nu???
o sa urmeze... si tragere obligatorie la tinta cioara nr. 8
Doar in poligon
Speram ca anul acesta sa fie mai normali...
Mai am doua jucarii la magazin, dar in conditiile astea mai astept.
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Asa frate mai pune si tu sare pe rana,ba mai si scobeste in ea,sa fie bine,deie Dumnezeu sa ne puna sa scoatem si permis de cutit,si furca ori topor,ca doar gradina Domnului e mare!tevez wrote:mai e și cel de la Timișoara
Asa am auzit si eu din gura celor de la AEST.tevez wrote:Au zis că le vor interzice portul,
Am fost de am ridicat permisul de arma cu viza aferenta,pe 5 ani de acum inainte,el_comandante wrote:Citesc si ma ingrozesc deoarece permisul meu expira la sfarsitul anului si aveam de gand sa ma apuc de treaba si sa-l reinnoiesc dar am aflat ca trebuie sa fac dovada tragerilor experimentale anuale intr-un poligon dar nu am stiut ca acest lucru a devenit ordin de lege si nu pot face dovada fiindca nu am tras in poligon decat in 2013 si as mai putea merge acum dar este irelevant fiindca sunt descoperit 3 ani.
Daca vand pistolul pot obtine o prelungire a valabilitatii fara sa am nici o arma in permis, iar apoi sa cumpar altul? Oricum aveam de gand sa il schimb fiindca detin un model depasit din toate punctele de vedere (Walther p99t) si doream ceva serios (Fort sau GP).
Ce ramane de facut?
Multumesc.