detinatori sau doritori de CFX

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

cosminioans

Post by cosminioans »

completare la testul ''pagini aurii'' cu GAMO Magnum ( CFX 5,5 )

MUNITIE PENETRARE IMPACT VIZIBIL
-------------------------------------------------------------
match 100 + coperta 300pg

pro magnum 300 + coperta 700pg

TS-18 740 + coperta 800pg

magnum 320+coperta 500pg

PENETRARE = pagina la care am gasit varful pelletului
IMPACT VIZIBIL = ultima pagina rupta

cu cat este mai mare diferenta intre PENETRARE si IMPACT VIZIBIL, cu atat pelletul pierde mai multa energie pe alte cai decat pentru penetrare propriu-zisa (deformare proprie, rezistenta aerului, etc)
cosminioans

Post by cosminioans »

daca doriti sa vedeti ''maruntaiele'' CFX-ului, vizitati pagina lui temp , http://www.geocities.com/temp_cfx/ , in curand va aparea si modul de verificare a garniturii chiulasei
cosminioans

Post by cosminioans »

CFX-ul meu a implinit un an, asa ca m-am gandit sa ii schimb garnitura pistonului si arcul, puteti gasi pe site cateva imagini cu diferentele intre piesele noi si cele inlocuite

in plus de aceasta, i-am scos sistemul de blocare la desprinderea levierului de sub teava, acum se poate dezarma fara probleme

cea mai importanta modificare... i-am taiat 10 cm din teava si acum inca se afla in teste, cand va capata o fatza mai decenta am sa ii trimit lui temp cateva imagini pentru a le pune pe site

pana acum, se comporta foarte bine in noii parametrii, astept o ocazie pentru a-i masura viteza, la capitolul precizie inca nu ma pot pronunta, e nevoie de teste in conditii speciale, dar parerea mea este ca s-a mentinut, daca nu chiar a crescut
cs

Post by cs »

daca vrei pot sa iti trimit o poza cu sist de retinere a levierului care l-am facut eu pt arma mea
Gamo CF-X 5.5mm + tasco 3-9x40
Guest

Post by Guest »

Nu poti sa o postezi aici? Ma intereseaza si pe mine!
cs

Post by cs »

uite asa arata acum, dar tocmai azi m-am hotarat sa incerc sa ii faca altul, acum sa vad daca imi iese
Image
Gamo CF-X 5.5mm + tasco 3-9x40
cosminioans

Post by cosminioans »

te-ai muncit ceva la sistemul acela... eu am facut o chestie pe fuga, cat sa tina levierul, nu am dat importanta si esteticii

am acoperit teava taiata cu o alta, deci lungimea a ramas cam aceeasi, mi-a fost teama sa tai din levier, este prelucrat la strung in capat si nu m-am riscat sa raman fara sistemul de prindere
temp

Post by temp »

M-am gandit sa deschid o nou sectiune cu numele "tuning" (sau ceva de genul :) ). Unde sa punem pozele cu armele voastre si comentarii, teste...
Ar fi interesant sa comparati arma voastra cu un CFX nou nemodificat :? :wink:
Tare mar interesa precizia armelor... au pierdut sau au castigat din precizie? :D Eu sunt fan de precizie, nu ma intereseaza tare mult puterea,dar cum se stie cu cresterea vitezei creste si precizia.
Gamo CFX 5,5mm, Norconia 3-9x32
madalin122582

Re: detinatori sau doritori de CFX

Post by madalin122582 »

Va salut,
Mi-am luat si eu un CFX nou de aprox o luna. Am luat ceva munitie din magazin si azi am incercat niste grupaje. Am tras cu arma sprijinita de la 27 metri (masurati cu ruleta). Vreme ok, cu ceva adieri de vant. Arma este dotata cu un Tasco 3-9x40. Primele 300 de focuri mi-am chinuit rau pana sa reglez luneta. Fara atenuator de soc, nici o sansa sa ramana inelele la locul lor pe sina. Dupa ce am pus atenuatorul de soc, m-am trezit cu luneta deplasata in interiorul inelelor. Am dat luneta jos din inele si am pus intre luneta si inele o bucatica de piele imbibata intr-un lipici puternic (poxipol). Acum vad ca nu se mai deplaseaza luneta.
Ma rog...grupajele facute de mine arata asa:

