehnica mp153 in limba romana
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
carte tehnica mp153 in limba romana
am cumparat de la d-voastra aceasta arma si am observat ca traducera cartii tehnice in limba romana nu exista(decat in rusa si engleza)Puteti sa ma ajutati in vreun fel sau sa postati o traducere pe forum.Multumesc
Re: carte tehnica mp153 in limba romana
Buna ziua.dragosei wrote:am cumparat de la d-voastra aceasta arma si am observat ca traducera cartii tehnice in limba romana nu exista(decat in rusa si engleza)Puteti sa ma ajutati in vreun fel sau sa postati o traducere pe forum.Multumesc
Imi cer scuze pentru colegii mei.
V-am trimis pe mail traducerea.
Cu respect.
SALUTARE, DACA SE POATE AS VREA SI EU CARTEA TEHNICA IN ROMANA, ADRESA MEA DE MAIL ESTE emy2222@gmail.com, VA MULTUMESC ANTICIPAT.
ti-am trimis-o prim mail.te salut emy
Buna ziua, si eu am devenit fericitul posesor al unui baikal mp 153 si nu am carte tehnica in lb romana si tare mi-as dori sa o rasfoiesc. Multumesc pentru ajutor.
daca nu ai facut rost de ea pana acum da-mi adresa de mail pe mesaj privat (daca nu vrei s-o faci publica) si ti-o trimit eu.noroc 
-
gabi serban
Doresc si eu un exemplar in limba romana a manualului. Am achizitionat arma de la dvs. acum cateva zile. Multumesc.
Adresa este: serbangabi@hotmail.com
Adresa este: serbangabi@hotmail.com
Buna, As dori si eu o carte de baikal mp 153 in lb romana...dcovasa@yahoo.com multumesc
.
.
Buna ziua.dcovasa wrote:Buna, As dori si eu o carte de baikal mp 153 in lb romana...dcovasa@yahoo.com multumesc
.
V-am trimis pe mail traducerea.
Cu respect
acelasi bai i-l am si eu....daca se poate pe...romeo72free@yahoo.com....multumesc anticipat!
mai multumesc .......inca o data...pana o vedea cineva...
)
Buna ziua.romeo72 wrote:mai multumesc .......inca o data...pana o vedea cineva...)
Scuze de intarziere. N-am vazut din prima postarea dumneavoastra. Aveti traducerea pe mail.
Cu respect
multumesc!
-
HUNTING MAN
...
Last edited by HUNTING MAN on Mon Apr 22, 2013 11:30 pm, edited 2 times in total.
Buna ziua.HUNTING MAN wrote:se poate si la mine va rog frumos? andy_anduletzu@yahoo.com va multumesc
V-am trimis traducerea.
Cu respect.