stie cineva ce e cu modelele astea noi??is bune de ceva?mar interesa in calibrul 6.35.sunt puternice??daca stiti voi ceva impartasiti si cu mine.multam
daca are cineva modelele sau stie macar cu ce se mananca sa-mi impartaseasca pls niste pareri.m-ar interesa in calibrul 6.35.si daca merita banii.multam
eu chiar recent am achizitionat un Vipermax de 6.35 si este destul de puternic. Inca nu am gasit pelete ascutite, numai modelul hunter. La distanta pana in 10-15m poate fi letala. Deci nu e o jucarie, si nu e zgomotoasa. Am sa mai fac in weekend niste teste si le voi posta.
atis cum e cu testele alea???de care ziceai-cum vine asta ca e letala.are doar vrreo 23 jouli.deci doar daca te loveste in puncte vitale(ochi,gat)poate fi periculoasa.in rest nici printr-o haina groasa de iarna nu cred ca trece
stie cineva de ce un viper max de 5.5 pe site-ul arrow e 7,5 mil iar in magazinul arrow e 8,5 mil cu 1 mil in plus??stiam ca in magazinele arrow se respecta pretul recomandat de arrow bucuresti
Diferenta e la teava. Skeetul imita o arma de vanatoare si teoretic ar putae sa traga cu un cartus din plastic care contine 9 alice cu diametrul de 2 mm. Pentru asta are teava lisa dar se pare ca modelul care se vinde la noi e cu teava ghintuita, asa ca diferenta fata de Max ramane doar la nivel vizual.
Oricum , scump pentru o arma de plastic.
stii si cat e viteza reala a unui viper max in 5,5??am inteles ca e putin mai rapida cu vreo 10 m/s.e adevarat??daca da are un alt mecanism din constructie?