opinii Revolver ALFA-Steel
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
opinii Revolver ALFA-Steel
Salutam,deschid acest topic deoarece sunt interesat sa achizitionez si un revolver dar ma gandeam mai intai sa ascult si ceva pareri de la unii dintre dvs.acum ma refeream in principal la putere si precizie ,dar si orice alte date si pareri sunt importante .cu multumiri anticipat.
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
-
Safe&Sound
Re: opinii Revolver ALFA-Steel
Le-am vazut "pe viu" si mi-au lasat impresia de de arme robuste, bine facute, din otel masiv, cu finisaje ok.
Pentru simplitatea functionarii si pentru ca nu au cum sa se blocheze indiferent ce munitie se foloseste, chiar ma gandesc serios sa il sfatuiesc pe tatal meu sa isi ia unul.
In opinia mea sunt un pic cam mari si cumva "butucanoase" si chiar si in varianta cu teava scurta cred ca sunt dificil de purtat zilnic prin comparatie cu un pistol, mai ales prin comparatie cu Fortul pe care il ai deja. Daca insa asta nu te deranjeaza si nici faptul ca ai doar sase in butoias, cred ca merita achizitia, sunt arme faine.
Pentru simplitatea functionarii si pentru ca nu au cum sa se blocheze indiferent ce munitie se foloseste, chiar ma gandesc serios sa il sfatuiesc pe tatal meu sa isi ia unul.
In opinia mea sunt un pic cam mari si cumva "butucanoase" si chiar si in varianta cu teava scurta cred ca sunt dificil de purtat zilnic prin comparatie cu un pistol, mai ales prin comparatie cu Fortul pe care il ai deja. Daca insa asta nu te deranjeaza si nici faptul ca ai doar sase in butoias, cred ca merita achizitia, sunt arme faine.
da sincer ma gandeam la cel de 4'' cat despre 6 cartuse,m-am obisnuit de la fort tot 6 am in el(ca atat incap hehehe) o singura dilema si anume este adevarat ca la revolver mai scade din putere datorita presiunii ce scapa intre butoias si teava ? sau este doar un mit?
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
-
Safe&Sound
Ei, asta e o dilema veche si cred ca situatia e diferita de la caz la caz in functie de modelul armei si mai ales in functie de dimensiunea acelei fante dintre butoias si teava si cred ca mai e influentata si de munitia folosita. Totusi, daca te gandesti, si la pistol este" irosita" sa zicem o cantitate de energie necesara ca sa invinga rezistenta arcului si sa miste mansonul inapoi pentru a asigura ejectarea/reincarcarea.
Situatia ideala in care ai putea avea un rapuns concret si sigur ar fi ca sa tragi printr-un cronograf bun, cu aceeasi munitie, cu un revolver Alfa Proj si prin comparatie, cu un pistol in 9mm rubber. Daca ies viteze comparabile inseamna ca, cel putin in cazul armelor comparate in acel test, povestea cu pierderea de presiune/energie e un mit.
Eu zic ca merita sa suni la UTI si sa afli daca au revolvere AlfaProj pentru teste, ca pistoale in 9mm rubber au sigur si in felul asta cu o cheltuiala nu prea mare dar cu distractie maxima vei avea si raspunsul.
Situatia ideala in care ai putea avea un rapuns concret si sigur ar fi ca sa tragi printr-un cronograf bun, cu aceeasi munitie, cu un revolver Alfa Proj si prin comparatie, cu un pistol in 9mm rubber. Daca ies viteze comparabile inseamna ca, cel putin in cazul armelor comparate in acel test, povestea cu pierderea de presiune/energie e un mit.
Eu zic ca merita sa suni la UTI si sa afli daca au revolvere AlfaProj pentru teste, ca pistoale in 9mm rubber au sigur si in felul asta cu o cheltuiala nu prea mare dar cu distractie maxima vei avea si raspunsul.
la fort mai ai unu' pe teava ...nashu999 wrote:da sincer ma gandeam la cel de 4'' cat despre 6 cartuse,m-am obisnuit de la fort tot 6 am in el(ca atat incap hehehe) o singura dilema si anume este adevarat ca la revolver mai scade din putere datorita presiunii ce scapa intre butoias si teava ? sau este doar un mit?
eu cred ca e o idee buna, daca nu te intereseaza nr de cartuse, si dificultatile la incarcare ...
http://www.youtube.com/watch?v=0PDzE55esIE
http://www.youtube.com/watch?v=iS9uGktUCrY
http://www.youtube.com/watch?v=Z9AJzv8gb2A
dupa ce tragi ca ala, primesti asta ...
http://www.youtube.com/watch?v=CL_Cz1sc4Ek
Last edited by sith on Wed Feb 15, 2012 6:25 pm, edited 1 time in total.
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
-
anghelache
Arunc si eu o vorba de amator.Dupa mine cea mai buna alegere este Alfa 4"cal.10x28 AKBS.Acopera cu brio toate indoielile dumneavoastra.Urmati sfatul domnului Safe&Sound cu mersul UTI ca sa fiti singurul vinovat daca nu sunteti satisfacut la final.
Stiam ca-s doar in 9mm, au adus si in 10x28 ???
Mai bine un proces urat, decat o inmormantare frumoasa...
si eu stiam doar de 9 mm. oricum merci cred ca asa o sa fac.si ptr stih m-ai terminat cu ultimul clip (cel cu recompensa) hehe cam de 5 ani sunt masseur dar este prima oara cind vad tehnica asta..merci inca odata
N-au apărut cele în alt calibru decât 9mm. Despre avantajele şi dezavantajele revolver vs. pistol se pot scrie mii de pagini.
6 cartuşe mi se par suficiente pentru autoapărare, primul poate fi blank, nu e ca la pistol, unde trebuie rearmat manual.
Mai degrabă mă deranjează greutatea, volumul şi...preţul.
Sunt solide iar un coleg care a tras cu ele a fost mulţumit şi
de precizie, deci...
6 cartuşe mi se par suficiente pentru autoapărare, primul poate fi blank, nu e ca la pistol, unde trebuie rearmat manual.
Mai degrabă mă deranjează greutatea, volumul şi...preţul.
de precizie, deci...
Am sunat la magazinul din Mogosoaia si cu toate ca pe site-ul lor scrie ca "magazinul este in concediu" pana pe 04.03.2012, pe numarul lor de fix nu raspunde nimeni. Chiar vroiam sa le fac o vizita sa vad revolverele.Stie cineva au deschis sau risc sa dau cu capu-n usa.
Sunt disponibile la UTI pentru testare. Puşti 2 iepuri dintr-un foc.
Ş-un pic de antrenament, vezi şi revolverele Alfa.
-
anghelache
Ne tot ameninta ca or sa aduca in 10x28akbc.'Steptem un pic pana prin vara si gata:pac-pac cu 10x28.Cea ce e o chestie tare tare.
Deci cine vinde acest model de revolvere Alfa (ma refer in Bucuresti) am gasit un magazin in Cluj, iar pe siteul de la Grand Power nu sunt disponibile... ?
Fort 14R & Gamo Maxima RX 5.5
Sunt disponibile in magazinul din Mogosoaia.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
sunt in 10x28?