benelli

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
misu

benelli

Post by misu »

am vazut ca a-ti adus un model nou de la benelli:sintetic premium;am cautat pe site-ul lor si nu am gasit acest model ,i-mi puteti spune unde se poate vedea cum arata acesta?
misu

Re: benelli

Post by misu »

chiar nu se pot da detalii despre acest model?
radu.b

Post by radu.b »

misu wrote:chiar nu se pot da detalii despre acest model?
Buna ziua.
Imi cer scuze nu am vazut postarea dumneavoastra.
Arma o gasiti aici: http://www.bbi.com.es/catalogo/producto ... ld_wetland
Este site-ul Beretta Benelli Iberica.
Sper cat de curand sa postez si la noi pe site datele tehnice.
Cu respect
adisan77ro

Post by adisan77ro »

Buna ziua. Ma intereseaza o BENELLI VINCI si as dori sa stiu daca vreuna dintre variantele Black, MAX4 sau APG HD, permite montarea unui sistem optic de ochire (probabil EOTECH). Eventual vine pregatita din fabrica cu sina , sau eventual gauri ptr sina sau alt mod care sa permita montarea ulterioara de astfel de dispozitive?.
Va rog de asemeni sa-mi puneti daca se poate aduce ptr o semi de 12,Winchester SXR compozit, si o teava suplimentara SLUG; iar daca DA, la ce pret?

Va multumesc si astept cu interes raspunsul dvs.
radu.b

Post by radu.b »

adisan77ro wrote:Buna ziua. Ma intereseaza o BENELLI VINCI si as dori sa stiu daca vreuna dintre variantele Black, MAX4 sau APG HD, permite montarea unui sistem optic de ochire (probabil EOTECH). Eventual vine pregatita din fabrica cu sina , sau eventual gauri ptr sina sau alt mod care sa permita montarea ulterioara de astfel de dispozitive?.
Va rog de asemeni sa-mi puneti daca se poate aduce ptr o semi de 12,Winchester SXR compozit, si o teava suplimentara SLUG; iar daca DA, la ce pret?

Va multumesc si astept cu interes raspunsul dvs.
Buna ziua.
Pe toate modelele se pot monta sisteme de ochire, pentru ca vin din fabrica cu gauri. Daca folositi Red Ring, acesta se monteaza direct fara sina.
Teoretic se poate aduce orice teava de schimb pentru armele Winchester si Browning. Rugamintea mea ar fi pentru comanda sa luati legatura cu unul dintre colegii de la magazin sau cel mai apropiat distribuitor Arrow (pentru o evidenta clara a comenzilor).
Cu respect.
adisan77ro

Post by adisan77ro »

Buna ziua.
Am achizitionat de la ARROW o Benelli Vinci MAX4 si dupa o tura in poligon imi dau seama ca ar mai trebui sa prelungesc patul. Stiu ca exista ceva accesorii din technogel ptr patul comfortech plus special ptr Vinci si SuperVinci. Banuiesc ca marimea cu care vine echipat patul este cea medie; in acest caz puteti sa-mi spuneti cat este lungimea suplimentara pe care as castiga-o daca aleg sa o schimb cu varianta cea mai mare din acel accesoriu de technogel? Mai precis ma intereseaza ce diferenta de lungime este intre varianta medie si cea mai mare a acelui amortizor. Puteti sa-mi dati si un pret?
PS: aveti si vreun dispozitiv de blocare a tragaciului ptr VINCI? preferabil cu cifru (dar nu obligatoriu) si la ce pret?
Multumesc mult
violiv

Post by violiv »

1 cm de la subtire la mediu si inca 1 cm de la mediu la gros.
Nu toate armele vin cu talpa "mediu". Am vazut ARGO cu talpa subtire ca si Raffaello cu talpa groasa.

Dispozitiv de blocare dedicat armei VINCi nu cred sa existe. Exista cateva feluri ce se pot folosi la mai toate semi.
adisan77ro

Post by adisan77ro »

Buna ziua,

Am gasit pe site-ul Benelli Usa, o sectiune intitulata BENELLI STORE, unde am identificat cateva produse,accesorii benelli care ma intereseaza. Spuneti-mi va rog daca Arrow aduce astfel de accesorii originale Benelli (husa, curea arma, sapca etc) de pe acest site sau eventual din alta parte.
Multumesc
radu.b

Post by radu.b »

adisan77ro wrote:Buna ziua,

Am gasit pe site-ul Benelli Usa, o sectiune intitulata BENELLI STORE, unde am identificat cateva produse,accesorii benelli care ma intereseaza. Spuneti-mi va rog daca Arrow aduce astfel de accesorii originale Benelli (husa, curea arma, sapca etc) de pe acest site sau eventual din alta parte.
Multumesc
Buna ziua.
Din pacate programul Benelli USA nu este accesibil pentru distribuitorii din Europa.
Cu respect.
adisan77ro

Post by adisan77ro »

Buna ziua,
Am cumparat de la Arrow o BENELLI VINCI MAX 4 12/76/70 si am vazut ca pe partea de sus a culatei are niste capacele care acopera niste orificii frezate care seamana cu gaurile cu filet ptr montarea unei sine.Asta ma duce cu gandul la faptul ca exista sina dedicata ptr montarea pe aceasta arma din moment ce arma vine gata pregatita.Asadar va rog sa-mi spuneti daca se poate aduce o astfel de sina originala ptr Vinci si cat costa? ptr ca vreau sa-i montez un sistem de ochire gen red dot.
Multumesc anticipat.
Post Reply