WALTHER P99
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
WALTHER P99
am un p99 pe gaz, iar la magazin mi-au spus cind l-am luat ca se poate schimba teava cu una pt bila de cauciuc, dar ca momentan nu au...etc...etc.. Vroiam sa stiu daca este cineva care a mai auzit treaba asta si daca stie cineva daca exista p99 cu bila la nemti.
guns don't kill people, peolple kill people
Exista, dar nu la germani, ci la rusi.
http://www.umarex-m.ru/catalog.php?id=145&cat=600
http://daily.sec.ru/dailypblshow.cfm?rid=45&pid=14907
http://www.umarex-m.ru/catalog.php?id=145&cat=600
da...dupa ca m-am holbat jumatate de ora la cel de-al doilea link,am ajuns la concluzia ca pistoalele rusesti cu bila de cauciuc nu sunt chiar asa de grozave...
singurul care ar merita este doar mp471,restul daca e sa ne luam dupa autorul acelei pagini sunt inferioare sau cel mult egale (izh79-9T) cu P22 sau PP...
singurul care ar merita este doar mp471,restul daca e sa ne luam dupa autorul acelei pagini sunt inferioare sau cel mult egale (izh79-9T) cu P22 sau PP...
prin grozave inteleg putere mare si precizie...e adevarat ca sunt mai solide decat cele de la umarex,dar nu cred ca scopul lor este sa fie folosite ca arme albe
,iar din ce scrie acolo reiese ca mai toate modelele rusesti nu prea au precizie,iar puterea este cel mult egala cu a celor produse de germani (din nou, mp471 nu intra in discutie).
sincer...eu nu am tras cu vre-un pistol de autoaparare(glontz de cauciuc) rusesc...poate tu ai tras
...dar parca la noi nu sunt omologate...asa ca nu stiu daca se blocheaza sau nu.din cate stiu daca te prinde cu un pistol modificat faci inchisoare,iar cat priveste faza cu gaz,si la ei in prezentare scrie ca si la umarex ca dupa fiecare foc arma trebuie incarcata manual.
iar faza cu scapatul pe jos...daca e adevarat inseamna ca cei de la umarex sunt sub orice critica de zgarciti/meschini/prosti...dar nu am vazut inca poze cu un P22 cu patul spart...
si ca veni vorba de pistoale "crapate"...ai vazut pozele puse de pe forumurile rusesti,unde pe langa walter erau si izh-uri si altele de-ale lor,din otel,crapate...si tot din cauza ca au pus munitie mai puternica
iar faza cu scapatul pe jos...daca e adevarat inseamna ca cei de la umarex sunt sub orice critica de zgarciti/meschini/prosti...dar nu am vazut inca poze cu un P22 cu patul spart...
si ca veni vorba de pistoale "crapate"...ai vazut pozele puse de pe forumurile rusesti,unde pe langa walter erau si izh-uri si altele de-ale lor,din otel,crapate...si tot din cauza ca au pus munitie mai puternica
Nu n-am tras, dar am studiat pe indelete site-urile de profil.
Modificarea consta in marirea puterii peste 50J / care e limita admisa in Rusia, dar tot cu cauciuc, binenteles.
Dupa cum s-a vazut, nu exista munitie cu gaz in calibrul 10X22.Asa ca nu ai ce incarca manual.
Pe linkul acela rusesc cu arme crapate (tot eu l-am gasit, deh, modestia) la cele rusesti se vede metalul deformat dar nu rupt si intotdeauna la teava, nu la alte puncte de rezistenta.
P22 e facut din polimer si silumin care se pare ca e cam casant, mai ales la temperaturi joase.

Modificarea consta in marirea puterii peste 50J / care e limita admisa in Rusia, dar tot cu cauciuc, binenteles.
Dupa cum s-a vazut, nu exista munitie cu gaz in calibrul 10X22.Asa ca nu ai ce incarca manual.
Pe linkul acela rusesc cu arme crapate (tot eu l-am gasit, deh, modestia) la cele rusesti se vede metalul deformat dar nu rupt si intotdeauna la teava, nu la alte puncte de rezistenta.
P22 e facut din polimer si silumin care se pare ca e cam casant, mai ales la temperaturi joase.

la noi nu cred k e voie sa modifici...iar la altii degaba,ca nu ne intereseaza... nu o fi existand munitie de cal. 10,dar chiar si pe aia de cal 9 cu gaz,pistoalele rusesti se incarca manual. si oricum,deformat/rupt = gunoi.
temperaturi joase adica dupa cum scrie in manualul rusesc de walter P22 inseamna -20 celsius...temperatura la care nu cred ca sta careva sa te atace...oricum nicaieri nu zice cum ca s-ar sparge daca il trantesti...
temperaturi joase adica dupa cum scrie in manualul rusesc de walter P22 inseamna -20 celsius...temperatura la care nu cred ca sta careva sa te atace...oricum nicaieri nu zice cum ca s-ar sparge daca il trantesti...
Normal ca nu e voie, dar e posibil.
Toate pistoalele cu cauciuc incarac munitia cu gaz doar manual. Iar munitie cu gaz exista doar in 9mm. Deci...
Din pozele postate as zice ca nu era chiar -20, dar nu se stie.
Normal ca nu zice nimeni in manual ca se sparge, dar e vorba de un aliaj mai putin rezistent decat otelul si sensibil la socuri. Uite ce zice aici>
de aici
Toate pistoalele cu cauciuc incarac munitia cu gaz doar manual. Iar munitie cu gaz exista doar in 9mm. Deci...
Din pozele postate as zice ca nu era chiar -20, dar nu se stie.
Normal ca nu zice nimeni in manual ca se sparge, dar e vorba de un aliaj mai putin rezistent decat otelul si sensibil la socuri. Uite ce zice aici>
")makarych" has all-steel construction, differing in this plan from all remaining traumatic systems, represented on the domestic market. This circumstance makes possible for pistol not to fear random impacts and drops, or are created great possibilities on the independent finishing OF IZH-"9-9t for the purpose of an increase in its effectiveness (despite the fact that similar" tyuning "now and then it comes into conflict with the existing law, it is no secret that the considerable proportion of owners" makarycha "they acquire this weapon precisely for the subsequent" acceleration
de aici
Last edited by sorin mok on Thu Oct 19, 2006 12:58 am, edited 1 time in total.
makarych" has all-steel construction, differing in this plan from all remaining traumatic systems, represented on the domestic market. This circumstance makes possible for pistol not to fear random impacts and drops, or are created great possibilities on the independent finishing OF IZH-"9-9t for the purpose of an increase in its effectiveness (despite the fact that similar" tyuning "now and then it comes into conflict with the existing law, it is no secret that the considerable proportion of owners" makarycha "they acquire this weapon precisely for the subsequent" acceleration
OKKKKK...vad ca sunteti super documentati. Dar stiti vreo metoda prin care pot sa iau de la rusi un walther p99t? O alternativa la asta ar fi sa iau un adaptor pt bile pt tzeava de 9mm de pe net (:) omologat)...si sa le incarc prin fata, manual, si sa le trag cu cartus blank...
guns don't kill people, peolple kill people