OKUMA BAITFEEDERS........
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
OKUMA BAITFEEDERS........
Salut,as vrea sa stiu daca puteti aduce vreuna din urmatoarele mulinetele baitfeeder:OKUMA CORONADO,OKUMA EPIXOR EB si OKUMA AVENGER ABF.Toate 3 mulinetele sunt in catalogul okuma 2012 si sunt potrivite la pescuitul la crap sau la feeder fiind dotate cu baitrunner,sincer cred ca daca ati putea sa le aduceti ar avea un mare succes la noi in tara.Multumesc anticipat.
Re: OKUMA BAITFEEDERS........
este cineva care ma poate lamurii si p mine va rog?
Unde ai vazut tu Avenger Baitfeeder in catalogul 2012(?) ca eu il am acasa si nu apare.
E un model vechi.
In schimb Coronada este sigur si parca si Epixor apare in catalogul nou.
E un model vechi.
In schimb Coronada este sigur si parca si Epixor apare in catalogul nou.
Buna ziua.robert048 wrote:Salut,as vrea sa stiu daca puteti aduce vreuna din urmatoarele mulinetele baitfeeder:OKUMA CORONADO,OKUMA EPIXOR EB si OKUMA AVENGER ABF.Toate 3 mulinetele sunt in catalogul okuma 2012 si sunt potrivite la pescuitul la crap sau la feeder fiind dotate cu baitrunner,sincer cred ca daca ati putea sa le aduceti ar avea un mare succes la noi in tara.Multumesc anticipat.
Okuma are foarte multe variante de mulineta cu baitfeeder. Daca nu sunt in lista noastra de produse inseamna ca diferentele tehnice intre modelul solicitat si cele pe care le comercializam sunt destul de mici iar pretul nejustificat de mare. Ce pot sa va raspund este ca o comanda speciala pentru un anumit model este dificil de facut. Exista cu adevarat Coronado dar celelalte doua modele nu sunt in catalogul 2012.
Cu respect.