Buna Ziua
Va rog sa-mi spuneti daca vindeti separat tamburi pentru Okuma Longbow 65,si 80.Vreau 4 de 65 si 4 de 80, as vrea din aluminiu dar sunt buni si cei din plastic,sau de-la alta firma care sa-se potriveasca la okuma longbow
Tamburi Okuma Longbow
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Tamburi Okuma Longbow
Buna ziua.
Tamburi de rezerva de la Okuma nu merita sa aducem separat. Puteti sa faceti comparatie cu cei de la Daiwa pe care ii comercializam. Pretul lor este destul de apropiat si ca sa aduci tambur de rezerva pentru o mulineta de 200Lei, mai degraba cumperi mulineta noua.
Cu respect.
Tamburi de rezerva de la Okuma nu merita sa aducem separat. Puteti sa faceti comparatie cu cei de la Daiwa pe care ii comercializam. Pretul lor este destul de apropiat si ca sa aduci tambur de rezerva pentru o mulineta de 200Lei, mai degraba cumperi mulineta noua.
Cu respect.
mai aduceti aceste mulinete, am vazut ca nu sunt nici pe site si nici la magasinul arrow din Iasi. Domnul de la magazin mi-a zis ca s-ar putea sa nu se mai fabrice. Daca le aduceti m-ar interesa si un pret.
Multumesc.
Multumesc.
Buna ziua.sergyu wrote:mai aduceti aceste mulinete, am vazut ca nu sunt nici pe site si nici la magasinul arrow din Iasi. Domnul de la magazin mi-a zis ca s-ar putea sa nu se mai fabrice. Daca le aduceti m-ar interesa si un pret.
Multumesc.
Aceste mulinete le am pe stoc fara probleme pentru urmatoarele 3 luni si varianta clasica se fabrica in continuare special pentru piata din Romania (fara gluma
Cu respect.