Sfat Pistol Cu Gaze!!!
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Sfat Pistol Cu Gaze!!!
Salut tuturor, pot spune ca sunt nou pe acest forum,si v-as ruga sa imi acordati si mie anumite sfaturi in privinta unui pistol cu gaz, din experienta vasta cu neletalele pe care unii dintre voi o aveti .Eu posed una bucata Fort 17 R cal .45 si pana de curand am avut si un stalker 906 pe care i l-am cedat sotiei intrucat am dorit sa fac loc in permis pt unul cu gaze..Ceea ce as vrea sa stiu sunt urmatoarele chestiuni: 1. Se gaseste la noi in tara munitie suficient de puternica sa incapaciteze un agresor sau un grup? Daca da... as fi bucuros sa imi spuneti si care firma,OC(piper),CN sau CS.
2.La ce ar trebui sa fiu atent cand achizitionez pistolul? raza de actiune a unui pistol cu gaze e data de lungimea tevii sau de obturatiile de pe teava? si nu in ultimul rand ce obturati ar trebui sa aiba pe teava pt. o functionare corecta fara blocaje?
2.La ce ar trebui sa fiu atent cand achizitionez pistolul? raza de actiune a unui pistol cu gaze e data de lungimea tevii sau de obturatiile de pe teava? si nu in ultimul rand ce obturati ar trebui sa aiba pe teava pt. o functionare corecta fara blocaje?
This is ten percent luck, twenty percent skill,
fifteen percent concentrated power of will,
five percent pleasure, fifty percent pain,
and a hundred percent reason to remember the name!
-
fane satar
Re: Sfat Pistol Cu Gaze!!!
Salut. Daca ai Fort 17R .45 de ce iti mai trebuie unul cu gaze??? 
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
FORT 17R .45 rubber
Eu unul sunt mare fan arme....am si un taser x2 si o duzina de arme airsoft,oricum...sa zicem ca pe timpul iernii cand un agresor ar umbla mai gros imbracat as gasi mai util un pistol cu gaze decat unul pe cauciuc cam asta ar fi de spus plus ca mam indragostit de un pistol turcesc: ekol sava magnumfane satar wrote:Salut. Daca ai Fort 17R .45 de ce iti mai trebuie unul cu gaze???
Last edited by MR.47 on Mon Apr 02, 2012 8:44 am, edited 2 times in total.
Si inca ceva... am gasit la bulgari supra pepper cartriges si supra CN care am vazut ca au o concentratie fff mare de subst. activa si eram curios daca as putea cumpara cateva zeci o data cu pistolul?Astea erau ambalate in cutii negre si la noi in tara nu cred ca se comercializeaza asa ceva...
Sunt forumişti care poartă uneori doar pistolul cu gaze, mai ales Carpaţiul care e mic şi are o formă inconfundabilă.
Muniţie - musai de la vecinii bulgari, e mai ieftin şi au de multe tipuri.
Legat de alegerea pistolului, cu siguranţă pot spune: NU revolver, decât dacă ai de gând să tragi numai cu blank.
Cu gaze...te mai pişcă şi pe tine, ca trăgător.
Obturatorul de pe ţevile de pistoale cu gaze are rol în formarea
conului de gaze, dacă e scos, atunci se va distribui altfel. Care e mai bun, ţeavă lungă, ţeavă scurtă, etc. nu ştiu
să zic. Dat fiind faptul că nu e o cheltuială foarte mare, eu zic să-ţi faci damblaua, dar să ai în calcul faptul că
nu-i cine ştie ce pistolul cu gaze, adică dacă-l compari cu Fortul pe care-l ai deja, ăsta cu gaze, oricare va fi el,
va fi cam...pistol cu apă. Şi mie mi se pusese pata pe mai toate modelele de la bulgari, e un coleg care are vreo
5 zamakuri din astea+un Carpaţi de purtat zilnic.
Atenţie că va ocupa al doilea loc în permis.
Legat de alegerea pistolului, cu siguranţă pot spune: NU revolver, decât dacă ai de gând să tragi numai cu blank.
