Pistoale si munitii la cronograf

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

sassu

Re: Pistoale si munitii la cronograf

Post by sassu »

Nu inteleg de ce trebuie sanctionat utilizatorul de rand al acestui forum pentru neintelegerile unora. Parca asta este rolul forumului , prezentam concluzii , le discutam , scutim tertii de greselile noatre ,pe scurt evoluam . E trist ca am incetat sa ne ajutam , o zi buna in continuare .
LumpY

Post by LumpY »

sassu wrote:Nu inteleg de ce trebuie sanctionat utilizatorul de rand al acestui forum pentru neintelegerile unora. Parca asta este rolul forumului , prezentam concluzii , le discutam , scutim tertii de greselile noatre ,pe scurt evoluam . E trist ca am incetat sa ne ajutam , o zi buna in continuare .
cam asa pare sa fie :( a ajuns cronograful sa fie un obiect intim. e trist si amuzant in acelas timp.
in alta ordine de idei... ce vor sa modifice din legea armelor si munitiilor? este ceva relevant de genul ca vor permite oricarui civil si arme letale sau vor interzice si armele neletale ? daca permisul va fi valabil 5 ani, care sunt conditiile de prelungire a acestuia ? alta cerere sau trebe facute dinou toate analizele medicale si testul psiho ?
haiosu

Post by haiosu »

sassu wrote:Nu inteleg de ce trebuie sanctionat utilizatorul de rand al acestui forum pentru neintelegerile unora. Parca asta este rolul forumului , prezentam concluzii , le discutam , scutim tertii de greselile noatre ,pe scurt evoluam . E trist ca am incetat sa ne ajutam , o zi buna in continuare .
nu este sanctionat utilizatorul de rand, insa vezi tu, in romanica nu prea mai e nimica gratis. nici munitie, nici poligon, nici...multe
asta una la mana. si a doua, concluziile se prezinta, insa nu se prezinta si amanuntele de "finete". iar astea se discuta-dupa cum a zis si tevez- la o cafeluta. unde de regula participa toti pretenii, mai mult sau mai putin membri pe la diferite asociatii.
in fond,chiar si romsdc-ul, are dreptul sa faca publice rezultatele muncii sale intr-o masura mai mare sau mai mica. ca un soft trial, daca imi este permisa aceasta comparatie
hedone

Post by hedone »

Pe romaneste spus, ca nu-mi plac vesnicele aluzii la bani si gratuitati, nu e ok sa se faca totul public. Din multe motive, desi... vorba tevezului .... nu este nimic de ascuns. Cat de greu poate fi sa mergi la poligon, sau sa dai un telefon haiosului, lui emanuel etc. si sa discuti ce si cum. E mai simpla carcoteala pe forum, ca-i moca (inclusa in plata abonamentului la providerul de internet). Sau vorba ceea... dati beep ca va sunam noi
Rohm RG88
Zoraki Mod. 914

www.romsdc.ro
tevez

Post by tevez »

Subscriu.
Când facem acea vestită "drumeţie" la Timişoara? S-au terminat lucrările la Caransebeş.
Emanuel

Post by Emanuel »

Da, da, da stie Hedonu o pizzerie ...

:mrgreen:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Emanuel wrote:Da, da, da stie Hedonu o pizzerie ...

se da pizza gratis ? :P
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Emanuel

Post by Emanuel »

Ce-ti pasa, sintem invitati de hedon !

Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
LumpY

Post by LumpY »

count me in la intalnirea din timisoara. vreau sa va cunosc si eu.
Post Reply