Ei DA! Asta da veste buna!!!
Mai ales ca a fost primul concurs in adevaratul sens al cuvantului, organizat
pe baze certe dupa reguli clare si cu o infrastructura de exceptie as zice, asa, pentru prima incercare.
O incercare extrem de reusita.
Desigur ca este loc de mai bine, dar totul poate fi perfectionat.
Oricum, organizatorul si mai ales provider-ul infrastructurii pentru poligon merita toata stima si aprecierea noastra.
Hobby-ul nostru pare sa o fi luat pe o cale buna.
Cu stima. Dan Zaharia "Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora." Somebody Else
Am testat munitia Ozckursan si este foarte buna si foarte precisa iar calitatea bilei este mai buna decat la libra!Pretul este mai sensibil mai mic decat la celelalte (2.5 ron).Un pic mai putin puternica decat Libra pe partea de zgomot si penetrare in scandura de brad dar diferenta e data de precizie(precizie buna chiar si la 16 m) si de lipsa totala a blocajelor pe Fort 17!Inca un pic si ne apropiem si noi de un pret real la cauciuc si de munitii serioase!
tevez wrote:Dar de cartuşul ăla la care s-a rupt capsa şi pulberea s-a împrăştiat prin armă ce spui?
Eee !!.. Se intampla si la case mai mari. Am pe masa un LIBRA la care am percutat capsa de 'jde ori si n-a binevoit sa aprinda pulberea. Si nu este facut in Turcia si costa cu 1 leu mai mult.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
“feci sed iure feci"
Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
S-a intamplat doar la un cartus Ozkursan din vreo 150 trase. E o munitie buna, precisa si cel mai important, e mai ieftina decat restul munitiilor 9mm Rubber de pe piata. Bila e mai tare decat la celelalte munitii cu acelasi calibru si chiar scoasa din scandura de brad ce sutinea tinta a ramas nedeformata. Din pacate nu am avut cronograf sa vedem si ce viteze scoate.
Importatorul promite ca va aduce de la acelasi producator si munitie in acelasi calibru, mai puternica. Ramane de vazut daca aceasta promisiune se va materializa.
La mine in arma (Fort 10) s-a rupt capsa. Se poate spune ca micutul meu pistol a avut "cuiul" prea tare. . Oricum, sambata trecuta armele care au trecut pe la mine s-au dat in spectacol.
nicutu wrote:La mine in arma (Fort 10) s-a rupt capsa. Se poate spune ca micutul meu pistol a avut "cuiul" prea tare. . Oricum, sambata trecuta armele care au trecut pe la mine s-au dat in spectacol.
Vorba lui Haiosu:
Coooooooooooorect!
Cu stima. Dan Zaharia "Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora." Somebody Else
nicutu wrote:La mine in arma (Fort 10) s-a rupt capsa. Se poate spune ca micutul meu pistol a avut "cuiul" prea tare. . Oricum, sambata trecuta armele care au trecut pe la mine s-au dat in spectacol.
Oi fi fost deocheat ?!?
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
.
Daca foloseai ceva munitie la peste 3 Mps presiune in teava [dupa specificatiile C.I.P.] pateai ca mine
si obtineai decupajul camasii complet si cu schija aruncata lateral.