Tamburi Okuma Longbow

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
balu

Tamburi Okuma Longbow

Post by balu »

Buna Ziua
Va rog sa-mi spuneti daca vindeti separat tamburi pentru Okuma Longbow 65,si 80.Vreau 4 de 65 si 4 de 80, as vrea din aluminiu dar sunt buni si cei din plastic,sau de-la alta firma care sa-se potriveasca la okuma longbow
radu.b

Re: Tamburi Okuma Longbow

Post by radu.b »

Buna ziua.
Tamburi de rezerva de la Okuma nu merita sa aducem separat. Puteti sa faceti comparatie cu cei de la Daiwa pe care ii comercializam. Pretul lor este destul de apropiat si ca sa aduci tambur de rezerva pentru o mulineta de 200Lei, mai degraba cumperi mulineta noua.
Cu respect.
sergyu

Post by sergyu »

mai aduceti aceste mulinete, am vazut ca nu sunt nici pe site si nici la magasinul arrow din Iasi. Domnul de la magazin mi-a zis ca s-ar putea sa nu se mai fabrice. Daca le aduceti m-ar interesa si un pret.
Multumesc.
radu.b

Post by radu.b »

sergyu wrote:mai aduceti aceste mulinete, am vazut ca nu sunt nici pe site si nici la magasinul arrow din Iasi. Domnul de la magazin mi-a zis ca s-ar putea sa nu se mai fabrice. Daca le aduceti m-ar interesa si un pret.
Multumesc.
Buna ziua.
Aceste mulinete le am pe stoc fara probleme pentru urmatoarele 3 luni si varianta clasica se fabrica in continuare special pentru piata din Romania (fara gluma :wink: ). Colegul meu probabil nu a stiut foarte bine sau nu a inteles intrebarea si imi cer scuze pentru el.
Cu respect.
Post Reply