Pret Cormoran carb-o-star??

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
dre

Pret Cormoran carb-o-star??

Post by dre »

Am fost in magazinele Arrow din Constanta cu gandul de a-mi cumpara o lanseta Cormoran carb-o-star 2.40 actiune 10-40. In cel langa Casa de Cultura am gasit dar avea mici defecte si nu l-am luat. In acel magazin pretul era ca pe site, 93.77 ron . Am fost si la cel de langa Tomis dar acolo mi s-a spus ca nu au si cand or sa vina vor fi peste 120 RON . Puteti sa-mi confirmati va rog?

La batul cu defecte mi se dadea garantie 1 luna, si aceea verbala. Este normal asa ceva?
radu.b

Re: Pret Cormoran carb-o-star??

Post by radu.b »

Buna ziua.
Pretul este cel corect si cel putin o saptamana ramane neschimbat (functie de cursul valutar). Imi cer scuze pentru colegii mei daca nu au dat informatiile corect.
Garantia conformtatii produsului este de 24 luni, obligatoriu, de la data cumpararii si poate fi redactata in scris la cererea cumparatorului, conform legii 449/2003.
Cu respect.
dre

Post by dre »

Am fost azi la magazinul de pe langa Tomis si ..surprisa ..au adus cormoran carb-o-star x la 2.40 actiune 10-40 dar la 120 RON. Le-am zis ce mi-ati spus dumneavoastra si mi-au raspuns ca nu e vina lor ...si ca site-ul nu este actualizat . Pana la urma cum este domnule Radu , gasesc aceeasi marfa la aceleasi preturi sau fiecare isi pune adaosuri dupa cum il taie capul? In cine sa mai am incredere?
radu.b

Post by radu.b »

dre wrote:Am fost azi la magazinul de pe langa Tomis si ..surprisa ..au adus cormoran carb-o-star x la 2.40 actiune 10-40 dar la 120 RON. Le-am zis ce mi-ati spus dumneavoastra si mi-au raspuns ca nu e vina lor ...si ca site-ul nu este actualizat . Pana la urma cum este domnule Radu , gasesc aceeasi marfa la aceleasi preturi sau fiecare isi pune adaosuri dupa cum il taie capul? In cine sa mai am incredere?
Buna ziua.
Va inteleg nedumerirea dar confuzia este din partea dumneavoastra.
Site-ul este cu preturile la zi. In schimb dumneavoastra nu ati dat toate informatiile corect . Initial ati intrebat de Carb-o-Star 2,40 si v-am spus pretul, iar in a doua postare ati vorbit de Carb-o-Star X care este cu totul alt produs si care costa cu adevarat 122,57lei. Sunt de acord ca nu suntem perfecti dar pot sa va spun ca in firma Arrow nimeni nu face ceva de capul lui, iar daca accidental s-a intamplat acel cineva nu mai lucreaza in firma. Daca nu ma credeti mergeti astazi la magazin.
Cu respect.
dre

Post by dre »

Da ,sunt de acord cu dumneavoastra , confuzia este din partea mea dar alimentata de unul dintre colegii dumneavoastra. Cand am fost la magazinul de langa Tomis , i-am cerut carbostar si mi s-a dat carbostar x si cum diferentele intre bete nu sunt majore (pentru mine cel putin) am tras concluzia ca sunt una si aceeasi. Oricum ,va multumesc pentru lamuriri .
Post Reply