Eu nu zic neaparat ca trebuie sa fugi, dar nici sa fugi cu pistolul dupa ei. Din ce am vazut in filmulet aia erau cel putin vreo trei "magraoni", iar daca sunt mai mult de 2 se numeste ca sunt o mica multime de ostili. Ei bine, in situatia asta nu alergi multimea, fie ea mica sau mare, cu pistolul. Eu cred ca mai corect ar fi fost sa incerce sa discute cu oamenii, daca situatia se precipita si devenea amenintare chiar si ca atitudine, putea scoate pistolul, mai facea un apel la calm, dupa care se retragea usor cu pistolul si telefonul intr-un loc mai ferit, nu de alta, dar sa-i aiba in catare si ar fi sunat frumusel la politie si indiferent cu cine ar fi vorbit din trei cuvinte explica clar ca este atacat si va riposta cu pistolul in legitima aparare (mai ales ca sunt si convorbiri inregistrate si ar fi avut, indiferent de situatie, circumstante atenuante). Timpul scurs pana la sosirea politiei ar fi stat cu pistolul pe ei si eventual ar fi si tras in directia lor daca l-ar fi atacat cu bate, si mai ales nu trebuia sa faca risipa de munitie cu atat mai mult cu cat lumea cand te vede cu gun nu stie ce este pe teava, iar daca mai tipi cat te tini plamanii ca primul care se apropie il omori, iti spun, nu sunt multi "magraoni" care sa braveze. De obicei astia sunt tare in gura, actioneaza in haita si tu nu trebuie decat sa-i ti la distanta si nu sa le arati slabiciunea ta si ca ai in mana o pocnitoare.Nimeni De Nicaieri wrote:Din comentariile alora care urmareau filmul se deduce clar ca cel cu pistolul a fost atacat.Probabil au si sters atacul propriu-zis ca sa nu se culpabilizeze singuri.Cel mai tare ma enerva proasta aia care ii incita si mai tare pe saracii oameni cu bate care au sarit mai multi pe ala.
Cel cu pistolul a reactionat gresit, dar cati dintr voi ati reactiona corect sub efectul adrenalinei.
PS: Vad ca prinde din ce in ce mai multi adepti ''Teorema Ciocaniana'' . De ce sa fuga ma nene omul daca e atacat? Suntem tara de alergatori? Curand o sa raspundem penal daca ne da careva o bata in cap si nu am fugit cu pistolul de acolo.
Btw, cum l-o fi nimerit p'ala exact in picior? Greseala, precizie sau un pistol ceva mai rasarit?
Oricum eu nu-l judec si nici nu-l incriminez ca doamne fereste de evenimente d'astea ca oricum ai da-o iese naspa si ramai fara jucarie.