echipament de pescuit in rate
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
vizitator
echipament de pescuit in rate
Un an nou fericit,pt inceput as vrea sa intreb daca se pot face rate si in alte orase decit in Bucuresti, am inteles ca se fac rate in Bucuresti la articole de pescuit,deci pe cind rate si in alte orase
Eu ma chinui sa string bani de un echipament mai performant de crap dar tot timpul apare altceva de cumparat si nu reusesc sa mai sting bani
Asa in rate cred ca as putea lua cam tot odata si nu as mai avea alta grija decit ratele si pescuitul.Sper ca nu v-am plictisit.
Primul pas in acest domeniu a fost facut. Daca rezultatele vor fi multumitoare, vom extinde sistemul de vanzare in rate si la celelalte magazine ale noastre din alte orase.
Pana atunci, puteti lua legatura telefonic cu oricare din cele trei magazine din Buc. pt. a afla cum puteti cumpara in rate de la aceste magazine, chiar daca nu sunteti din Bucuresti. Tel. magazinelor sunt pe site la "magazine".
Marius Cocarla
Pana atunci, puteti lua legatura telefonic cu oricare din cele trei magazine din Buc. pt. a afla cum puteti cumpara in rate de la aceste magazine, chiar daca nu sunteti din Bucuresti. Tel. magazinelor sunt pe site la "magazine".
Marius Cocarla