Garantie Lanseta

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
crapu

Garantie Lanseta

Post by crapu »

Buna ziua,
De curand am cumparat de la magazinul dvs. o lanseta Cormoran Mephisto pentru care mi-ati dat garantie 6 luni. Firma Cormoran ofera pentru aceste lansete o garantie de 3 ani. De ce la dumneavoastra s-a scurtat atat de drastic garantia?
Eu stiam ca sunteti distribuitori oficiali ai marcilor respective.

In alta ordine de idei, poate ar trebui sa mariti perioadele de garantie pt. sculele originale, fiindca o garantie atat de mica, ne face sa punem la indoiala calitatea lor.
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Greu subiect!

Ford acorda autoturismelor pt. Romania o garantie de 4 ani fara limita de km.
Audi si BMW (probabil si alte marci mari) ofera o garantie de 2 ani. Sa fie oare mai proaste decat Ford?

Lansetele sunt produse neidentificabile prin numar sau serie.
Legea romana nu prevede obligativitatea acordarii de garantie la articole de pescuit.
Garantia oferita de Cormoran in Germania, e o chestiune de marketing, nu de calitate. Se intampla frecvent ca dupa 1 an de la iesirea din fabricatie a unei lansete, firma sa nu mai aiba in stoc parti componente. Ce face dupa 3 ani? Nu stiu, dar cred ca da alta lanseta in loc. Pe de alta parte, nemtii nu cred ca se duc la magazin cu o lanseta rupta dupa 3 ani.
In general, un defect de fabricatie la o lanseta se vede in magazin, la prima partida sau cel mult la a doua. Daca cineva a pescuit de cateva ori timp de 6 luni, si nu a patit nimic la lanseta, as zice ca lanseta nu are un defect de fabricatie.
Avem un numar semnificativ de clienti care abuzeaza de garantie. Vin la noi la service cu cate o lanseta rupta si zic ba ca au rupt-o la primul lanseu, ba ca la un caras cat palma, etc. Unul nu zice ca a dat la japca, ca a pus pe laseta de 30-60g plumb de 150g, ca a dat cu textil si ca atunci cand a agatat o buturuga a tras cat a putut, ca a calcat pe varf sau ca a rupt-o cu usa de la portbagaj.
Stiu ca sunt pe piata produse similare care au chiar 3 ani garantie, dar cum despre concurenti nu e bine sa vorbesti de rau, ma abtin...
In final, va felicit si va multumesc pentru alegerea facuta si va asigur ca lansetele Cormoran, isi merita fiecare banut.
Fir Intins!
Marius
Post Reply