Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

marshall

Re: Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE

Post by marshall »

Il stiu pe om, e varza. Si nici agent de paza nu se poate angaja, pentru ca nici el nu a facut armata :)

Cum era o vorba: ce-are baba cu mitraliera?

Si baiatul asta ne poate influenta viitorul, asta e cel mai trist.
CZ 83
FORT 14R
sith

Post by sith »

Cine l-a votat pe asta frateeee? Cum ajung astia parlamentari ? Si astia gandesc pentru binele nostru ?

Propun un test de inteligenta lunar, pentru parlamentari si ministrii . :oops: :oops: :oops:

Asta e atat de inteligent ca se gandeste ca poti varia ca parametrii de la luna la luna ... La ce fatza are, nu ma mir ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
tevez

Post by tevez »

Oricum se va împotmoli pe la comisii pe undeva proiectul lui, nu sunt toţi proşti în Parlament. Nici nu vrea să scoată
legea, doar să se vadă la TV, să audă lumea de el că acum vin alegerile şi n-o fi mai având bani de găleţi, dulciuri şi
făină electorală sau ce-o fi mai împărţit el de-a ajuns în parlament, aşa cu un cromozom în plus cum e el.
dcrist

Post by dcrist »

Gresit, e doar un coromozom si ala combinat prost :mrgreen:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
tevez

Post by tevez »

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitat ... anite.html
"Conform sursei citate, agresorul a fost cel care a sunat la 112 si a anuntat incidentu." - evident, posesorul
de armă este automat "agresor" iar la alt post de televiziune cei 4-5 care l-au atacat erau numiţi ... "victimele"
deşi tot ei spuneau că n-au mai nimic, doar vânătăi şi încearcă să facă pe victimele ca să pară mai inocenţi...
Una peste alta, tânărul de 19 ani a fost în self-defense, dar nu se ştie cum va ieşi până la final, am mai
avut un exemplu chiar pe forum care din posesor legal de armă care a tras în autoapărare a ajuns la
arest 29 de zile "graţie" presei de scandal din Craiova.
lulux

Post by lulux »

sith wrote:Cine l-a votat pe asta frateeee? Cum ajung astia parlamentari ? Si astia gandesc pentru binele nostru ?

Propun un test de inteligenta lunar, pentru parlamentari si ministrii . :oops: :oops: :oops:

Asta e atat de inteligent ca se gandeste ca poti varia ca parametrii de la luna la luna ... La ce fatza are, nu ma mir ...
sa stii ca respectivul puliticean se trage din parinti campioni,adica are pedigri,tas-u tocmai a exersat o aruncare in gol de la etajul 6 ,pe casa scarii,la hotelul unde sunt cazati parlamentarii in bucuresti....a luat locul 1 la categoria'' mort instant si coliva dulce''
o fi stiind fii-su ce inseamna sa ai probleme cu dibla. ar fi bine sa ne dea ei un exemplu si sa treaca macar odata pe la psiho :D :D :D
cristyg85

Post by cristyg85 »

@ tevez : agresori??? asa se numesc cei care mai nou isi apara masina de vandali :) Sincer, in locul lui tot "agresor" as fi !
Intrebarea mea e: daca i-au deschis 2 dosare penale, arma automat e confiscata pentru cercetari, dar daca o ai pe a 2a, este retinuta si cealalta?
Mai bine un proces urat, decat o inmormantare frumoasa...
tevez

Post by tevez »

cristyg85 wrote:@ tevez : agresori??? asa se numesc cei care mai nou isi apara masina de vandali :) Sincer, in locul lui tot "agresor" as fi !
Intrebarea mea e: daca i-au deschis 2 dosare penale, arma automat e confiscata pentru cercetari, dar daca o ai pe a 2a, este retinuta si cealalta?
Cred că al doilea dosar, cel de vandalism, s-a deschis pentru ceilalţi. Nu ştiu cum e cu arma, în clipa asta sigur e la poliţie,
poate să fie el şi inocenţa-n persoană. Autoapărarea înlătură caracterul penal al uzului de armă, aşa că după ce se va dovedi
că era în autoapărare sau stare de necesitate, normal ar fi să-şi primească arma înapoi...
dandana

