Buna ziua/seara (in functie de cand cititi acest topic) toturor impatimitilor si pasionatilor de arme din Romania!
As dori ca pe acest topic sa posteze impresii,poze,teste facute de cei care detin legal arme de auto-aparare cu proiectil de cauciuc WALTHER PP 10X22T si chiar WALTHER P22 10X22T(desi sunt unele comentarii despre acestea din urma ca nu ar fi atat de rezistente,daca sunteti posesor si ati testat acest tip de arma,postati si poate ne veti lamurii si pe noi daca sunt sau nu intr-adrevar bune )
Ambele tipuri mentionate mai sus sunt comercializate de firma Arrow,asa ca nu vad nici o problema din partea site-ului sa accepte pareri pro si contra.....mai ales daca dupa aceste discutii ne putem lamurii cu totii de performantele lor aflate de la cei care detin si au testat aceste arme.
De foarte mult timp vreau sa achizitionez o astfel de arma,respectiv WALTHER PP 10X22T dar dupa ce au aparut unele poze cu ele sparte,am cam cazut pe ganduri si inca mai astept sa vad cum se comporta ele,de aceea,toti cei care detin asa ceva,ne pot ajuta,impartasindu-ne din experienta proprie cum se comporta ele la trageri,desigur,daca sunt de acord sa ne impartaseasca.
La inceputul anului in curs,firma Arrow a importat si ROHM RG88 10X22T si cred ca a facut un lucru excelent,diversificand astfel un pic piata.....si ma gandesc chiar foarte bine ca acest model ar putea fi solutia pe care o voi alege in final,daca cei care au deja Walther nu ma ajuta (pe mine si pe ceilalti interesati) sa ne decidem! Eu tot raman la ideea initiala (inca) de a achizitiona un WALTHER PP 10X22T nichelat daca e posibil,dar s-ar putea sa renunt la nichelat si sa-mi iau negru,deoarece am stat si m-am gandit ca in cazul in care se defecteaza,se sparge,cele nichelate sunt mai greu de inlocuit,nefiind atat de raspandite.
Oricum,as dori sa aflu mai multe de la detinatorii legali de WALTHER PP 10X22T,dar nu atat de mult despre performanta,caci cam toate modelele existente la noi au performante ( putere) apropiate.....ma intereseaza rezistenta lor in timpul tragerii,nu cred ca e placut si dorit de nimeni sa tragi cu un pistol 5 focuri si sa-ti crape
OK,postatati poze,teste video,impresii despre acest model,si chiar despre WALTHER P22 10X22T,caci nu se stie niciodata,eu unul,chiar daca voi detine alte modele din cele cu bila de cauciuc,sunt impresionat de design-ul si dimensiunea lui P22,si nu exclud achizitionarea lui in viitor,mai ales ca fiind f usor,poate fi purtat cu usurinta,DAR,deocamdata,dupe impresiile de pe acest forum,nu sunt prea rezistente
Va multumesc imprealabil pentru rabdarea de care ati dat dovada citind acest mesaj,stiu ca este cam lung (si inca nu am scris tot ce aveam de scris
Vreau sa multumesc pe aceasta cale celor care au postat pe acest forum testele si impresiile referitoare la ROHM RG88 10X22T,si mai ales membrilor " barthy " si " procon " cu care am discutat si mi-au impartasit experientele lor ,destul de convingatoare si la obiect,care ma fac f mult sa ma inclin spre ROHM RG88 10X22T.
Si inca mai astept un raspuns de la "reactor" referitor la Mauser-ul lui.
K,hai ca v-am plictisit destul cu acest lung mesaj....postati si voi.....si ajutati-ne si pe noi cei nedecisi inca.Eu unul sunt hotarat,vreau si o sa-mi iau,dar nu stiu inca ce,iar cei care detin ma pot ajuta
Dati detalii: ce munitie ati folosit,daca au aparut deformari ale tevii la exteriorul ei cand l-ati desfacut sa-l curatati, ce obturatii are teava la interior,cate si ce forma,si cum sunt dispuse,si daca ati tras in diferite materiale,ce efect au avut proiectilele de cauciuc asupra acelor obiecte/materiale,teava e din otel?.....bineinteles ca asupra pielii+carne are un efect net superior si sunt confins ca sunt f eficiente,desi unii nu sunt convinsi,dar haideti sa ne lamurim impreuna,k.......unii spuneau in diverse discutii pe acest forum ca aceste arme cu bile de cauciuc sunt simple"pocnitori".....nu prea cred
MENTIUNE: cu siguranta voi cumpara de la un magazin Arrow,cred ca mai mult ca sigur de la cel de pe Mosilor,unde domnii de acolo sunt chiar Domni cu D,caci sunt f amabili,intelegatori,amiabili,etc....spre deosebire de alte magazine gen Top sau Hunter(cu care am avut tranzactii in trecut si au fost ok),dar sa nu intram in detalii....chiar daca cei mentionati in urma nu mi-au aplicat mie in special un tratament necorespunzator.....vb in general. Dar intr-adevar cei de la Arrow Mosilor sunt deosebiti,si nu doar ca vor sa-ti vanda ceva cu orice pret,asa sunt dinsii din fire ceea ce in zilele noastre,dupa cum vedem cu totii sunt tot mai rar astfel de oameni.
Inca ceva,Domnul Cezar Matei,un adevarat pasionat si cunoscator al armelor scrie pe acest forum?,si sub ce nume.....daca stie cineva.... impresiile lui ne-ar fi de un real folos.
Multumesc pt. ingaduinta si POSTATI
Noapte buna tuturor iubitorilor si detinatorilor de arme ( detinute legal