Detalii pistol Walther P 99 T

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

budy

Re: Detalii pistol Walther P 99 T

Post by budy »

Eu am un p99 cu gaze si dupa vro 400- 500 percutari sa dus cocosul,nu mai percuteaza.Ce imi place la el e aspectul.
SI DACA E UNS BINE ,NU SE BLOCHEAZA (AM VERIFICAT CU PISTOLUL UNUI PRIETEN)16 BOABE 15+1 NU PREA ARE SANSE IN FATA TA AGRESORUL,
Rhom RG88 cal. 10x22T
Walther P99. 9mm PAK
geony

Post by geony »

Nu stiu ce sa zic de sansele agresorului in fata bilelor de cauciuc aruncate de Walther P 99.
De la 6 m am tras in niste sticle de sampanie si le-a spart de fiecare data, insa in PAL de 2 cm, tot de la aceiasi distanta
a lasat niste urme slabe(de 2 mm adincime)
In scindura insa a intrat mult mai mult(cam 1 cm)
Am tras intr-o pisica un singur foc(care banuiam ca e turbata avind spume la gura) de la 1,5 m, si pisica a plecat putin
speriata insa dupa citeva ore era vesela si vioaie,iar dupa 2 zile am vazut-o din nou(cred ca bila a ricosat din blana ei provocindu-i doar o vinataie)
budy

Post by budy »

geony wrote:Nu stiu ce sa zic de sansele agresorului in fata bilelor de cauciuc aruncate de Walther P 99.
De la 6 m am tras in niste sticle de sampanie si le-a spart de fiecare data, insa in PAL de 2 cm, tot de la aceiasi distanta
a lasat niste urme slabe(de 2 mm adincime)
In scindura insa a intrat mult mai mult(cam 1 cm)
Am tras intr-o pisica un singur foc(care banuiam ca e turbata avind spume la gura) de la 1,5 m, si pisica a plecat putin
speriata insa dupa citeva ore era vesela si vioaie,iar dupa 2 zile am vazut-o din nou(cred ca bila a ricosat din blana ei provocindu-i doar o vinataie)

Prietene sa ai succes cu un pistol cu bile trebuie sa tragi sub 2.5m cand tragi in el tu te retragi,daca el inainteaza,la 6 m il gadili.Trage in pal de la 2 m .Conteaza numarul bilelor pe care poti sa le lansezi ,daca dai de vreun inrait face pipi pe bilele noastre,dar cei inraiti nu vin aiurea vin la pont la cocosei multi.Eu de cand am renuntat la armele de vanatoare ,si aveam pistolul cu gaze i-mi era tarseala cu el ,(ma refer pe proprietatea mea )de cand cu bilele si l-am testat ,pe un fiset( am pus pozele undeva pe forum ) clar ca daca ai sange rece si il lovesti in tartacuta (cap) nu-i a buna nici pentru el si poate nici pentru tine ii scoti vr-un ochi si restul stim ,DACA INTRA PESTE TINE IN CASA SI INCEARCA SA TE CHILAREASCA ATUNCI DUMNEZEU CU MILA PENTRU EL UN INCARCATOR IN CAP UNUL IN OUTE SI ULTIMUL IN GURA DESIGUR DACA NU SE BLOCHEAZA PISTOLUL :lol: SI AI MAI MULTE INCARCATOARE :D indicat e sa fii nevoit sa il folosesti in poligon cu prieteni la distractie.
Rhom RG88 cal. 10x22T
Walther P99. 9mm PAK
geony

Post by geony »

Problema principala pentru care nu ne putem apara cu ajutorul pistoalelor pe bila este (dupa parerea mea) este
ca la noi se importa numai munitie foarte slaba(aprox. 7,5 j ).
De altfel pe prospectul pistoalelor Walther scrie ca sunt fabricate sa se foloseasca munitie slaba(7,5j sau 15j)
sepuku

Post by sepuku »

