Munitie 10/22 UAG vs PG ?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Munitie 10/22 UAG vs PG ?
o lege inteligenta facuta de oameni inteligenti... numai 12 pt a evita bataile intre echipele de rugby, ca astia sunt peste 12... la fotbal mere, ca sunt 11. one shot one kill... al 12-lea se blocheaza pe tzeava, sau fiind p99t se va bloca in mod inevitabil, va exploda si vor incartirui astia zamakurile in categoria explozibili militari la egalitate cu napalm-ul ca grad de periculozitate 
Inteleg ca din aceasta cauza si-a luat Gorbunov 2 pistoale la el (pt. ca legea nu-i permitea decit 12focuri/pistol) , iar el pt. a-si rezolva treaba,si a scapa nu-i ajungeau 12 cartuse.
Vedeti se supun unii rigorilor legii ?
Uite asa s-a mai rezolvat o dilema din cazul Brasov, cei interesati vor afla in discutiile viitoare datele personale ale atacatorilor si daca sunt cuminti poate si unde sunt armele sustrase de la Ciorogirla si de catre cine au fost luate.geony wrote:Inteleg ca din aceasta cauza si-a luat Gorbunov 2 pistoale la el (pt. ca legea nu-i permitea decit 12focuri/pistol) , iar el pt. a-si rezolva treaba,si a scapa nu-i ajungeau 12 cartuse.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Ai scris excelent Nikky, acelas lucru l-as fi spus si eu daca nu mi-o luai inainte, am avut o senzatie ciudata cand am citit
Sa inteleg ca pe forumul romsdc-ului nu poti vedea topicul pentru intanlirea din poligon daca nu ai user?
Sa inteleg ca pe forumul romsdc-ului nu poti vedea topicul pentru intanlirea din poligon daca nu ai user?
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
curat murdar coane fanica... si mai distractiv e pt cei care sunt si membrii romsdc, mai multe facilitatiBabanu wrote:Ai scris excelent Nikky, acelas lucru l-as fi spus si eu daca nu mi-o luai inainte, am avut o senzatie ciudata cand am citit![]()
Eh...si tu acuma...merci de compliment, vezi ca ai un pm...ca altfel nu da uomu de tine:PBabanu wrote:Ai scris excelent Nikky, acelas lucru l-as fi spus si eu daca nu mi-o luai inainte, am avut o senzatie ciudata cand am citit![]()
-
florinelux
haiosu wrote:ai dreptate dar partial. discutia e mai lunga si cum momentan nu am mult timp promit sa revin.Mariuscor wrote:Din ce am constatat eu pana acum si bineinteles este parerea mea, recomand PG pentru autoaparare asupra unui atacator uman.
realitatea e ca ambele sunt bune, dar exista o varianta de uag care nu se "pupa" cu ce avem noi nevoie...
recomandarea mea ar fi ca in incarcator sa fie un pg, apoi 2(doua) uag si apoi una cu una...
Salut haiosu contacteazama pe email sau mess
alexa_florin@hotmail.com
id : explode_scorpion
Are cineva idee cum as putea sa ajung la munitia PG caci la Arad nu se gaseste numai UAG. Am gasit odata si mi-a placut tare mult. Mai am 6 boabe care le pastrez pana nu dau de altele. Merci si o zi placuta va doresc.
Walther PP Cal. 10X22T
Este dificil sa ajungeti pana in Timisoara la magazinul nostru? Daca este o problema puteti merge la magazinul firmei S.V.International pentru ca sunt clientii nostrii si sunt la dumneavoastra in oras.Janko wrote:Are cineva idee cum as putea sa ajung la munitia PG caci la Arad nu se gaseste numai UAG. Am gasit odata si mi-a placut tare mult. Mai am 6 boabe care le pastrez pana nu dau de altele. Merci si o zi placuta va doresc.
Cu respect.
ok,imi puteti da o adresa cumva? Multumesc anticipat. O zi buna!
Walther PP Cal. 10X22T
Walther PP Nickel

folhasek, uite un topic despre munitie... mai trebuia unul? Si daca ma straduiesc, mai gasesc o droaie de topicuri pe aceeasi tema