FORUMIST ARESTAT PE 29 DE ZILE
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
nedumeritu
FORUMIST ARESTAT PE 29 DE ZILE
In vreme ce noi contemplam rotunimea gaurii tevii,
in baza legilor idioate sau/si idiot aplicate, un forumist din cei de pe
aici este arestat pentru 29 de zile.
Pe scurt:
- unde - desigur la Craiova
- de ce -
omul a avut nerusinarea ca in timp ce un comando de cartier il
blocheaza in trafic si il bat intr-un mare fel, sa scoata intr-un tarziu
arma de autoaparare pe care o detinea legal si sa ii ameninte pe trupetii ce il agresasera.
Politia vine, schimba amabilitati cu respectivii din banda, le multumesc pentru
cooperare si pentru ajutorul dat la imobilizarea periculosului batut mar.
Constatand ei, politistii, ca respectivul avea "docomente" si nu utilizase arma aiurea
sau mai deloc, au purces la o "inspectie amanuntita a masinii acestuia si gasesc acolo
uitat de cineva, poate chiar de ei, un box.
Ommul fezandat bine in prealabil de manglitorii de la colt de strada, are un defazaj de vorbe si nu se descurca in explicatii.
Si iata cum ia omul fix 29 de zile de stat la ganditoare.
Acum, poate ca documentele intocmite militieneste [Stiti aia cu mutatul mortului de pe Edgar Quinet pe strada alaturata...]
sa arate ce infractor periculos se ascundea sub masca respectivului.
Oricum, pe aici se exprima absolut urban si pe PM si pe postari si pe telefon si cocheta cu ideea de a adera activ
la ROMSDC.
Deocamdata, mai sta. Odata.
Dar, sa continuam:
- cate gauri ziceati ca are o teava de Carpati? dah, complicat, tre' sa dam in studiu si sa deschidem un forum nou pe tema data.
Foaaaaarte util.
in baza legilor idioate sau/si idiot aplicate, un forumist din cei de pe
aici este arestat pentru 29 de zile.
Pe scurt:
- unde - desigur la Craiova
- de ce -
omul a avut nerusinarea ca in timp ce un comando de cartier il
blocheaza in trafic si il bat intr-un mare fel, sa scoata intr-un tarziu
arma de autoaparare pe care o detinea legal si sa ii ameninte pe trupetii ce il agresasera.
Politia vine, schimba amabilitati cu respectivii din banda, le multumesc pentru
cooperare si pentru ajutorul dat la imobilizarea periculosului batut mar.
Constatand ei, politistii, ca respectivul avea "docomente" si nu utilizase arma aiurea
sau mai deloc, au purces la o "inspectie amanuntita a masinii acestuia si gasesc acolo
uitat de cineva, poate chiar de ei, un box.
Ommul fezandat bine in prealabil de manglitorii de la colt de strada, are un defazaj de vorbe si nu se descurca in explicatii.
Si iata cum ia omul fix 29 de zile de stat la ganditoare.
Acum, poate ca documentele intocmite militieneste [Stiti aia cu mutatul mortului de pe Edgar Quinet pe strada alaturata...]
sa arate ce infractor periculos se ascundea sub masca respectivului.
Oricum, pe aici se exprima absolut urban si pe PM si pe postari si pe telefon si cocheta cu ideea de a adera activ
la ROMSDC.
Deocamdata, mai sta. Odata.
Dar, sa continuam:
- cate gauri ziceati ca are o teava de Carpati? dah, complicat, tre' sa dam in studiu si sa deschidem un forum nou pe tema data.
Foaaaaarte util.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Re: FORUMIST ARESTAT PE 29 DE ZILE
Ceva detalii ar fi binevenite poate se poate face ceva sa-l ajutam.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Fara suparare, dar nu am auzit o astfel de stire la TV si in general mai raman cascat la asemenea stiri.
Dati cat mai multe detalii despre baiatul in cauza.
Cu respect.
Dati cat mai multe detalii despre baiatul in cauza.
Cu respect.
Zoraki MOD 914 cal. 9mm P.A.K.
FORT-17 cal. 9mm P.A. Rubber
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
dcrist wrote:Ceva detalii .......
CURIOSILOR !2ndLt wrote:...mai multe detalii...
