Munitii 9mm PA Rubber

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

nedumeritu

Re: Munitii 9mm PA Rubber

Post by nedumeritu »

tevez wrote:
sepuku wrote:- al lui Vlad?(cz-ul)
Acela. :D pânî la sfârşitul anului e posibil să se mai organizeze un poligon.
http://www.romsdc.ro/forum/viewtopic.ph ... 1&start=45
Ei DA!
Asta da veste buna!!!
Mai ales ca a fost primul concurs in adevaratul sens al cuvantului, organizat
pe baze certe dupa reguli clare si cu o infrastructura de exceptie as zice, asa, pentru prima incercare.
O incercare extrem de reusita.
Desigur ca este loc de mai bine, dar totul poate fi perfectionat.
Oricum, organizatorul si mai ales provider-ul infrastructurii pentru poligon merita toata
stima si aprecierea noastra.
Hobby-ul nostru pare sa o fi luat pe o cale buna.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
haiosu

Post by haiosu »

da, da... pe 27.11.2010 este ultimul poligon pe anul acesta
crys78

Post by crys78 »

Am testat munitia Ozckursan si este foarte buna si foarte precisa iar calitatea bilei este mai buna decat la libra!Pretul este mai sensibil mai mic decat la celelalte (2.5 ron).Un pic mai putin puternica decat Libra pe partea de zgomot si penetrare in scandura de brad dar diferenta e data de precizie(precizie buna chiar si la 16 m) si de lipsa totala a blocajelor pe Fort 17!Inca un pic si ne apropiem si noi de un pret real la cauciuc si de munitii serioase!
Fort 17R cal 9mm P.A
tevez

Post by tevez »

Dar de cartuşul ăla la care s-a rupt capsa şi pulberea s-a împrăştiat prin armă ce spui?
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

tevez wrote:Dar de cartuşul ăla la care s-a rupt capsa şi pulberea s-a împrăştiat prin armă ce spui?
Eee !!.. Se intampla si la case mai mari. Am pe masa un LIBRA la care am percutat capsa de 'jde ori si n-a binevoit sa aprinda pulberea. Si nu este facut in Turcia si costa cu 1 leu mai mult.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
tevez

Post by tevez »

Da, îl ştiu. :D
jordan_23

Post by jordan_23 »

La ce cartus s-a rupt capsa? :?:
Cz 83 9mm Rubber - Proud Owner
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

jordan_23 wrote:La ce cartus s-a rupt capsa? :?:
S-a intamplat doar la un cartus Ozkursan din vreo 150 trase. E o munitie buna, precisa si cel mai important, e mai ieftina decat restul munitiilor 9mm Rubber de pe piata. Bila e mai tare decat la celelalte munitii cu acelasi calibru si chiar scoasa din scandura de brad ce sutinea tinta a ramas nedeformata. Din pacate nu am avut cronograf sa vedem si ce viteze scoate.

Importatorul promite ca va aduce de la acelasi producator si munitie in acelasi calibru, mai puternica. Ramane de vazut daca aceasta promisiune se va materializa.
nicutu

Post by nicutu »

La mine in arma (Fort 10) s-a rupt capsa. Se poate spune ca micutul meu pistol a avut "cuiul" prea tare. :D. Oricum, sambata trecuta armele care au trecut pe la mine s-au dat in spectacol. :lol:
Fort-10R
nedumeritu

Post by nedumeritu »

nicutu wrote:La mine in arma (Fort 10) s-a rupt capsa. Se poate spune ca micutul meu pistol a avut "cuiul" prea tare. :D. Oricum, sambata trecuta armele care au trecut pe la mine s-au dat in spectacol. :lol:
Vorba lui Haiosu:
Coooooooooooorect!
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Emanuel

Post by Emanuel »

nicutu wrote:La mine in arma (Fort 10) s-a rupt capsa. Se poate spune ca micutul meu pistol a avut "cuiul" prea tare. :D. Oricum, sambata trecuta armele care au trecut pe la mine s-au dat in spectacol. :lol:
Oi fi fost deocheat ?!? :roll: :shock: :lol:

:mrgreen:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
radu.t

Post by radu.t »

Buna ziua, sunt nou pe forum. Am cumparat de la Arrow un CZ83 si munitia recomandata, Libra. Nu comentez

pretul, doar sunt neplacut surprins de ce ati scris pe forum referitor la acest subiect. De la primele

focuri, pistolul meu nu a functionat bine, unul din 3-4 cartuse ramanand blocat in camera cartusului ( am

tras vreo 30 de cartuse). La examinarea tuburilor, am constat o umflatura in peretele lateral al tubului,

care corespunde cred eu gaurii practicate in camera. Din acest motiv, tubul ramane blocat. Azi am fost la

poligonul UTI unde am testat munitia turceasca Ozkursan si munitia Snail CZ. Munitia turceasca are precizie

foarte buna, am tras relativ grupat chiar la 10 m, dar trebuie reincarcat dupa fiecare foc. Mi-au pus un

arc mai slab la pistol, a mers putin mai bine dar nu perfect- slide-ul ramane blocat in spate si pentru a

reincarca trebuie impins cu degetul. Cu munitia Snail nu am avut probleme, la 10 m am nimerit 4 cartuse din

6 si nici un tub nu a ramas blocat. Am tras cam putine cartuse pentru o evaluare eficienta, dar nu am putut

momentan mai mult. Stie cineva ce rol are acea gaura practicata in camera cartusului ? Eu cred ca e o

greseala de fabricatie si daca mai sunt si altii care au avut aceasta problema, ar trebui sa cerem

explicatii producatorului.

Atasez cateva imagini ale cartuselor deformate.
Attachments
tuburi.jpg
tuburi.jpg (226.28 KiB) Viewed 8577 times
gunsmith

Post by gunsmith »

Cu fort sau gp nu ai fi avut aceste probleme
Image
H&K p 30
The most modern police pistols ever built !
tevez

Post by tevez »

radu.t wrote: Atasez cateva imagini ale cartuselor deformate.
Nu mai posta aceeaşi chestie în mai multe locuri!
nedumeritu

Post by nedumeritu »

La ce te astepti de la o arma ... de panoplie:
sm-cz-gaura.jpg
sm-cz-gaura.jpg (37.93 KiB) Viewed 8574 times
.
Daca foloseai ceva munitie la peste 3 Mps presiune in teava [dupa specificatiile C.I.P.] pateai ca mine
si obtineai decupajul camasii complet si cu schija aruncata lateral.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Post Reply