Post by dandana »

am vorbit cu un "tovaras" procuror si daca se demostreaza ca a aparat bunul atunci nu are probleme. Si daca unul din ceilalti are cazier si alte fapte de acest gen........atunci poate omu sa doarma linistit. Este doar chestie de timp pina se rezolva totul.
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
tevez

Post by tevez »

dandana wrote:am vorbit cu un "tovaras" procuror si daca se demostreaza ca a aparat bunul atunci nu are probleme. Si daca unul din ceilalti are cazier si alte fapte de acest gen........atunci poate omu sa doarma linistit. Este doar chestie de timp pina se rezolva totul.
Acum să sperăm că aceeaşi gândire o are şi procurorul de la Severin şi cel de la Băileşti. Din ce văd, ambii "pistolari" au fost
în legitimă apărare. Desigur, ziarele de doi lei gen Libertatea şi televiziunile gen ProTV au exagerat şi minţit cu neruşinare
din disperare pentru raiting şi tiraj. "Focuri de armă pe străzi", "se trage cu pistolul pentru orice nimic", "vestul sălbatic",
numai expresii idioate făcute să ţină pulimea cu gura căscată. Şi aşa creşte şi mai mult isteria anti-arme, deşi asta ale
noastre cu bile nu sunt aşa periculoase, sunt chiar insuficiente uneori.
aurorauno

Post by aurorauno »

Poate o sa discute subiectul asta si in emisiune,oricum bravo lui,e de-al nostru :D : http://www.mircea-badea.ro/blog/prea-mu ... t-cretini/
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
Just

Post by Just »

Aici este prezentat cu mai multe detalii cazul de la Severin.
PS: Evident ca ziaristii nu au inteles despre ce marca de pistol e vorba....
http://www.informatiadeseverin.ro/ids2/ ... verin.html
tevez

Post by tevez »

Just wrote:Aici este prezentat cu mai multe detalii cazul de la Severin.
PS: Evident ca ziaristii nu au inteles despre ce marca de pistol e vorba....
http://www.informatiadeseverin.ro/ids2/ ... verin.html
Bun linkul!
Au greşit o literă, să fim înţelegători. Mult mai ok articolul din ziarul de Severin decât în presa centrală, poate şi pentru
că a preluat din comunicatul poliţiştilor, fără să-şi lase amprenta geniului cu fraze gen "câmp de luptă, senzaţional, şoc
şi groază, crime, pistolari, westul sălbatic" ca televiziunile şi ziarele de toată jena din capitală.

La Băileşti am văzut în imagini un Smerch, dar nu ştiu dacă era arma "crimei". Oricum, mi-ar plăcea ca cei doi cetăţeni
care au tras să fie găsiţi nevinovaţi, că au acţionat în selfdefense, să văd apoi nişte scuze de la ziarişti şi o îndreptare
a dezinformării şi prezentării tendenţioase a cazului. :P
MirceaCr

Post by MirceaCr »

Ciudat e ca aia trei au ramas in picioare, desi cred ca tragerea s-a efectuat relativ de aproape. Cate boabe ia streamer-ul in incarcator, ca vad ca ei spun ceva de 3 in plan vertical si 7 asupra agresorilor... Sunt curios daca le servea un 9 mm din fort daca ramaneau in picioare...
Форт 17 Р
Image
Just

Post by Just »

MirceaCr wrote:Ciudat e ca aia trei au ramas in picioare, desi cred ca tragerea s-a efectuat relativ de aproape. Cate boabe ia streamer-ul in incarcator, ca vad ca ei spun ceva de 3 in plan vertical si 7 asupra agresorilor... Sunt curios daca le servea un 9 mm din fort daca ramaneau in picioare...
Eu am pus 10 in incarcatorul Streamer-ului, relativ usor. Probabil ca intra 11 sau 12, dar nu am incercat.
Oricum, as fi curios daca e asa de mare diferenta intre cele doua calibre incat un agresor sa poata fi lovit atat de puternic cu 9mm incat sa nu mai poata sta in picioare. Pentru ca daca asa stau lucrurile, atunci folosirea unui pistol in 10x22 (cum posed si eu, de altfel) devine mai periculoasa decat incercarea de a-ti salva bunurile sau viata prin alta modalitate de aparare, deoarece s-ar putea sa nu reusesti altceva decat sa il faci pe agresor mult mai hotarat in a te scoate definitiv din joc.
Post Reply