Binenteles ca sunt curios, sa stiu in caz de autoaparare ca nu mai existe martori care sa declare ca ei au fost cei agresati 
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Domnul Nedumeritu este vorba de cazul acesta?
http://www.ziare.com/stiri/impuscaturi/ ... it-1032851
acelasi caz,explicat un pic mai pe larg: http://www.adevarul.ro/locale/craiova/C ... 69262.html
http://www.ziare.com/stiri/impuscaturi/ ... it-1032851
acelasi caz,explicat un pic mai pe larg: http://www.adevarul.ro/locale/craiova/C ... 69262.html
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
E veche, nu are cum să fie, e vorba de doi, parte-n parte, nu de "unii" contra unu.
Ce tare e presa de la noi, cică: "Cei doi conduceau cate o masina marca Dacia."
Foarte relevant, dacă aveau Mercedes era altceva, nu?
Ce tare e presa de la noi, cică: "Cei doi conduceau cate o masina marca Dacia."
Foarte relevant, dacă aveau Mercedes era altceva, nu?
-
Dualjackal
Post modified due to too much bullshit in this thread.
Last edited by Dualjackal on Sat Aug 21, 2010 11:45 am, edited 1 time in total.
Ai dreptate, acela e cazul. Peste tot lipseşte gaşca de atacatori în relatările presei. Niciodată nu i-am înţeles peDualjackal wrote:Fix despre aia e vorba, aveti aici toata povestea explicata, nu stim cat de impartial*:
cei care dau lecţii de conducere ad-hoc pe stradă. Am văzut sute: se iau după tăntălăul care n-a semnalizat, sau
a blocat intersecţia sau chiar n-a făcut nimic ilegal dar n-a condus pe placul "şoferului perfect". Pe la un semafor
undeva se deschid geamuri, se contrazic cu citate din Codul Rutier, din Biblie, se discută despre rudele decedate
cu ton ridicat, uneori se scuipă şi să dă/ia bătaie. Ce folos? Credeţi că cineva a deveni mai deştept după o astfel
de întâmplare? S-a dus vreunul acasă fericit gen "am mai învăţat un şofer de duminică să conducă"? Un claxon scurt
e suficient.
E, dacă profesorul de legislaţie autoproclamat mai are şi pistol se poate ajunge la ce scrie mai sus.
Cât de imparţial a scris presa...ce să le ceri, dacă pe ăla îl durea de marca maşinii ca şi cum ăia cu Dacie ar fi mai
proşti, cum să mai crezi o iotă din ce spune aşa-zisa putere în Stat"?
Oricum e cam mult 29 de zie arest când alţii sunt cercetaţi în libertate pentru chestii mult mai grave.
Buna'seara si bine v-am gasit dragii mei...facand haz de necaz...acum, ma amuz copios pe seama parerilor tuturor si a relatarilor din presa:))
Eu sunt Agresorul pistolar, proaspat iesit de la racoare:))
sa relatam:
1. nu a fost nici un giratoriu, respectivul Stania, a iesit de pe o stradutza laturalnica pana la linia de mijloc a strazii cu prioritate pe care mergeam eu.
2. l-am intrebat unde se baga, si a inceput sa injure...l-am ocolit si mi-am continuat drumul.
3. ajuns intr-o alta intersectie unde se termina prioritatea strazii mele si aveam Stop, am oprit eu pt a acorda prioritate si pt a ma asigura.
4. din spate, ce sa vezi?!? stupoare...claxoane si injuraturi de la respectivul Stania, am iesit si eu pe geamul masini si l-am intrebat de ce injura ca nu el avea prioritate.
5. respectivul, deschide portiera de la masina si coboara injurand si amenintand, cobor si eu si il intreb care e problema lui, si cu ce drept ma injura din moment ce nu avea dreptate, i-am explicat ca nu se intra asa intr-o intersectie si sa incerce mai bine sa fie atent la drum decat sa faca scandal aiurea(discutzia...a avut loc intre cele doua masini)
6. un taximetrist care asistase la toata faza de pe trotuar...se apropie si ii zice respectivului Stania, sa ma lase in pace ca am blocat intersectia, moment in care eu ma intorc la masina mea.
