import arme
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
import arme
va rog sa-mi spuneti daca puteti cand ve-ti primi urmatorul lot de arme baikal,ma intereseaza semi mp153 si modalitatea de a o achizitiona,e nevoie de lista de inscriere?De ce la primul lot adus, aceste arme nu au ajuns si in provincie ? Poate ma ajuta cu un raspuns dl. Marius sau dl Radu.Va multumesc anticipat pt. raspuns.
Re: import arme
Buna ziua.dragosei wrote:va rog sa-mi spuneti daca puteti cand ve-ti primi urmatorul lot de arme baikal,ma intereseaza semi mp153 si modalitatea de a o achizitiona,e nevoie de lista de inscriere?De ce la primul lot adus, aceste arme nu au ajuns si in provincie ? Poate ma ajuta cu un raspuns dl. Marius sau dl Radu.Va multumesc anticipat pt. raspuns.
Urmatorul import este luni 8 februarie (cred ca este). Marti putem vorbi de livrari. Oricum pe pagina de home a site-ului (asa am hotarat) vom anunta importurile ... importante de sezon(scuze pentru repetitie)
Cu respect.
multumesc frumos pt raspuns si poate da domnul sa imi iau si eu aceasta arma pt ca mi-o doresc foarte mult.e nevoie de inscriere sau de un avans.PS sunt si in posesia autorizatiei de cumparare.Imi este usor sa vin in Bucuresti pt ca sunt din apropiere.Multumesc dl. Radu.
Buna ziua.dragosei wrote:multumesc frumos pt raspuns si poate da domnul sa imi iau si eu aceasta arma pt ca mi-o doresc foarte mult.e nevoie de inscriere sau de un avans.PS sunt si in posesia autorizatiei de cumparare.Imi este usor sa vin in Bucuresti pt ca sunt din apropiere.Multumesc dl. Radu.
Nu trebuie nici inscriere nici avans. La noi functioneaza primul venit, primul servit
Cu respect.
ma bazez pe sinceritatea d-voastra.multumesc.
Va multumesc pentru incredere.dragosei wrote:ma bazez pe sinceritatea d-voastra.multumesc.
Cu respect.
Buna ziua.DL.Radu,am inteles din raspunsurile pe care ni le-ati si mie si colegului nostru Zeppelin ca de maine 9 feb.o sa gasim in mag.dumneavoastra arme semi mp153.Se confirma acest lucru? si daca da la care mag.din Bucuresti sau din provincie putem merge pt. a le cumpara?Intamplator maine am o problema in Bucuresti si as fi putut sa ma opresc si la unul din mag. d-voastra.Va salut cu respect.
Da,da,da...asteptam un raspuns!
Mai ales ca acum cateva minute am vazut ca pe site nu mai apar armele Baikal... Sper sa nu fie o surpriza...neplacuta ! 
Best regards
Best regards
Putine rau mai trimiteti in provincie...
Am "pierdut trenul" de data asta, insa colegii vostri de aici din Cta au spus ca in 2 sapt va mai fi un transport. Sper ca atunci sa am mai mult noroc.
Best regards!
Best regards!
Buna ziua.dragosei wrote:Buna ziua.DL.Radu,am inteles din raspunsurile pe care ni le-ati si mie si colegului nostru Zeppelin ca de maine 9 feb.o sa gasim in mag.dumneavoastra arme semi mp153.Se confirma acest lucru? si daca da la care mag.din Bucuresti sau din provincie putem merge pt. a le cumpara?Intamplator maine am o problema in Bucuresti si as fi putut sa ma opresc si la unul din mag. d-voastra.Va salut cu respect.
Raspunsul este da. Puteti merge in magazine sa cumparati arma.
Cu respect.
P.S. Vedeti ca pe prima pagina de pe site am postat anuntul de primirea armelor.
Din pacate, in Constanta nu au fost decat 3 arme MP 153, care s-au dat ... "imediat" e putin spus... Colegul meu de forum sa incerce in alta parte, poate are mai mult noroc.
Regards
Regards
Buna seara.Zeppelin wrote:Din pacate, in Constanta nu au fost decat 3 arme MP 153, care s-au dat ... "imediat" e putin spus... Colegul meu de forum sa incerce in alta parte, poate are mai mult noroc.
Regards
Mai incercati odata saptamana aceasta.
Cu respect.
Le-ati primit si pe cele cu pat sintetic? Sau doar cu pat de lemn? 
Buna ziua.cristianu wrote:Le-ati primit si pe cele cu pat sintetic? Sau doar cu pat de lemn?
Este varianta cu pat de lemn si cu pat syntetic. Le aveti postate la arme de vanatoare.
Cu respect.