Cum era o vorba: ce-are baba cu mitraliera?
Si baiatul asta ne poate influenta viitorul, asta e cel mai trist.
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
sa stii ca respectivul puliticean se trage din parinti campioni,adica are pedigri,tas-u tocmai a exersat o aruncare in gol de la etajul 6 ,pe casa scarii,la hotelul unde sunt cazati parlamentarii in bucuresti....a luat locul 1 la categoria'' mort instant si coliva dulce''sith wrote:Cine l-a votat pe asta frateeee? Cum ajung astia parlamentari ? Si astia gandesc pentru binele nostru ?
Propun un test de inteligenta lunar, pentru parlamentari si ministrii .![]()
![]()
Asta e atat de inteligent ca se gandeste ca poti varia ca parametrii de la luna la luna ... La ce fatza are, nu ma mir ...
Cred că al doilea dosar, cel de vandalism, s-a deschis pentru ceilalţi. Nu ştiu cum e cu arma, în clipa asta sigur e la poliţie,cristyg85 wrote:@ tevez : agresori??? asa se numesc cei care mai nou isi apara masina de vandaliSincer, in locul lui tot "agresor" as fi !
Intrebarea mea e: daca i-au deschis 2 dosare penale, arma automat e confiscata pentru cercetari, dar daca o ai pe a 2a, este retinuta si cealalta?
Acum să sperăm că aceeaşi gândire o are şi procurorul de la Severin şi cel de la Băileşti. Din ce văd, ambii "pistolari" au fostdandana wrote:am vorbit cu un "tovaras" procuror si daca se demostreaza ca a aparat bunul atunci nu are probleme. Si daca unul din ceilalti are cazier si alte fapte de acest gen........atunci poate omu sa doarma linistit. Este doar chestie de timp pina se rezolva totul.
Bun linkul!Just wrote:Aici este prezentat cu mai multe detalii cazul de la Severin.
PS: Evident ca ziaristii nu au inteles despre ce marca de pistol e vorba....
http://www.informatiadeseverin.ro/ids2/ ... verin.html

Eu am pus 10 in incarcatorul Streamer-ului, relativ usor. Probabil ca intra 11 sau 12, dar nu am incercat.MirceaCr wrote:Ciudat e ca aia trei au ramas in picioare, desi cred ca tragerea s-a efectuat relativ de aproape. Cate boabe ia streamer-ul in incarcator, ca vad ca ei spun ceva de 3 in plan vertical si 7 asupra agresorilor... Sunt curios daca le servea un 9 mm din fort daca ramaneau in picioare...