Exista si Techkrim si AKBC, dar la noi nu..........inca.

Ma intreb daca exista in planul importatorilor sa diversifice un pic piata munitiei .45 rubber si sa aduca si ceva AKBC, TECHKRIM......
Asteptam.......
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Domnule anghelache, crapatura de la tub nu stiu unde e, dar daca e asa importanta ma duc s-o caut si cand o gasesc va anuntanghelache wrote:Domnul jon unde-i crapatura la tub? Ca daca nu mai crapa se pot trage niste concluzii.In privinta munitiilor de la alti producatori nu cred;sunt totusi relativ putine arme in cal.45 ca sa justifice efortul unui importator sa aduca munitie de la alt producator.Dar nu trebuie sa ne resemnam.E atat de frumos sa speram.
Corect !dumiadi wrote:Banuiesc ca tendința e in creștere pt posesori in cal.45 ( nu ca cei in 9*19...dar mai bine decat in alt calibru cred...). Așa ca speram sa se justifice si sa nu mai existe monopol pe calibru:) - oferta mare pe piața=avantaj client.
Aşa e. Eu m-aş bucura, deşi muniţiei de .45 de la MLD nu am ce-i reproşa, doar că mereu e loc de mai bine, iar dacă Tekrimul,jon wrote:Se importa la ora actuala munitie 9 PA AKBC? Da. De ce nu s-ar importa si .45 rubber AKBC? Si altele.... nu doar AKBC.
Totusi, MLD comercializeaza munitie 9 mm P.A. OZKURSAN si YAS, nu doar FORT.....anghelache wrote:In privinta importului de munitie cal '45 MLD cred ca trebuie scoasa din sperantele noastre ca ar putea aduce si alta munitie de la alt fabricant deoarece banuiesc ca prin contract arma este legata de munitie(Fort).
Exact. Macar mai "de poligon" fiind mai ieftina si tot ar fi bine. Sau daca e mai scumpa, dar ar avea incarcatura mai mare ar merge si pentru "atacarea inamicului" (cum se spunea mai demult pe un site din Rep. Moldova....cartus md.....cunoscatorii stiutevez wrote:Aşa e. Eu m-aş bucura, deşi muniţiei de .45 de la MLD nu am ce-i reproşa, doar că mereu e loc de mai bine, iar dacă Tekrimul,jon wrote:Se importa la ora actuala munitie 9 PA AKBC? Da. De ce nu s-ar importa si .45 rubber AKBC? Si altele.... nu doar AKBC.
să zicem, ar avea un preţ mai mic şi ar fi mai "de poligon", cum sunt alea turceşti de 9 mm la 1.5-2.5 lei, n-ar fi rău, poate
ar duce şi la scăderea preţului la Fort.
Sper ca te-ai referit la scaderea pretului la munitia Fort, nu la armele Fort.tevez wrote:poate ar duce şi la scăderea preţului la Fort.
Subscriu 100%.Bruteforce wrote:Sant de acord cu munitie diversa in cal ,45, dar din punctul meu de vedere, nu mi-ar trebuii sa fie mai puternica ...poate ca una mai ieftina. Cred cu tarie ca munitia cal ,45 este suficienta pentru a te autoapara si la fel de probabil ca AKBS in cal ,45 sa dea disfunctii si blocaje armei. De alt fel nu vrea sa ucid pe nimeni si nici sa crape teava la pistol. Si iarasi nu stiu daca teava ar rezista la asemenea munitie.
Vis a vis de incarcarea cartuselor, pare dificil dar cu antrenament cred ca face bine la degetele