Peleti Gamo Expander, cal. 5,5. 1 gram. Focurile de la extreme le pun pe seama greselii mele:
Image
Image

Peleti Gamo Pro Hunter, cal 5,5, 1 gram. Grupaj dezamagitor
Image

Peleti Gamo Pro Match, 5,5, 1 gram.
Image

Voi ce grupaje ati obtinut? M-as fi asteptat la gaura in gaura la 27 de metri. Sa fie luneta cu probleme?
tevez

Post by tevez »

Salut,
Eu cred că mai degrabă muniţia e de vină. Luneta dacă e fixată şi reglată bine nu prea are ce problemă să aibă. La 30
de m nu trebuie cine ştie ce lunetă, doar să reziste la recul, că astea spring au un pic de recul...
Felicitări pentru grupaj, cu siguranţă le vei face din ce în ce mai bune pe măsură ce tragi multe "boabe". Pentru opinii
mai multe şi mai "experte" postează şi pe clubairguns. :)
madalin122582

Post by madalin122582 »

pe clubairgun nu pot sa imi fac cont...am trimis de mai bine de 2 saptamani solicitare de cont...cica imi trebuie acceptul administratorului site-ului...care nu mai vine :)
Am 1.500 de focuri trase. cand tre sa schimb consumabilele? Chiar nu gasesc aceasta info.

Merci
tevez

Post by tevez »

madalin122582 wrote:pe clubairgun nu pot sa imi fac cont...am trimis de mai bine de 2 saptamani solicitare de cont...cica imi trebuie acceptul administratorului site-ului...care nu mai vine :)
Am 1.500 de focuri trase. cand tre sa schimb consumabilele? Chiar nu gasesc aceasta info.

Merci
O să vorbesc şi eu cu ei, am postat ceva legat de întrebarea ta. Problema cea mai mare e că tu nici nu poţi citi acolo
la rubricile cele mai importante până nu ai cont. :evil: Părerea mea personală e că trebuie schimbate când încep să
facă figuri, dar să vedem ce spun colegii mai împătimiţi, mie nu-mi e încă chiar aşa dreag domeniul a.c. încât să
ajung la asemenea "subtilităţi". :D Sunt multe postări legate de cfx.
Nişte poze postate de către un tip de pe clubairguns. 50m:
Image
Image
Image
Image
1500 de focuri este puţin după părerea mea, griji îţi faci după nişte zeci de mii de pelleturi trase...
madalin122582

Post by madalin122582 »

Am primit acces pe clubairgun. Merci de ajutor. Raman dator :D
madalin122582

Post by madalin122582 »

Va salut,
Cred ca mi s-a rupt arcul de la CFX. Ieri am tras 3 focuri si cand am incercat sa armez levierul se armeaza pana la jumatatea cursei apoi "loveste" de ceva si nu face cursa completa. E greu de schimbat arcul? Trebui comprimat pentru a fi montat? Nu cred ca ajung curand prin Bucuresti :(
tevez

Post by tevez »

madalin122582 wrote:Va salut,
Cred ca mi s-a rupt arcul de la CFX. Ieri am tras 3 focuri si cand am incercat sa armez levierul se armeaza pana la jumatatea cursei apoi "loveste" de ceva si nu face cursa completa. E greu de schimbat arcul? Trebui comprimat pentru a fi montat? Nu cred ca ajung curand prin Bucuresti :(
Se poate trimite de la orice magazin Arrow la service. Mai e în garanţie? Dacă nu mai e...eu unu' aş întreba şi pe clubairguns
şi aş încerca s-o repar eu. Posibil să fie arcul rupt şi se încalecă spirele, nu mă prea pricep. Dacă o vei desface singur eu zic
să cumperi un "gas-ram" cu ocazia asta o şi "tunezi".
Post Reply