ME-69 Model Springfield

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Luciano

ME-69 Model Springfield

Post by Luciano »

Citeva poze cu ME-69 Springfield...

Image
Image
e grea jucaria... ~1Kg

destul de greu sa-l demontezi...la prima incercare
Image
Image
Image
Image

inca nu am tras cu el, cine stie poate de Craciun, citeva artificii...

un link
http://www.co2air.de/wbb2/thread.php?th ... c45723e454
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
Mad Max

Post by Mad Max »

WOW!!!
super!
cind l-ai luat, de unde si la ce pret?
Luciano

Post by Luciano »

Primul test de tragere care l-am facut cu ME-69:

Cartus blank, zgomot:
- 9mm P.A. Knall RWS.

comportare arma:
- pistolul reincarca automat, cartusul este ejectat corect, nu se blocheaza.
efect:
- zgomot parca mai slab ca la cele romanesti de revolver 9mm, nu am sesizat flacara sau pulbere ramasa pe foaia de hirtie de la ~50 cm

Al doilea test a fost cu un cartus de gaz CS:
- 9mm P.A. CS WADIE

-comportare arma:
la fel pistolul reincarca automat, cartusul este ejectat corect, nu se blocheaza.
-efect:
am tras intr-o incapere de ~12mp prin usa intredeschisa apoi am inchis usa si am asteptat citeva secunde ptr a intra sa deschid geamul situat in apropierea usii.
Efectul a fost foarte puternic, usturime fata-ochi, iritare nas-gura-ochi... nu am reusit sa ajung pina la geam chiar daca mi-am tinut respiratia si mi-am acoperit ochii cu mina.
A trebuit sa ma spal puternic pe fata-ochi cu apa si am reusit sa intru sa aerisesc tinind un prosop ud pe fata...
Incarcatura de pulbere a cartusului imi pare mai puternica ca la cel de zgomot, cartusul urmator din incarcator a fost partial innegrit - ars

Sunt foarte multumit de efectele gazului si le consider mult mai eficace ca un cartus bila care iti poate produce o vinataie eventual o rana mai serioasa doar in zona fetei-ochilor dar in nici un caz nu te poate imobiliza ca si in cazul gazului.

p.s.
Cartusul cu incarcatura piper pare a fi cel mai puternic, acesta este interzis a fi folosit pe ptr autoaparare - pe om - in Germania.
http://www.kaehny.de/schreckschuss/gasp ... atrone.htm
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Luciano wrote:Cartusul cu incarcatura piper pare a fi cel mai puternic, acesta este interzis a fi folosit pe ptr autoaparare - pe om - in Germania.
Oare de ce?? :wink:
Luciano

Post by Luciano »

Probabil deoarece "cauzeaza dificultate in respiratie si voma, ( poate duce la stop respirator ?? ), precum si iritarea gatului."
- traducere de pe site -
Guest

Post by Guest »

Ma intreb daca ii poti atasa dispozitivul de ochire laser care se vinde ca accesoriu la www.airsoft.ro
Luciano

Post by Luciano »

Nu stiu; dar nu-i vad rostul la un pistol cu gaze, unde ochirea nu necesita precizie.
Guest

Post by Guest »

Aveam impresia ca ai intrebat undeva de un astfel de dispozitiv...
Guest

Post by Guest »

Luciano wrote:Cumpar Laser Kit PT-80 nou sau folosit ( in stare de functionare ).

Luciano
tel 0722374101
sau P.M.
La asta ma refeream! :D
Luciano

Post by Luciano »

Ar fi trebuit sa-mi raspunzi la rubrica respectiva nu aici sa faci varza discutia despre ME-69, nu are nici o legatura cu ME-69 si e total aiurea cu atit mai mult cu cit eu caut un model anume de la Gamo nu ceva universal sa ma chinui sa-l adaptez...

merci..
Guest

Post by Guest »

Scuzati!
Bill

Post by Bill »

Nu e incomod sa porti asa o sina de tramvai cu tine? Ce greutate are?
As prefera un Walther PP.
Luciano

Post by Luciano »

Da ai dreptate e prea greu de purtat zilnic, de aceea nici nu iese la plimbare... ptr colectie e frumos.
are ~1kg

Mie imi face cu ochiul un Walther P 99 de aici... wow chiar are magazie de 16 ?

http://www.kieferle.com/assets/s2dmain. ... 21007.html
Post Reply