lanseta jigging usor

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
thepisoi

lanseta jigging usor

Post by thepisoi »

as dori si eu o comparatie intre cormoran carb-o-star xt, 2.10, 4-35g si cormoran bull fighter jigg spin 2,55, 4-28g si anume care dintre ele este mai rigida in sensul ca as dori o lanseta rapida sau moderat rapida cu o actiune in jurul valorii maxime de 30g
radu.b

Re: lanseta jigging usor

Post by radu.b »

thepisoi wrote:as dori si eu o comparatie intre cormoran carb-o-star xt, 2.10, 4-35g si cormoran bull fighter jigg spin 2,55, 4-28g si anume care dintre ele este mai rigida in sensul ca as dori o lanseta rapida sau moderat rapida cu o actiune in jurul valorii maxime de 30g
Buna ziua.
Imi cer scuze dar nu prea inteleg cum doriti sa fac comparatia. Pentru ca si actiunea si lungimea difera la amandoua lansetele si nu prea sunt de jigging usor cum doriti. Cerintele nu corespund.
Daca doriti sa va recomand o lanseta de jigging usor, mai bine spuneti-mi in ce conditii o folositi (ma refer la ce ape - curgatoare sau nu, daca din barca sau de pe mal si la ce pesti vreti sa o dedicati, pentru ce greutate de jigg s.a.), daca dintr-o bucata sau din doua, cati bani vreti sa investiti in lanseta si va pot recomanda din ce avem sau sa va aduc pe comanda din cataloagele furnizorilor nostri.
Cu respect.
thepisoi

Post by thepisoi »

nu mai este nevoie, am avut ocazia de a le pipai pe viu, lansetele fiind foarte moi, in nici un caz potrivite pt jiguri asa ca m-am orientat spre un mitchell universe 2. in general dau la dunare, fiind din tulcea. am deja o lanseta de salau cu o putere de lansare destul de mare 30-60g, dar existau locuri in care curentul intoarce sau stagneaza, fiind aproape imposibil sa simt un jig de 5-10 grame. practic cautam o lanseta care sa ma ajute in acele situatii. multumesc anticipat
radu.b

Post by radu.b »

thepisoi wrote:nu mai este nevoie, am avut ocazia de a le pipai pe viu, lansetele fiind foarte moi, in nici un caz potrivite pt jiguri asa ca m-am orientat spre un mitchell universe 2. in general dau la dunare, fiind din tulcea. am deja o lanseta de salau cu o putere de lansare destul de mare 30-60g, dar existau locuri in care curentul intoarce sau stagneaza, fiind aproape imposibil sa simt un jig de 5-10 grame. practic cautam o lanseta care sa ma ajute in acele situatii. multumesc anticipat
Ok. Sa o stapaniti sanatos. As mai fi recomandat (daca nu sunteti presat de bani si tot ati trasat o directie) de la Berkley - Skeletor 2,40m, putere de aruncare 40g si de la Daiwa (ceva mai accesibil) Hearthland 2,55m cu putere de aruncare 35g.
In viitor... .
Cu respect.
thepisoi

Post by thepisoi »

urmatoarea lanseta va fi un berkley pulse mai mult ca sigur, dar astept sa imi revin un pic din punct de vedere financiar si poate o voi imperechea cu un mitchell big mouth sau posibil o daiwa ss. ce e drept salmon-ul de la daiwa mi-a atras atentia dar nu stiu cum se comporta. tocmai pe principiul acesta am mers si cu cele doua lansete cu care am inceput topicul, ulterior vazand ca bull fighter-ul nu are nici o treaba cu actiunea foarte rapida din prezentare. cu respect
radu.b

Post by radu.b »

thepisoi wrote:urmatoarea lanseta va fi un berkley pulse mai mult ca sigur, dar astept sa imi revin un pic din punct de vedere financiar si poate o voi imperechea cu un mitchell big mouth sau posibil o daiwa ss. ce e drept salmon-ul de la daiwa mi-a atras atentia dar nu stiu cum se comporta. tocmai pe principiul acesta am mers si cu cele doua lansete cu care am inceput topicul, ulterior vazand ca bull fighter-ul nu are nici o treaba cu actiunea foarte rapida din prezentare. cu respect
Buna seara.
Big Mouth este de bagat in seama si pot spune ca este peste SS. Incercati Skeletor, Pulse este prea usoara pentru Dunare dupa parerea mea.
Cu respect
thepisoi

Post by thepisoi »

Ce e drept mitchell mi-a placut foarte mult. Am un 300 xge care mi-a placut foarte tare cum functioneaza comparativ cu restul mulinetelor mele, jaguar et20 fd, cormoran corcast superjet 8 pif, rapala fs8i, toate fiind cam in aceeasi arie de preturi, singura care o depaseste fiind o abu garcia pe care o am cam de 8 ani si nu mi-a facut nici cea mai mica problema. In cazul asta un big mouth suna bine, dar undeva dupa prohibitie.
Salutari, si chiar m-ati pus pe ganduri cu skeletor-ul.
Post Reply