Munitie 10/22 UAG vs PG ?

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

haiosu

Re: Munitie 10/22 UAG vs PG ?

Post by haiosu »

o lege inteligenta facuta de oameni inteligenti... numai 12 pt a evita bataile intre echipele de rugby, ca astia sunt peste 12... la fotbal mere, ca sunt 11. one shot one kill... al 12-lea se blocheaza pe tzeava, sau fiind p99t se va bloca in mod inevitabil, va exploda si vor incartirui astia zamakurile in categoria explozibili militari la egalitate cu napalm-ul ca grad de periculozitate :twisted:
geony

Post by geony »

Inteleg ca din aceasta cauza si-a luat Gorbunov 2 pistoale la el (pt. ca legea nu-i permitea decit 12focuri/pistol) , iar el pt. a-si rezolva treaba,si a scapa nu-i ajungeau 12 cartuse.
Vedeti se supun unii rigorilor legii ?
dcrist

Post by dcrist »

geony wrote:Inteleg ca din aceasta cauza si-a luat Gorbunov 2 pistoale la el (pt. ca legea nu-i permitea decit 12focuri/pistol) , iar el pt. a-si rezolva treaba,si a scapa nu-i ajungeau 12 cartuse.
Vedeti se supun unii rigorilor legii ?
Uite asa s-a mai rezolvat o dilema din cazul Brasov, cei interesati vor afla in discutiile viitoare datele personale ale atacatorilor si daca sunt cuminti poate si unde sunt armele sustrase de la Ciorogirla si de catre cine au fost luate. :twisted: P.S. Asta ca sa-si dea cu t..... in anumite parti sensibile Dan Diaconescu. :mrgreen:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Babanu

Post by Babanu »

Ai scris excelent Nikky, acelas lucru l-as fi spus si eu daca nu mi-o luai inainte, am avut o senzatie ciudata cand am citit :D
Sa inteleg ca pe forumul romsdc-ului nu poti vedea topicul pentru intanlirea din poligon daca nu ai user? :lol:
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
haiosu

Post by haiosu »

Babanu wrote:Ai scris excelent Nikky, acelas lucru l-as fi spus si eu daca nu mi-o luai inainte, am avut o senzatie ciudata cand am citit :D
Sa inteleg ca pe forumul romsdc-ului nu poti vedea topicul pentru intanlirea din poligon daca nu ai user? :lol:
curat murdar coane fanica... si mai distractiv e pt cei care sunt si membrii romsdc, mai multe facilitati :oops: si a naibi potrivire, asta-i doar inceputul...
Nikki

Post by Nikki »

Babanu wrote:Ai scris excelent Nikky, acelas lucru l-as fi spus si eu daca nu mi-o luai inainte, am avut o senzatie ciudata cand am citit :D
Eh...si tu acuma...merci de compliment, vezi ca ai un pm...ca altfel nu da uomu de tine:P
florinelux

Post by florinelux »

haiosu wrote:
Mariuscor wrote:Din ce am constatat eu pana acum si bineinteles este parerea mea, recomand PG pentru autoaparare asupra unui atacator uman.
ai dreptate dar partial. discutia e mai lunga si cum momentan nu am mult timp promit sa revin.
realitatea e ca ambele sunt bune, dar exista o varianta de uag care nu se "pupa" cu ce avem noi nevoie...
recomandarea mea ar fi ca in incarcator sa fie un pg, apoi 2(doua) uag si apoi una cu una...

Salut haiosu contacteazama pe email sau mess

alexa_florin@hotmail.com
id : explode_scorpion
Janko

Post by Janko »

Are cineva idee cum as putea sa ajung la munitia PG caci la Arad nu se gaseste numai UAG. Am gasit odata si mi-a placut tare mult. Mai am 6 boabe care le pastrez pana nu dau de altele. Merci si o zi placuta va doresc.
Walther PP Cal. 10X22T
radu.b

Post by radu.b »

Janko wrote:Are cineva idee cum as putea sa ajung la munitia PG caci la Arad nu se gaseste numai UAG. Am gasit odata si mi-a placut tare mult. Mai am 6 boabe care le pastrez pana nu dau de altele. Merci si o zi placuta va doresc.
Este dificil sa ajungeti pana in Timisoara la magazinul nostru? Daca este o problema puteti merge la magazinul firmei S.V.International pentru ca sunt clientii nostrii si sunt la dumneavoastra in oras.
Cu respect.
Janko

Post by Janko »

ok,imi puteti da o adresa cumva? Multumesc anticipat. O zi buna!
Walther PP Cal. 10X22T
yanq

Post by yanq »

Walther PP Nickel
Image
hedone

Post by hedone »

folhasek, uite un topic despre munitie... mai trebuia unul? Si daca ma straduiesc, mai gasesc o droaie de topicuri pe aceeasi tema
Rohm RG88
Zoraki Mod. 914

www.romsdc.ro
Post Reply