pusca

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
alexandru1307

pusca

Post by alexandru1307 »

care dintre pusti functioneaza cu alice de 4.5mm si care foloseste butelie co2 ???
tipirigpipirig

Re: pusca

Post by tipirigpipirig »

[quote="alexandru1307"]care dintre pusti functioneaza cu alice de 4.5mm si care foloseste butelie co2 ???[/quote]

eu am auzit ca pustile ce functioneaza cu alice de 4,5mm sint pustile bune, de precizie :twisted: :!: cu co2 functioneaza alea proaste si mai sint unele de folosesc aer comprimat de care iar am auzit ca-s bune tare, dar inca nu am aflat daca-i bine sa fie si astea in calibru 4.5 :evil:
Dabija

Post by Dabija »

O pusca foarte precisa (pe distante medii / mici ) este
Walter Lever Action - care functioneaza cu doua butelii de CO2
... cam toate variantele de pusti se fabrica atat in calibrul 4,5 cat si in 5,5 iar unele si in 6,35 ...
CZ 200S 5,5 mm + bushnell 6-24X50
revolver Gamo R77 combat
www.d-petre.ro
Alegzandru

Post by Alegzandru »

tipirigpipirig wrote:eu am auzit ca pustile ce functioneaza cu alice de 4,5mm sint pustile bune, de precizie :twisted: :!: cu co2 functioneaza alea proaste si mai sint unele de folosesc aer comprimat de care iar am auzit ca-s bune tare, dar inca nu am aflat daca-i bine sa fie si astea in calibru 4.5 :evil:
:?: :?:
Frate, ori esti ambiguu, ori ironic, insa oricum ar fi eu nu am priceput nimic din mesajul tau.
E drept ca si intrebarea din primul mesaj este pusa destul de aiurea si lipsita de concizie.
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...
tipirigpipirig

Post by tipirigpipirig »

[quote="Alegzandru"] Frate, ori esti ambiguu, ori ironic, insa oricum ar fi eu nu am priceput nimic din mesajul tau. E drept ca si intrebarea din primul mesaj este pusa destul de aiurea si lipsita de concizie. [/quote]

scuze daca asa ti-a parut :( ! vrei sa enumeram arme ce functioneaza cu co2 - chiar si cele cu co2, unele, functioneaza cu pellet-uri de 4.5; iar in rest cele in 4.5 sint cam aceleasi ca cele in 5.5. poate nu am priceput ca lumea mesajul tau. poate reformulezi. inca o data scuze!!!!
Post Reply