Cu gaze...te mai pişcă şi pe tine, ca trăgător.
conului de gaze, dacă e scos, atunci se va distribui altfel. Care e mai bun, ţeavă lungă, ţeavă scurtă, etc. nu ştiu
să zic. Dat fiind faptul că nu e o cheltuială foarte mare, eu zic să-ţi faci damblaua, dar să ai în calcul faptul că
nu-i cine ştie ce pistolul cu gaze, adică dacă-l compari cu Fortul pe care-l ai deja, ăsta cu gaze, oricare va fi el,
va fi cam...pistol cu apă. Şi mie mi se pusese pata pe mai toate modelele de la bulgari, e un coleg care are vreo
Stiu stiu...din pacate... am renuntat deja la stalker,dar a ramas in casa si e mai bine asa ca eu plec mult si des...si e bine sal aiba ea acolo....pata mi sa pus...ca lam vazut ce poate...am fost martor in craiova in trafic cum un om de buna credinta in varsta a dat cu rotile in sus doi cocalari din cate 2 focuri fiecare intr-o intersectie :tevez wrote:Sunt forumişti care poartă uneori doar pistolul cu gaze, mai ales Carpaţiul care e mic şi are o formă inconfundabilă.
Cu gaze...te mai pişcă şi pe tine, ca trăgător.Obturatorul de pe ţevile de pistoale cu gaze are rol în formarea
Se poate, pe colecţie. Single-action 100%, double-action...depinde de model, legea e interpretabilă.MR.47 wrote: si revolverele sunt o mare pasiune a mea dar cele pe glont si cum la noi nu se poate...
Sincer eu sunt am musafir acasa...si sa umblu dupa acte/avize aprobari si mai stiu eu ce...si in plus pe colectie il tii doar acasa e ca si cum ai sta paralizat la pat in paradis...nu prea ai voie sa-l plimbi de colo colo etc....si un s&w cum au cei de la arrow se spune ca poate penetra blocul motor al unui camion asa ca doamne fereste! de o situatie...la legile noastre...vai si amar...tevez wrote:Se poate, pe colecţie. Single-action 100%, double-action...depinde de model, legea e interpretabilă.MR.47 wrote: si revolverele sunt o mare pasiune a mea dar cele pe glont si cum la noi nu se poate...
Daca i-ti plac armele, ai mai avea o posibilitate: Airsoft.
Cele mai multe modele sunt replici exacte ale armelor reale, arata la fel, au aceeasi greutate, etc.
Modelele mai rasarite sunt la fel din metal, ma rog, zamac dar si cele pe gaz tot zamac sunt.
Avantaj: nu trebuie autorizatie, tragi linistit in spatele curtii sau pe camp, etc.
Mie personal imi ofera mai multe satisfactie un airsoft comparativ cu un pistol cu bile sa zic, de gaz nici nu putem vorbii, ca doar nu ma vad mergand pe un camp si tragand cu un pistol cu gaz
. Ar trebui sa ai un pic de inclinatii spre sado...
PS
De unde ai achizitionat x2-ul? Sunt interesat si eu.
Cele mai multe modele sunt replici exacte ale armelor reale, arata la fel, au aceeasi greutate, etc.
Modelele mai rasarite sunt la fel din metal, ma rog, zamac dar si cele pe gaz tot zamac sunt.
Avantaj: nu trebuie autorizatie, tragi linistit in spatele curtii sau pe camp, etc.
Mie personal imi ofera mai multe satisfactie un airsoft comparativ cu un pistol cu bile sa zic, de gaz nici nu putem vorbii, ca doar nu ma vad mergand pe un camp si tragand cu un pistol cu gaz
PS
De airosft am un walther p 99, un taurus 24/7 si un tokio soldier nu merg la joc dar imi place sa le si colectionez, x2 lam achizitionat printro cunostinta din cluj care are parintii in state, si se mai poate face rost dar... pretul e cu ceva peste cel mai scump model de fort oricum isi merita din plin toti banii...tiger wrote:Daca i-ti plac armele, ai mai avea o posibilitate: Airsoft.
