Organizata in colaborare cu Ministerul Apararii, Ministerul Economiei si Comertului, Ministerul Administratiei si a Internelor, Romarm S.A. si Patromil, aceasta manifestare vine in intampinarea dumneavoastra cu dorinta de a prezenta ultimele noutati in domeniul tehnicii militare, de a crea un cadru propice intalnirilor comerciale dintre producatori, importatori si distribuitori.
Editia precedenta a targului a reunit 163 firme din 21 tari pe o suprafata expozitionala de 6500 mp.
Principalele domenii care vor fi reprezentate la Expomil 2007 sunt: sisteme si echipamente pentru trupele de uscat; sisteme si echipamente pentru aviatie; sisteme si echipamente pentru marina; sisteme de comanda, control, comunicatii si informatii; mine; echipamente de contractiune NBC; echipamente pentru securitate interna; arme si sisteme de arme; echipamente si facilitati pentru sustinerea misiunilor; protectie, siguranta, supravietuire si salvare; uniforme, imbracaminte si echipament de personal; servicii.
Am deschis acest thread special sa nu uit sa merg la expozitie. Anul trecut am pierdut expozitia pentru ca am uitat pur si simplu si am fost foarte ofticat
Eventual poate organizam un grup de pasionati si mergem impreuna
Apropo, doresc sa il intreb pe domnul Radu, Arrow participa?