Tanfoglio 10*22

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

AlexeCristian

Re: Tanfoglio 10*22

Post by AlexeCristian »

Barbarosa wrote:
AlexeCristian wrote:Bun hai sa va lamuresc. Cand am zis ca abaterea este mare, proba a fost facuta intr-o menghina pe o masa de fier....deci fix. Am fost la magazin si mi-a schimbat cartusele saptamana asta, cu unele mai puternice. Azi l-am probat din nou. Diferenta e uriasa...adica abaterea aia enorma de 80...100 cm din 5 m a scazut undeva la aprox. 30 cm din 6 metri...tras din mana nu pe banc. Eu zic ca este acceptabil.
Bun, poate nu am inteles, dar ai zis ca ti-a dat alte cartuse (adica ti-a schimbat medicatia), dar ce tipuri de cartuse folosesti? Nu folosesti Pobejda? Eu stiu ca sunt singurele cartuse cu care Tanfoglio poate sa traga, la altele el facand diverse probleme (de putere, de incidente de tragere, etc). Zi-ne si noua, ce alte cartuse ti-au mai mers?

Prima data nu stiu cu ce am tras...dupa aia mi-a dat Wadie si au fost la fel de slabe ca primele. Acu am tras cu PG si merge binisor. Zicea ca o sa mai aduca un model care ar fi mai bun. Astept sa vad. Deocamdata sunt inapoi la munca in Nigeria. In martie cand vin acasa mai experimentez iar.
Barbarosa

Post by Barbarosa »

Nu mai este mult pana Tanfoglio va reveni in topul preferintelor si datorita preciziei. Mai aveti un pic de rabdare si veti vedea.
Tanfoglio 10*22T
www.traiteur.ro
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Barbarosa wrote:Nu mai este mult pana Tanfoglio va reveni in topul preferintelor si datorita preciziei. Mai aveti un pic de rabdare si veti vedea.
De abia asteptam. Suntem numai ochi si urechi. :lol:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
aurorauno

Post by aurorauno »

Cand spui va reveni inseamna ca a mai fost? :shock:
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Barbarosa wrote:Nu mai este mult pana Tanfoglio va reveni in topul preferintelor si datorita preciziei. Mai aveti un pic de rabdare si veti vedea.
Dah, am avut rabdare vreo doi ani.
Precizia este uluitoare.
  • - cu o precizie dezarmanta se rupe parghia ejectoare la fiecare 2-3 incarcatoare trase
  • - cu precizie, la fiecare incarcator nou tras, ii apar tot felul de "riduri" pe teava si pe unde te astepti ma putin
  • - cu mare precizie, gauresti un ziar mare desfasurat in fata ta la 10 metri, cel putin de doua ori din 10 focuri
Daca se insista pe tema asta, cu draga inima pun la dispozitie fotografii macro de mare definite, spre studiu.
Mai pun si un exemplar la dispozitie ca demo, cu munitia platita de mine, spre edificare.
Aceasta marca de arma este intr-adevar una de exceptie. Atunci cand se vorbeste despre variantele pe glont
fabricate pentru competitie. In rest, ce sa zic,
semi-antimoniu-cu-teava-ushor-cositorita-din-tabla-de-otel-de-cutie-de-coca-cola.
Cam asta ar fi despre snopul de precizii denumit "arma" de autoaparare Tanfoglio.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
d-rive

Post by d-rive »

:D :lol: :D
CZ83 Rubber
Barbarosa

Post by Barbarosa »

Problema preciziei s-a rezolvat. Grupajul este de 5*5 cm la 10 m si uneori trage gaura in gaura. Revin cu amanunte sapt aceasta ca sa mai fac ceva teste.

LA MULTI ANI !
Tanfoglio 10*22T
www.traiteur.ro
herescu

Post by herescu »

Buna ziua, ma numesc Herescu Virgil, sunt mai nou in ceea ce priveste armele de autoaparare. Am o mica precizare pentru domnul Zaharia. Ieri am cumparat un pistol Tanfoglio 10x22T de la firma care le importa ( asa spun ei ) dar, va rog sa ma lasati sa va contrazic. Pistolul este TOTAL din OTEL , nu are oritor pe teava si merge extraordinar de bine. Adica, am fost pe camp si am tras 150 cartuse cu ambele incarcatoare . Merge excelent. Il recomand cu placere. Pret magazin 1600 ron.
In vreau sa fac reclama, daca am facut-o va rog sa ma scuzati,dar, este al meu si e bun.
Toata stima si respectul
dcrist

Post by dcrist »

Sa-l stapanesti sanatos dar cum ai inceput e foarte probabil sa ramai fara el si nici sa nu mai ai dreptul la arma vreodata, de ce? Citeste atent legea 295 :mrgreen:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
mariand68

Post by mariand68 »

Da cam greu de explicat trasul a 150 de cartuse in camp :lol:
Barbarosa

Post by Barbarosa »

Bai lasati ma omul in pace nu mai fiti rautaciosi. A tras 75 de cartuse intr-o zi si restul de 75 a doua zi, iar tragerea s-a facut pe camp la Tunari, in poligon. :D
Tanfoglio 10*22T
www.traiteur.ro
Barbarosa

Post by Barbarosa »

herescu wrote:Buna ziua, ma numesc Herescu Virgil, sunt mai nou in ceea ce priveste armele de autoaparare. Am o mica precizare pentru domnul Zaharia. Ieri am cumparat un pistol Tanfoglio 10x22T de la firma care le importa ( asa spun ei ) dar, va rog sa ma lasati sa va contrazic. Pistolul este TOTAL din OTEL , nu are oritor pe teava si merge extraordinar de bine. Adica, am fost pe camp si am tras 150 cartuse cu ambele incarcatoare . Merge excelent. Il recomand cu placere. Pret magazin 1600 ron.
In vreau sa fac reclama, daca am facut-o va rog sa ma scuzati,dar, este al meu si e bun.
Toata stima si respectul

Domnule, ai luat scula cu teava lisa sau tot cu sicane pe teava?
Tanfoglio 10*22T
www.traiteur.ro
mariand68

Post by mariand68 »

herescu wrote:Pistolul este TOTAL din OTEL , nu are oritor pe teava si merge extraordinar de bine.
Se pare ca are teava lisa.
sith

Post by sith »

Barbarosa wrote:Bai lasati ma omul in pace nu mai fiti rautaciosi. A tras 75 de cartuse intr-o zi si restul de 75 a doua zi, iar tragerea s-a facut pe camp la Tunari, in poligon. :D
Si, desigur, a tras cu o arma inmatriculata intr-un permis, nu cu una virgina, care figura doar pe autorizatie ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
herescu

Post by herescu »

sith wrote:
Barbarosa wrote:Bai lasati ma omul in pace nu mai fiti rautaciosi. A tras 75 de cartuse intr-o zi si restul de 75 a doua zi, iar tragerea s-a facut pe camp la Tunari, in poligon. :D
Si, desigur, a tras cu o arma inmatriculata intr-un permis, nu cu una virgina, care figura doar pe autorizatie ...
Salutare,
Lasand ironiile la o parte, arma merge foarte bine, asa cum am mai spus, teava este lisa, fara sicane sau opritor .
Cu stima,
Post Reply