7. ajuns la portiera masinii o deschid, aud pasi in spate si cand intorc capul, ma trezesc cu un "pumn tzaranesc" cu elan in fatza...bag barba-n piept imi acopar cu bratzele tamplele, iar respectivul continua sa ma loveasca in cap din spate, dupa 5-6 lovituri luate in ceafa, s-a produs agresiunea.(de mentionat este faptul ca eu eram cu spatele cand imi luam pumni intre portiera masinii si masina)
8. il imping cu mana stanga iar cu dreapta scot pistolul trag sigurantza cu degetul mare si trag(mai toate instinctiv si sub influentza fricii si a sperieturii)
9. dupa cum discutam noi la un moment dat de situatzii si cartushul pe tzeava...in situatzia asta in timp ce imi luam pumni, m-a salvat sa nu am D.mne fereshte vre-o rubrica cu "aducem un ultim omagiu".
10. am tras un singur foc care l-a shters pe respectivul stania, care, s-a dat mai in spate si-a pus mana la rana a incput sa injure si sa amenintze fugind printre masinile parcate.
11. mi-am asigurat pistolul, l-am bagat in tocul de la brau, si am sunat la Sectia 3 politie. (9:17)
cam asta a fost in mare incidentul... din auzite am inteles ca el a sunat ori la ziar ori la televiziune si la 112 pe la 9:30... pe el l-au dus la spital...iar pe mine la sectie desi si eu eram plin de sange(arcada si nasul spart ochiul deja negru si vreo 8-9 cucuie-n cap)
masura luata la venirea presei a fost urmatoarea... arestare preventiva pt 24 de h...apoi dupa decalaratzii la politzie am mers la judecatorie...etc...mandat de arestare pt 15 zile...
respectiuvul a fost in libertate si necercetat timp de 4-5 zile(fara vre-o acuzatie si fara inceperea urmaririi penale...) in tot acest timp eu eram deja la racoare:) el a fost cercetat in stare de libertate eu nu...
nu stiu ce concluzii se pot trage...m-au eliberat dupa 2 saptamani sub control judiciar, si asta dupa cereri si recursuri multe:P
va doresc citire placuta:P
Atat declar si semnez "pistolarul"
Eu sunt Agresorul pistolar, proaspat iesit de la racoare:))
sa relatam:
1. nu a fost nici un giratoriu, respectivul Stania, a iesit de pe o stradutza laturalnica pana la linia de mijloc a strazii cu prioritate pe care mergeam eu.
2. l-am intrebat unde se baga, si a inceput sa injure...l-am ocolit si mi-am continuat drumul.
3. ajuns intr-o alta intersectie unde se termina prioritatea strazii mele si aveam Stop, am oprit eu pt a acorda prioritate si pt a ma asigura.
4. din spate, ce sa vezi?!? stupoare...claxoane si injuraturi de la respectivul Stania, am iesit si eu pe geamul masini si l-am intrebat de ce injura ca nu el avea prioritate.
5. respectivul, deschide portiera de la masina si coboara injurand si amenintand, cobor si eu si il intreb care e problema lui, si cu ce drept ma injura din moment ce nu avea dreptate, i-am explicat ca nu se intra asa intr-o intersectie si sa incerce mai bine sa fie atent la drum decat sa faca scandal aiurea(discutzia...a avut loc intre cele doua masini)
6. un taximetrist care asistase la toata faza de pe trotuar...se apropie si ii zice respectivului Stania, sa ma lase in pace ca am blocat intersectia, moment in care eu ma intorc la masina mea.
7. ajuns la portiera masinii o deschid, aud pasi in spate si cand intorc capul, ma trezesc cu un "pumn tzaranesc" cu elan in fatza...bag barba-n piept imi acopar cu bratzele tamplele, iar respectivul continua sa ma loveasca in cap din spate, dupa 5-6 lovituri luate in ceafa, s-a produs agresiunea.(de mentionat este faptul ca eu eram cu spatele cand imi luam pumni intre portiera masinii si masina)
8. il imping cu mana stanga iar cu dreapta scot pistolul trag sigurantza cu degetul mare si trag(mai toate instinctiv si sub influentza fricii si a sperieturii)
9. dupa cum discutam noi la un moment dat de situatzii si cartushul pe tzeava...in situatzia asta in timp ce imi luam pumni, m-a salvat sa nu am D.mne fereshte vre-o rubrica cu "aducem un ultim omagiu".
