am achizitionat recent un multiplicator corcast al , si nu stiu daca sa-l trimit in service sau nu?!
Are 2 probleme , prima : declansatorul de tambur se loveste de carcasa laterala si ramane la jumatate , adica nici inchis nici deschis ! Asta nu e o mare problema pentru ca cele 2 piese care fac probleme sunt din plastic si banuiesc ca se vor toci destul de repede , deja dupa cateva "frecari" intense , s-au mai slabit si face mai putine probleme ! Dar , datorita acestui lucru , la prima partida de pescuit am avut mari probleme cu percucile !
datorita perucilor firul in timpul lanseului se oprea brusc , frana magnetica sarind de la pozitia initiala ba pe maxim , ba pe minim , si fiind ascunsa sub carcasa nu o vedeam iar urmatorul lanseu se termina iar cu peruci!
Acum nelamurirea mea este datorata de faptul ca producatorul zice "automatic level wind" dar nu specifica nicaieri ce inseamna asta ! Asa ar trebui sa faca sau are o problema la reglajul franei magnetice ca deja la a treia rola de trilene devine frustrant!
Si inca o intrebare : cormoran vinde si piese de rezerva pentru multiplicatoare ? am nevoie de capacul pentru frana mecanica de tambur la un corcast pro pentru ca fiind din plastic s-a terminat filetul!
Multumesc!