m`am documentat si am ajuns la concluzia k la bugetul meu mi s`ar potrivi o arma slavia 630 si o luneta gamo 4X32. ce parere aveti? vreau sa folosesc arma mai mult la vanat (pasari)
slavia+luneta gamo=combinatzie buna?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
andreiu`
slavia+luneta gamo=combinatzie buna?
buna. am in intrebare.
m`am documentat si am ajuns la concluzia k la bugetul meu mi s`ar potrivi o arma slavia 630 si o luneta gamo 4X32. ce parere aveti? vreau sa folosesc arma mai mult la vanat (pasari)
nu`mi spuneti k nu`i legal pt k stiu.
-
Guest
-
Alegzandru
Guest, te referi la Shadow sau la Slavia cand zici ca are reculul mic si e precis pe 30 metri? Daca la Slavia, atunci Shadow cum sta cu reculul? Fara luneta reusesti sa lovesti o tinta de .. 10 cm patrati sa zic, de la o distanta de peste 25-30 metri cu Shadow?
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...
Shadow are recul considerabil mai puternic decat Slavia,cat despre tinta de 10 cm patrati o lovesti fara probleme de la 30 metri dar iti trebuie ceva exercitiu.Totul este sa ai arma bine reglata pe lovitura.Eu la distanta asta prefer luneta deoarece de la 30 metri tinta de 10 cm patrati(3,33x3cm) iti va parea atat de mica in catare incat si catarea o vei vedea mai mare decat tinta.
ADRIAN
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
slavia 631 o consider personal cea mai buna achizitie pentru un incepator.
Arma este foarte fiabila si nu trebuie sa-ti faci probleme de service. Nu ar
trebui sa ai probleme, si chiar daca se intampla ceva, orice armurier o
poate repara.
Nu este nevoie sa-ti cumperi o luneta de la inceput. Mai bine exerseaza
cateva luni si dupa aceea poti sa-ti iei si o luneta. Rezultatele cele mai
bune sunt atunci cand mai intai poti sa tragi bine si fara luneta.
Arma este foarte fiabila si nu trebuie sa-ti faci probleme de service. Nu ar
trebui sa ai probleme, si chiar daca se intampla ceva, orice armurier o
poate repara.
Nu este nevoie sa-ti cumperi o luneta de la inceput. Mai bine exerseaza
cateva luni si dupa aceea poti sa-ti iei si o luneta. Rezultatele cele mai
bune sunt atunci cand mai intai poti sa tragi bine si fara luneta.