10. am tras un singur foc care l-a shters pe respectivul stania, care, s-a dat mai in spate si-a pus mana la rana a incput sa injure si sa amenintze fugind printre masinile parcate.
11. mi-am asigurat pistolul, l-am bagat in tocul de la brau, si am sunat la Sectia 3 politie. (9:17)
cam asta a fost in mare incidentul... din auzite am inteles ca el a sunat ori la ziar ori la televiziune si la 112 pe la 9:30... pe el l-au dus la spital...iar pe mine la sectie desi si eu eram plin de sange(arcada si nasul spart ochiul deja negru si vreo 8-9 cucuie-n cap)
masura luata la venirea presei a fost urmatoarea... arestare preventiva pt 24 de h...apoi dupa decalaratzii la politzie am mers la judecatorie...etc...mandat de arestare pt 15 zile...
respectiuvul a fost in libertate si necercetat timp de 4-5 zile(fara vre-o acuzatie si fara inceperea urmaririi penale...) in tot acest timp eu eram deja la racoare:) el a fost cercetat in stare de libertate eu nu...
nu stiu ce concluzii se pot trage...m-au eliberat dupa 2 saptamani sub control judiciar, si asta dupa cereri si recursuri multe:P
va doresc citire placuta:P
Atat declar si semnez "pistolarul"
MauseR HSc Mod.90 T 10x22T U.A.G. 

respectivul avea pile la judecatorie sau care au fost motivatia mandatului de 15 zile?
politistii cum au apreciat faptul ca el te-a lovit mai intai? ca nu erai in legitima aparare? Sau mai intai l-ai impuscat si apoi el te-a lovit, caz in care el era in legitima aparare si tu un agresor? Vreau sa inteleg si eu logica gaboreasca... asta daca se poate
care e statusul momentan din punct de vedere legal?
arma ai recuperat-o?
politistii cum au apreciat faptul ca el te-a lovit mai intai? ca nu erai in legitima aparare? Sau mai intai l-ai impuscat si apoi el te-a lovit, caz in care el era in legitima aparare si tu un agresor? Vreau sa inteleg si eu logica gaboreasca... asta daca se poate
care e statusul momentan din punct de vedere legal?
arma ai recuperat-o?
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Man, sper ca ai avut inspiratia de ati scoate un certificat medico-legal nu? Si de a depune plangere la adresa respectivului, daca nu ti-o primesc la politie/parchet, depune-o direct la judecatorie.
Pana la urma ai avut sau nu un box la tine?
Pana la urma ai avut sau nu un box la tine?
Форт 17 Р

Mai CoolT2006, ce sa-ti zic, decat ca bine ca nu a fost mai rau pentru tine cat si ptr celalalt. Apropos ce fel de arma folosesti? Sa inteleg ca cea din poza avatarului. Ca daca cumva aveai Fort era naspa rau de tot pentru individul respectiv. Acuma vorbesc si eu asa....
Cu situatia juridica ce ai facut? Te-ai reabilitat sau esti in curs de reabilitare? Arma o ai deja acasa sau zace in vreun rastel al vreunei sectii de politie?
In rest ce sa-ti zic decat sanatate si... stay cool and be safe!!
Cu situatia juridica ce ai facut? Te-ai reabilitat sau esti in curs de reabilitare? Arma o ai deja acasa sau zace in vreun rastel al vreunei sectii de politie?
In rest ce sa-ti zic decat sanatate si... stay cool and be safe!!
Zoraki MOD 914 cal. 9mm P.A.K.
-
Angel_Of_Light
Interesant caz... ce sa zic, pacat ca s-a ajuns la astfel de probleme. Ar mai fi cateva opinii personale dar ma abtin sa le spun.... multa bafta sa scapi de probleme si sa nu mai ai altele in viitor. Apropo ti-a fost oprita arma pentru cercetari? (doar o curiozitate)
-
Nimeni De Nicaieri
Parerea mea, in cazul in care ai fost tu cel agresat e ca ar trebui lamurite foarte bine lucrurile, iar cel vinovat sa raspunda in fata legii.Daca situatia ramane asa, deja se creeaza un precedent, si simplul fapt ca porti o arma te transforma automat in agresor.Sunt foarte curios ce atitudine vor avea comitiile si comitetele care ar trebui sa apere drepturile posesorilor de neletale.