-Dk la PP tragaciul este hai sa.i zicem quickaction,la 99 este tensionat si lung',1fel de antistress,asa ca necesita acomodare pt tir,mie unul mi.a luat timp de acomodare la trasul cu o singura mana,asa ca as recomanda ciupirea'tragaciului din momentul aproape de percutie si nu conducerea'lui..nu stiu dk m.am exprimat bine,geony sau altii-completati ideea!..ca incheiere,dk n.ati tras cu el,nu fiti asa critici..felicitari geony ! :)
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
geony

Post by geony »

Incerc sa postez citeva foto cu P99
Attachments
DSCN0552.JPG
DSCN0552.JPG (22.71 KiB) Viewed 5395 times
DSCN0551.JPG
DSCN0551.JPG (19.02 KiB) Viewed 5391 times
geony

Post by geony »

inca doua fotografii : Scuze pentru repetitia primeie fotografii.
Attachments
DSCN0564.JPG
DSCN0564.JPG (16.07 KiB) Viewed 5386 times
DSCN0558.JPG
DSCN0558.JPG (23.08 KiB) Viewed 5391 times
DSCN0558.JPG
DSCN0558.JPG (23.08 KiB) Viewed 5395 times
eddysonys

Post by eddysonys »

Salut ,
Sunt novice si am citit f mult pe acest forum.Imi place P99 T si am inteles ca se si blocheaza......dar nu s-ar putea rezolva
problema la un armurier?Si daca imi cumpar, unde as putea sa merg la un poligon? Mentionez ca am autorizatie...altfel nu as putea sa-mi procur arma respectiva.
Multumesc pt ajutor.
E.
catalin_suzeanu

Post by catalin_suzeanu »

eddysonys wrote:Salut ,
Sunt novice si am citit f mult pe acest forum.Imi place P99 T si am inteles ca se si blocheaza......dar nu s-ar putea rezolva
problema la un armurier?Si daca imi cumpar, unde as putea sa merg la un poligon? Mentionez ca am autorizatie...altfel nu as putea sa-mi procur arma respectiva.
Multumesc pt ajutor.
E.
Nu ai si pentru glont autorizatie???
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
eddysonys

Post by eddysonys »

Salut,
Nu, nu am si pt glont.
Bafta!
geony

Post by geony »

Ca sa fie documentarea completa atasez si schema desfasurata a pistolului Walther P99.
Se pot vedea piesele componenta si modul lor de asamblare.
geony

Post by geony »

Nu pot sa descarc schema pistolului.
Sau spune ca are peste 250 dupa ce o micsorez spune ca sunt prea putine caractere.
Daca se pricepe mai bine cineva o pot trimite pe mail(o am scanata) si sa incerce s-o descarce pe forum ulterior.
E schema care mi-au dat-o la cumpararea pistolului(sunt aratate cele 44 piese componente ale acestuia)
Cine se ofera sa-mi trimita mailul cu rugamintea de a descarca si pentru ceilalti colegi de forum
schema respectiva.

IN CFIRSIT AM REUSIT FARA AJUTOR.
Abia acum putem vorbi ce piesa sau ansamblu trebuiesc modificate(ajustate) pentru ca pistolul sa nu se mai blocheze.
Attachments
scan0004.jpg
scan0004.jpg (225.08 KiB) Viewed 5280 times
alexxxyyy

Post by alexxxyyy »

Cumparator - trimite mi un mail si zi mi ce oferte ai ... alex_alex_alyen@yahoo.com .stima
geony

Post by geony »

Eu nu am dat anunt de vinzare pt P 99 T, am vrut doar sa documentez pasionatii de neletale
referitor la caracteristicile constructive ale acestul pistol. Nu m-am gindit daca-l vind pe al meu,
insa daca-ti doresti P99 T te sfatuiesc sa-l cumperi nou din magazin(nepipait, nereparat,neuzat)
În felul asta stai mai linistit si beneficiezi si de garantie.
Succes.
Post Reply