Expomil 2007

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

haiosu

Post by haiosu »

imagini proaspete :)
asta ca sa stiti cam ce gasiti... 8)

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Last edited by haiosu on Thu Oct 18, 2007 6:00 pm, edited 2 times in total.
Nikki

Post by Nikki »

Foarte tari pozele :D :D :D Abia astapt maine sa le vad pe viu :D
sckhreech

.

Post by sckhreech »

deja imi "curg balele" :)) ..just waiting :D
Nikki

Post by Nikki »

A ramas pana la urma sambata (maine) la 10:00, da? Vin si eu tot atunci pana la urma :D
Barthy, Babanu, ne intalnim la Unirii ca de obicei sau ne vedem direct la poarta la expo? :D
dcrist

Post by dcrist »

Hotariti-va exact unde ne intilnim, la ce poarta si ora.
Babanu

Post by Babanu »

Multi dintre noi avem invitatii prin amabilitatea lui Barthy si va trebui sa intram pe la intrarea speciala invitatiilor. Propun sa ne vedem acolo la 10. Intrarea pentru invitatii este chiar langa poarta A... se poate vedea in poza.

Image
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
haiosu

Post by haiosu »

eu s-ar putea sa mai ajung si duminica.... :)
daca mai vine cineva... si incercati sa va faceti si o invitatie on line. daca nu mere doar cu invitatia si veniti duminica... mai discutam :twisted:
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

eu o sa-mi parchez masina la parcarea de la poarta B si vin la intalnire la poarta A. Nikki noi ne auzim dimineata si te iau de la Inter sau Scala
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
violiv

Post by violiv »

Nu mai ziceti nimic de cum a fost? Asteptam ceva impresii. N-am reusit nicicum s-ajung si tare as fi vrut. Ma interesa Cugirul si ce arme mai fac. In ce masura se poate cumpara de la ei? Si in special arme de foc reale?Inafara de carabina Dragana care e 'civila' se comercializeaza pe undeva PL-ul (pusca cu luneta). Mai au magazine de desfacere pe undeva sau numa la poarta fabricii? In poze arata binisor si tare plang surioarele ei din colectie dupa ea?

Pana la Carpati cu bila am luat Carpatiu-ul pe gaz, aseara l-am demontat pana la ultima bucatica - nenumarate stifturi si arcusoare ascunse :shock: (si chiar functioneaza dupa ce l-am montat la loc :wink: ). Imi place. Macar alura e reala. Iar ca realizare nu e rau - un blow-up cinstit, SA/DA, piedica ce deconecteaza percutorul si dezarmeaza cocosul, ba are rol si de deblocare a culatei ramasa posterior dupa ultimul cartus tras. Nu degeaba e o evolutie in linie directa Walther-Makarov.
Fata de original are teava alezata la ceva intre 8 si 9 mm diametru, lisa, prevazuta pe interior cu o piesa de otel de circa 5 mm latime 2 mm grosime si 5 cm lungime, fixata cu un stift trecut prin teava exact la terminarea camerei cartusului. Am gasit si un toc original modelul de politie (negru), nou-nout asa ca 'pachetul' e complet. Oricum, n-am de gand sa-l port - poate doar sa mai trag cand si cand pe la poligon asa, de senzatie. (urmeaza si poze)
Bill

Post by Bill »

Mai de graba un bow-job. Dar pentru colectie merita. Cate parale face?
bond008

Buna

Post by bond008 »

Sincer sunt invidios pe voi, eu sunt din sibiu, am lucrat aproape 10 ani in armata si nu am ajuns, acuma cand lucrez in invatamant tot nu ajung, si sincer sunt foarte pasionat de arme de mic copil, acuma tehnologiile sunt altele si vreau sa le cunosc dar ce sai faci cand nu se poate asta este, si o intrebare pentru voi, am vazut un pistol Carpato care trage cu bile de cauciuc?? este adevarat? cu cat era unu? astept raspunsul
Superbe pozele.
Post Reply