sfat pt un nou venit

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

tinu24

Re: sfat pt un nou venit

Post by tinu24 »

Salutare, si eu am achzitionat o arma tir. E nevoie de dulap metalic fixat in perete sau pardoseala. Eu l-am cumpărat de la Brico cu 500 RON, era redus de la 700,00 RON. Nu îți cere nimeni de la Politie factura pt dulap ; dar din păcate după ce ți-ai depus hartiile la Politie vine o persoana de la sisteme de siguranță ( de la Politie ) si verifica dulapul, îți pune câteva întrebări, dacă stai la bloc discuta cu vecinii si administratorul. După ce si-a terminat treaba nenea polițistul treaba el o sa facă un raport care îl trimite la cei care se ocupa cu eliberarea autorizatiei pt achiziție arma. Când mergi sa îți ridici autorizatia dacă tragi cu ochii la dosar o sa vezi si raportul făcut. Sper sa te ajute informațiile. In cazul meu ASA s-a întâmplat. Bafta
Rudy

Post by Rudy »

Si te-a intrebat "orgasmul" despre dulap ? S-a uitat la el ? :shock: :shock: :shock:
Intreb fiindca inca nu sunt ferm convins ca legea prevede ca si AC-urile sa stea in sicriu metalic....

Parerea mea ca mai letala e masina de tocat carne, cea vintage din fonta care atarna vreo 3-4 kile si sta in dulap de lemn, decat o arma AC, c-o alica de 1g...
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
dcrist

Post by dcrist »

In nici un caz nu au aruncat dupa vanat cu masina de tocat :mrgreen: http://www.quackenbushairguns.com/
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Guest

Post by Guest »

[quote="Rudy"]Intreb fiindca inca nu sunt ferm convins ca legea prevede ca si AC-urile sa stea in sicriu metalic....

quote]
Ba da...ma intreb ce ochi ar face daca ai prezenta un fiset asemanator! :D

Image

Image

Image
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
dcrist

Post by dcrist »

Dar jurnalisti de 2 bani si nu numai ei, ce ar mai comenta daca ar vedea pe cineva facandu-si cumparaturile pasnic in supermarket asa: :mrgreen:
Attachments
95941.jpg
95941.jpg (58.55 KiB) Viewed 6986 times
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Rudy

Post by Rudy »

Hehe,
Nu mai apuca ei sa deschida gura. :mrgreen:
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
Post Reply