Tocuri pentru pistol
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Tocuri pentru pistol
Inca nu am vazut un topic dedicat tocurilor pentru incarcatoare,curelelor sau tocurilor de pistol care sunt la fel de importante ca si arma in sine.Mi se pare aiurea sa cumperi o arma de 3000 de lei si sa o porti intr.un toc de 50 lei cred nu tine arma lipita de corp,se balangne sau deranjeaza. Ar fi interesant sa aflam niste pareri. Eu am pentru Steyr L9-A1 un toc de la Sickinger numit ''Range Master''(doar ptr poligon) in care pot folosi si Kadet.ul. Este de departe cel mai bun toc din pct de vedere calitativ si constructiv pe care l.am avut pana acum.Pretul cam mare,dar nu cumpar in fiecare zi tocuri,nu?! Ptr M9 am un toc de piele acceptabil,cam moale ptr gustul meu(cam misca in front) cu sistem de inchidere cu capsa.Un toc bunicel dar vreau sa iau un toc gen Kydex. Are cineva asa ceva?
Daca inotul slabeste...unde dracu' gresesc balenele ?!
Re: Tocuri pentru pistol
Eu am pentru poligon holstere de la fobus. Le prefer pe cele fixe si nu variantele rotative.
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Am si eu un fobus ptr servici insa imi pare foarte ...firav. Daca pune cineva mana pe arma si trage sanatos,il rupe clar. Bine,la cat sde ieftin a fost isi face treaba,arma sta bine,este subtire,foarte ok ptr purtat. Doar ca eu am varianta cu paleta,fixa si cansd vreau sa scot arma din toc,daca nu o scot exact in sus,face un unghi care face ca arma sa agate putin. Probabil la varianta ptr curea nu se intampla asta.
eu am numai de la Sickinger, aproximativ 6 tocuri si 3 hamuri...am ajuns la concluzia ca este cel mai bun fabricant din Europa si mai bun decat multe de peste ocean...raportul pret calitate este pe masura...il cunosc personal pe Franz Sickinger, l-am vizitat de cateva ori, un baiat de toata isprava...si ca o paranteza, vecinii bulgari cumparara de 70 de ori mai multe tocuri Sickinger, decat noi...se pare ca inca nu am ajuns sa apreciem calitatea, nu suntem informati, iar bulgarii, ne-au depasit si la capitolul asta...
De acord,calitatea Sickinger este exccelenta, merita fiecare banut. Dar cum am vazut la viata mea o gramada de motociclisti cumparand cea mai rapida motocicleta posibila in banii care ii aveau apoi isi luau o casca sub 100 de euro,asa se procedeaza si in cazul asta. Imi iau arma de 3000 de lei si o ti intr.un toc de 5o de lei. Nu ca pretul stabileste calitatea,dar nu am vazut un toc de calitate sub 250 lei. Bine,poate am eu figuri in cap,,ce sa zic. Dar prefer sa am un lucru de calitate mai ales ca nu cumpar tocuri toata ziua
Eu prefer tocurile de pistol de la www.vladcepraga.ro
nu comentez despre calitatea tocurilor ,,cepraga,, dar, la o prima vedere pe blogul mai sus mentionat, am impresia ca pielea de la Sickinger este mult mai ferma si mai bine prelucrata...asta e parerea mea, care folosesc de 14-15 ani produse sickinger...la un toc conteaza ata cu are se coase si calitatea pielii...repet, nici la firme din US, cu istorie in spate, nu am vazut calitatea astuia...cand am fost ultima data la el, facea niste teci din piele parfumata pentru nu stiu ce seic arab...tipul e chiar bun de tot...si preturile nu cred ca sunt doboratoare...ulima data ma platit 115 euro pt un holster de umar, cu doua tocuri si in dreapta si in stanga, cu tot cu hamuri si tinte, capse, catarame de rezeva...
.
- Attachments
-
- 20131005_191701.jpg (42.64 KiB) Viewed 11503 times
.
- Attachments
-
- 20131005_191623.jpg (43.94 KiB) Viewed 11503 times
.
- Attachments
-
- 20131005_191548.jpg (38.6 KiB) Viewed 11503 times
.
- Attachments
-
- 20131005_191447.jpg (42.69 KiB) Viewed 11503 times
hai sa ne laudam...unele dintre ele sunt purtate de 10-11 ani aproape zi de zi...
- Attachments
-
- 026.JPG (221.69 KiB) Viewed 11498 times
-
- 025.JPG (205.82 KiB) Viewed 11498 times
-
- 024.JPG (201.89 KiB) Viewed 11498 times
Wow ce bine arata ! Daca nu eram decis sa iau un inside profesional ptr S40 acum convins cu siguranta ! 
pe ala il port de vreo 5 ani...cred ca inca arata bine...