teava rg88
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
constantinpenciu
Re: teava rg88
exista un rg88 cu teava interioara de mauser insa nu cunoastem amanunte de precizie.
poate intra posesorul si ne povesteste ce si cum.
poate intra posesorul si ne povesteste ce si cum.
-
constantinpenciu
Nu cred ca a facut-o careva, dar mai stii ?

Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
Va era dor sa fac pe desteptul?
Emanuel... taci
La o scurta utilizare a functiei search, ia uite ce gasim:
http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f ... +rg#p21794
Si se mai poate cauta, dar nu eram eu cel interesat
Emanuel... taci
La o scurta utilizare a functiei search, ia uite ce gasim:
http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f ... +rg#p21794
Si se mai poate cauta, dar nu eram eu cel interesat
-
Angel_Of_Light
Mda cica a schimbat-o si nu s-a aflat nimic concret... eu am auzit ca acum acel pistol trage in balarii ... si sursa era foarte credibila....
Daca a facut schimbarea sa se de-a detalii concrete, vb cu X armurier care face acest lucri si care te poate ajuta... m-am saturat de zvonuri si 2 pagini de discutii si tot la aceeasi concluzie.... da se poate cica a facut nedumeritul
Da si porcii zboara (daca le pui dinamita la cur)

Daca a facut schimbarea sa se de-a detalii concrete, vb cu X armurier care face acest lucri si care te poate ajuta... m-am saturat de zvonuri si 2 pagini de discutii si tot la aceeasi concluzie.... da se poate cica a facut nedumeritul
-
Nimeni De Nicaieri
Salut, eu am un RG88 si am schimbat teava cu una de Mauser.Inca dinainte de a cumpara arma intentionam sa fac aceasta schimbare, iar la cateva PG-uri trase chiar am fost fortat de imprejurari (teava de aluminiu de RG a cedat).Spre deosebire de teava de RG88 care este dintr-un aliaj de aluminiu si este formata din 2 bucati, cea de Mauser este din otel si dintr-o bucata, iar cele 3 obturatii sunt mult mai putin restrictive pentru bila de cauciuc fata de traiectoria sinusoidala din prima.
Da cand am facut schimbarea, nu am observat o imbunatatire semnificativa a preciziei, dar am observat ca UAG-urile sunt mult mai precise decat PG-ul.Prefer totusi PG-urile pentru ca au o putere de penetrare mai mare, si oricum in caz de autoaparare, se foloseste in 2-3m, deci nu ai cum sa nu nimeresti macar de 2-3 ori din cele 8 gloante.
Cred ca am tras pana acum 300 de focuri si NICIODATA nu mi s-a blocat arma.Dupa fiecare sedinta de tras o demontez si o curat foarte bine cu Balistol si periuta
Da cand am facut schimbarea, nu am observat o imbunatatire semnificativa a preciziei, dar am observat ca UAG-urile sunt mult mai precise decat PG-ul.Prefer totusi PG-urile pentru ca au o putere de penetrare mai mare, si oricum in caz de autoaparare, se foloseste in 2-3m, deci nu ai cum sa nu nimeresti macar de 2-3 ori din cele 8 gloante.
Cred ca am tras pana acum 300 de focuri si NICIODATA nu mi s-a blocat arma.Dupa fiecare sedinta de tras o demontez si o curat foarte bine cu Balistol si periuta
@Nimeni De Nicaieri - poate îl aduci şi la poligon. Cât costă operaţiunea cu tot cu manoperă şi unde se face?
-
Nimeni De Nicaieri
Modificarea am facut-o la un armurier recomandat de cei de la Arrow, daca doriti pot da pe PM datele de contact. Nu mai retin exact pretul, parca undeva in jur de 300RON.
La poligon cu placere , dar v-as ruga sa-mi spuneti si mie cand mergeti.La mine e mai greu cu weekendurile dar fac tot posibilul sa ajung.
La poligon cu placere , dar v-as ruga sa-mi spuneti si mie cand mergeti.La mine e mai greu cu weekendurile dar fac tot posibilul sa ajung.
Merci! Deocamdată să mă văd cu RG-ul cumpărat, sunt prins cu mai multe, inclusiv vânătoare, acum prospectez piaţa şi RG,
zamak cum e, are tot mai multe bile albe, inclusiv aceasta cu ţeava. La ultimul poligon n-am mers nici eu, dar următorul sper
să nu-l ratez şi poate ne strângem cât mai mulţi.
zamak cum e, are tot mai multe bile albe, inclusiv aceasta cu ţeava. La ultimul poligon n-am mers nici eu, dar următorul sper
pai cand te hotarasti sa-ti cumperi RG sa-mi spui. poate vrei unul cu experientatevez wrote:Merci! Deocamdată să mă văd cu RG-ul cumpărat, sunt prins cu mai multe, inclusiv vânătoare, acum prospectez piaţa şi RG,
-
Nimeni De Nicaieri
Ca fapt divers, am tras intr-un scaun de masina de la 3 metri si a iesit pe partea cealalta.Cred ca e destul de ok.