Modelele mai rasarite sunt la fel din metal, ma rog, zamac dar si cele pe gaz tot zamac sunt.![]()
Mie personal imi ofera mai multe satisfactie un airsoft comparativ cu un pistol cu bile sa zic, de gaz nici nu putem vorbii, ca doar nu ma vad mergand pe un camp si tragand cu un pistol cu gaz. Ar trebui sa ai un pic de inclinatii spre sado...
![]()
PS
Imi cer scuze pt dublu post /dar e de mentionat ca poti trage cu blancuri asa de dragul distractei, nu trebuie sa fii chiar masochistMR.47 wrote:tiger wrote:Daca i-ti plac armele, ai mai avea o posibilitate: Airsoft.
Modelele mai rasarite sunt la fel din metal, ma rog, zamac dar si cele pe gaz tot zamac sunt.![]()
Mie personal imi ofera mai multe satisfactie un airsoft comparativ cu un pistol cu bile sa zic, de gaz nici nu putem vorbii, ca doar nu ma vad mergand pe un camp si tragand cu un pistol cu gaz. Ar trebui sa ai un pic de inclinatii spre sado...
![]()
PS
MR.47 wrote:Imi cer scuze pt dublu post /dar e de mentionat ca poti trage cu blancuri asa de dragul distractei, nu trebuie sa fii chiar masochist
Da... Eu chiar nu m-am gandit si la blank-uri, ma gandeam la cele iritantante. De aici si dilema mea cum ar fii sa tragi pe un camp cu cartuse cu piper si sa-ti mai bata vantul si din fata.
-
Safe&Sound
In afara de amuzament (cat o fi si ala) nu vad nici un rost pistoalelor care trag cu cartuse oarbe sau cu gaz iritant. Ba chiar, folosit in situatii de autoaparare, cred ca te baga in belele si mai tare.
Mult, mult mai eficient mi se pare un spray iritant-lacrimogen bun.
Dupa cum ii spuneam astazi si maestrului tevez, cea mai buna metoda de autoaparare este ignoranta, vorba buna. sau fuga dupa caz.Nu vreau sa incep sa vorbesc despre conceptul de autoaparare in sine pentru ca ar iesi o mare polologhie, argumente, contrargumente,certuri etc.Oricare din armele ce noi le posedam indiferent de situatie, in cazul unei folosiri reale ne-ar baga in belele. Asta e legea putem sa ne stergem la dos cu ea si cei care au scriso urmand sa ne sarute acolo.La noi in tara nu se pedepseste cum ar fi logic si cum ar trebui intentia,ci fapta, ca sa faci uz de prastioara aia nevinovata a.k.a. arma de autoaparare trebuie mai intai sa fii atacat si in situatia asta sa te vad eu pe tine sau pe oricine altcineva daca mai are timp sa faca uz de arma, in urma unei lovituri de box metalic,baston telescopic,bata,sabie sau ce le mai bese mintea(scz de expresie )distrusilor care atenteaza la viata si bunurile tale.Asa ca...chestia cu autoapararea e relativa,dar sunt convins ca toti dintre noi,posesorii de arme ne simtim mai bine cand iesim din casa cu fierul la brauSafe&Sound wrote:In afara de amuzament (cat o fi si ala) nu vad nici un rost pistoalelor care trag cu cartuse oarbe sau cu gaz iritant. Ba chiar, folosit in situatii de autoaparare, cred ca te baga in belele si mai tare.
Dap chinuire inutilatiger wrote:MR.47 wrote:Imi cer scuze pt dublu post /dar e de mentionat ca poti trage cu blancuri asa de dragul distractei, nu trebuie sa fii chiar masochist![]()
![]()
![]()
Da... Eu chiar nu m-am gandit si la blank-uri, ma gandeam la cele iritantante. De aici si dilema mea cum ar fii sa tragi pe un camp cu cartuse cu piper si sa-ti mai bata vantul si din fata.