Club Verney-Carron

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Self Defense

Club Verney-Carron

Post by Self Defense »

Salut,

Stiu ca nu sunt foarte cunoscute pe piata romaneasca armele franceze. Tocmai de aceea deschid acest topic si ma adresez strict cunoscatorilor. Spuneti-mi va rog ce parere aveti de armele de vanatoare Verney-Carron, cele cu teava lisa cat si carabinele. Eu am avut ocazia sa discut cu mai multe persoane si mi-au spus ca sunt arme extraordinare, la preturi decente dar inca nu au aparut pe piata noastra dar sunt zvonuri ca vor aparea in curand.

Sunt foarte curios si de parerea voastra pt ca am intrat pe site-ul lor si imi plac la nebunie armele. In curand imi iese autorizatia de cumparare si vreau sa stiu daca merita sa astept dupa aceste arme.

O seara buna
Fort 12RM cal. .45 Rubber
HUNTING MAN

Re: Club Verney-Carron

Post by HUNTING MAN »

Salut,cu siguranta va merita,sunt intradevar niste bijuterii,un prieten de al meu are un 16 sau un 12 de vanzare,este restaurata complet,lemn schimbat pe ea,este absolut noua,griguti are userul pe site-urile de specialitate,daca vrei cauta-l si trimitei un pm.Dar asta este doar umila mea parere,greii forumului te pot lamuri mult mai bine in privinta asta.Mult noroc
Self Defense

Post by Self Defense »

HUNTING MAN wrote:Salut,cu siguranta va merita,sunt intradevar niste bijuterii,un prieten de al meu are un 16 sau un 12 de vanzare,este restaurata complet,lemn schimbat pe ea,este absolut noua,griguti are userul pe site-urile de specialitate,daca vrei cauta-l si trimitei un pm.Dar asta este doar umila mea parere,greii forumului te pot lamuri mult mai bine in privinta asta.Mult noroc

Multumesc pentru informatie. Am sa-l contactez. Sper sa fie in 12 pt ca nu ma int cal 16.

Am obs totusi ca Verney-Carron este printre putinii producatori de arme in cal 16.

Totusi as astepta sa vad si la ce preturi vor aparea cele noi in magazin.

Salutare
Fort 12RM cal. .45 Rubber
tevez

Post by tevez »

Ai gusturi faine. :twisted: Am auzit puţin despre aceste arme, azi după ce am citit postarea am vorbit cu vreo 3
vânători şi pasionaţi de arme. Numai la superlativ au vb. despre aceste arme dar toţi sunt curioşi la ce preţ ar
ajunge la noi. Dacă ai informaţii despre preţul aproximativ să le postezi şi aici, te rog, chiar dacă nu e tocmai
accesibil. :lol:
Bill

Post by Bill »

La Oradea mai au un Sagitaire Super Leger de 12, bascula din Ergal, tevi de 65 cu extractor, doua tragace din care cel din fata le poate trage pe amandoua, 2,7 kg la vreo 5000 ron. Am mai vazut acolo semiautomata Impact Diamond pe 30-06 si un dublu express Traqueur pe 9,3x74R cu tevi de 50 cm, dar astea din urma s-au dat.
Parerile personale au marea calitate ca nimeni nu este obligat sa tina cont de ele.
Post Reply