LANSETA 2BUC.LIGHTNING SPIN 2,40M/15.40G

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
prdtor

LANSETA 2BUC.LIGHTNING SPIN 2,40M/15.40G

Post by prdtor »

Buna ziua,

Am achizitionat de curand o LANSETA 2BUC.LIGHTNING SPIN 2,40M/15.40G.Cand am ajuns cu ea pe balta am constatat ca primul inel,cel din varf era crapat.Se mai poate face ceva??

Va multumesc
prdtor

Re: LANSETA 2BUC.LIGHTNING SPIN 2,40M/15.40G

Post by prdtor »

Lanseta a fost cumparata in urma cu 2 sapt,si mai am si factura de la ea.Se mai poate schimba??
radu.b

Post by radu.b »

prdtor wrote:Lanseta a fost cumparata in urma cu 2 sapt,si mai am si factura de la ea.Se mai poate schimba??
Buna ziua.
Daca sunteti din Bucuresti veniti pana la sediul firmei cand aveti timp si se rezolva pe loc. Daca sunteti din provincie mergeti la magazin si o lasati acolo. Intr-o saptamana aveti lanseta. Oricum si intr-un caz si celalalt se rezolva problema.
Cu respect.
prdtor

Post by prdtor »

Multumesc frumos.
Eu sunt din Pitesti si lanseta a fost cumparata din Oradea.Cred ca tot in Oradea voi ajunge mai repede sa pot rezolva problema.Nu vreau sa fortez nota,dar se poate sa platesc diferenta de bani si sa schimb lanseta cu problema cu o lanseta Daiwa Exceler MF 2,40M??
radu.b

Post by radu.b »

prdtor wrote:Multumesc frumos.
Eu sunt din Pitesti si lanseta a fost cumparata din Oradea.Cred ca tot in Oradea voi ajunge mai repede sa pot rezolva problema.Nu vreau sa fortez nota,dar se poate sa platesc diferenta de bani si sa schimb lanseta cu problema cu o lanseta Daiwa Exceler MF 2,40M??
Buna ziua.
Nu stiu sa va raspund acum. Haideti sa le luam pe rand. Vedeti ca nu trebuie neaparat sa ajungeti la Oradea. Puteti merge la CampFishing in Pitesti si sa lasati acolo lanseta pentru a fi rezolvata. Sau daca aveti drum in Bucuresti treceti pe la noi la service .
Cu respect.
prdtor

Post by prdtor »

Multumesc frumos
Post Reply