Barbarosa wrote:Bun, poate nu am inteles, dar ai zis ca ti-a dat alte cartuse (adica ti-a schimbat medicatia), dar ce tipuri de cartuse folosesti? Nu folosesti Pobejda? Eu stiu ca sunt singurele cartuse cu care Tanfoglio poate sa traga, la altele el facand diverse probleme (de putere, de incidente de tragere, etc). Zi-ne si noua, ce alte cartuse ti-au mai mers?AlexeCristian wrote:Bun hai sa va lamuresc. Cand am zis ca abaterea este mare, proba a fost facuta intr-o menghina pe o masa de fier....deci fix. Am fost la magazin si mi-a schimbat cartusele saptamana asta, cu unele mai puternice. Azi l-am probat din nou. Diferenta e uriasa...adica abaterea aia enorma de 80...100 cm din 5 m a scazut undeva la aprox. 30 cm din 6 metri...tras din mana nu pe banc. Eu zic ca este acceptabil.
Prima data nu stiu cu ce am tras...dupa aia mi-a dat Wadie si au fost la fel de slabe ca primele. Acu am tras cu PG si merge binisor. Zicea ca o sa mai aduca un model care ar fi mai bun. Astept sa vad. Deocamdata sunt inapoi la munca in Nigeria. In martie cand vin acasa mai experimentez iar.