Informatii MP 153

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Masterd

Informatii MP 153

Post by Masterd »

As dori sa cumpar aceasta arma.
Puteti sa imi spune-ti daca exista in magazinele din vestul tarii
Un pret informativ actualizat atat pentru cea cu pat sintetic cat si de lemn. in calibru 12 si cu camera de 76.

Va multumesc
Dorin Serb
Masterd

Post by Masterd »

functioneaza acest forum? sau e dezactivat
haiosu

Post by haiosu »

chiar functioneaza... dar cateodata cu rabdarea treci si marea...
radu.b

Post by radu.b »

Buna ziua.
Momentan nu avem decat varianta cu pat de lemn. Puteti merge la oricare din magazinele Arrow sau la cel mai apropiat client al nostru din zona. Pretul de referinta la arma este 2771 lei + 111 lei setul de 3 socuri.
Recomandarea mea este sa va grabiti pentru ca este oferta de sarbatori.
Pentru "haiosu". Serios vorbind, nu pot fi "on line" tot timpul si cine stie ce inseamna "inchidere de an" imi da dreptate.
Cu respect.
haiosu

Post by haiosu »

radu.b wrote:Buna ziua.
Momentan nu avem decat varianta cu pat de lemn. Puteti merge la oricare din magazinele Arrow sau la cel mai apropiat client al nostru din zona. Pretul de referinta la arma este 2771 lei + 111 lei setul de 3 socuri.
Recomandarea mea este sa va grabiti pentru ca este oferta de sarbatori.
Pentru "haiosu". Serios vorbind, nu pot fi "on line" tot timpul si cine stie ce inseamna "inchidere de an" imi da dreptate.
Cu respect.
tocmai de aceea i-am zis domnului sa aiba rabdare... ca un vechi "client" al acestui forum, stiu ce si cum... si putina rabdare nu a omorat pe nimeni...
stima si respect domnule radu!
Masterd

Post by Masterd »

economist fiind te inteleg

multumesc de informatii si raman interesat de una sintetica poate in calibrul 12.76
mai astept putin

Numai bine
bcd

Re: Informatii MP 153

Post by bcd »

As vrea sa achizitonez de la dumneavoastra un Baikal MP-153, 12/76, sintetic preferabil camo. Intrbarea ar fi daca aveti la Arrow in Timisoara si la ce pret.
radu.b

Post by radu.b »

bcd wrote:As vrea sa achizitonez de la dumneavoastra un Baikal MP-153, 12/76, sintetic preferabil camo. Intrbarea ar fi daca aveti la Arrow in Timisoara si la ce pret.
Deocamdata nu avem nimic. O promisiune - probabil intr-o saptamana maxim doua. Pretul cu aproximatie este cel postat in topicul cu accize.
Cu respect.
dragos

Post by dragos »

radu.b wrote:
bcd wrote:As vrea sa achizitonez de la dumneavoastra un Baikal MP-153, 12/76, sintetic preferabil camo. Intrbarea ar fi daca aveti la Arrow in Timisoara si la ce pret.
Deocamdata nu avem nimic. O promisiune - probabil intr-o saptamana maxim doua. Pretul cu aproximatie este cel postat in topicul cu accize.
Cu respect.
Buna seara. Nu stiu cum sta treaba, dar un coleg de-al dumneavoastra de pe un alt forum, cu id Marius, afirma ca deja au sosit armele de la baikal, mai putin mp 153 plastic, ij 18 de 30-06, etc., da si preturile de vanzare, super misto de altfel. Pana la urma ati primit armele de la baikal sau nu? :shock: Sanatate si respect.
radu.b

Post by radu.b »

dragos wrote:
radu.b wrote:
Cu respect.
Buna seara. Nu stiu cum sta treaba, dar un coleg de-al dumneavoastra de pe un alt forum, cu id Marius, afirma ca deja au sosit armele de la baikal, mai putin mp 153 plastic, ij 18 de 30-06, etc., da si preturile de vanzare, super misto de altfel. Pana la urma ati primit armele de la baikal sau nu? :shock: Sanatate si respect.
Buna ziua.
Colegul meu cu id Marius de fapt este patronul meu :D si stia mai multe detalii despre import. Da, armele Baikal au ajuns si sunt deja la vanzare. O sa le postez in cursul zilei de astazi sau cel tarziu maine. Preturile deja le stiti.
Cu respect.
radu.b

Post by radu.b »

dragos wrote:
radu.b wrote:
Cu respect.
Intre timp a ajuns si Stoeger. Deja preturile sunt pe site dar fiind produse noi trebuie sa aveti putina rabdare sa actualizez fisele.
Cu respect.
dragos

Post by dragos »

Cu tot respectul, insa de la Arrow Iasi, cand s-a telefonat azi la orele 11.00, s-a primit raspunsul ca toate acele arme anuntate de catre dl.patron Marius s-au vandut deja, si ca in depozit nu se mai gaseste nici o arma. Pai cum sta treaba, uite nuca, nu e nuca :oops: . Pentru noi astia amaratii din provincie nu mai trimiteti, or what?Acum spuneti de stoeger, nu cumva sunt deja vandute :shock: . Nu mi-o luati in nume de rau, poate ca nu pare prea important la prima vedere 8) dar eu chiar vreau sa cumpar, de la dumneavoastra...........sau de la concurenta. Sanatate si respect.
dragos

Post by dragos »

P.S. Buna seara din nou, intrebare : preturile afisate la stoeger si celelalte arme includ si shocurile, sau acestea se platesc separat ? Multumesc pentru amabilitate, sanatate si respect.
radu.b

Post by radu.b »

dragos wrote:P.S. Buna seara din nou, intrebare : preturile afisate la stoeger si celelalte arme includ si shocurile, sau acestea se platesc separat ? Multumesc pentru amabilitate, sanatate si respect.
Buna ziua.
Preturile contin valoarea socurilor. Pana acum era o "gaselnita" pentru a nu plati accize si pe socuri.
Este adevarat s-au terminat MP153, cererea a fost foarte mare in toata reteaua de distributie. Dar vine urmatorul transport peste doua saptamani. Oricum stiti foarte bine ca eu am dat data de 20 februarie, ca practic atunci se linistesc apele si practic am stoc in permanenta.
Intre timp am primit si armele Browning si Winchester. Le pun pe site in cursul zilei, cu aceeasi rugaminte pentru rabdare la poza si date tehnice.
Cu respect
dragos

Post by dragos »

Buna seara. Gata, m-am facut cu o pusca minunata :D :D :D , am luat-o azi de la Arrow Iasi, maine o inmatriculez pe permis. Am luat o bock Lanber Seclection II, cal.12/76, cu tevi de 76, un tragaci cu selector de teava, extractor, fffff frumoasa :D . Va dati seama, fiind prima mea arma, zic ca-i Eva Mendez, probabil ca la noapte o sa "doarma" intre mine si nevasta-mea. Ce mai, multumesc Arrow, e super arma. Sper sa si functioneze dupa cum arata. Inca o data multumesc si pentru pretul tare, a ajuns 50% din vechiul pret. :D Sanatate si respect.
P.S. Pe actele emise de fabricant scrie ceva de o garantie pe 5 ani. Care este garantia, 5 ani sau 2 ani? Si nici nu am primit certificat de garantie, mi s-a spus ca pe baza facturii fiscale, n -o sa fie nici o problema in caz de doamne fereste. Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Post Reply