ptr. d-nul RADU
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
ptr. d-nul RADU
ma intereseaza GAMA DE PISTOLAE Crosman ****C31, C11, ETC
Se poate achizitiona de la firma asa ceva? se poate face comanda ? sau doar gama limitata de la gamo? si aia subtire. Multumesc
Se poate achizitiona de la firma asa ceva? se poate face comanda ? sau doar gama limitata de la gamo? si aia subtire. Multumesc
HATSAN AT44S-10 - 5.5mm
HATSAN TORPEDO 150TH 6.35mm
Re: ptr. d-nul RADU
Buna ziua.TATUKA wrote:ma intereseaza GAMA DE PISTOLAE Crosman ****C31, C11, ETC
Momentan doar Gamo. Nu stiu sa va spun daca intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat vom avea si alta marca in portofoliu. Totusi am avut suficient de multe modele de pistoale Gamo deci nu chiar "subtire"
Cu respect.
probabil ca ati avut..............dar acu dupa mega transportul care s-a facut aveti 3 modele V3 negru si silver, P23 si PT80, altceva?eu chiar vreau un pistol mai bun si nu am de unde?
HATSAN AT44S-10 - 5.5mm
Buna ziua.TATUKA wrote:probabil ca ati avut..............dar acu dupa mega transportul care s-a facut aveti 3 modele V3 negru si silver, P23 si PT80, altceva?eu chiar vreau un pistol mai bun si nu am de unde?
Mega transportul de abea ieri s-a produs. Ce ati vazut pana acum pe site sunt ce au mai fost prin magazine.Am mai explicat in alt topic. Modelele noi si sa zicem clasice vor apare probabil saptamana aceasta.
Cu respect.
Buna ziua.
Mega transportul de abea ieri s-a produs. Ce ati vazut pana acum pe site sunt ce au mai fost prin magazine.Am mai explicat in alt topic. Modelele noi si sa zicem clasice vor apare probabil saptamana aceasta.
Cu respect.[/quote]
Modelele noi care sunt?
Cu respect.[/quote]
Modelele noi care sunt?
Modelele noi care sunt?tevez wrote:Buna ziua.
Cu respect.
Buna ziua.
Aveti rabdare si le veti vedea.
Cu respect.
Totusi ar trebuie sa stim si noi daca merita sa asteptam, ca asa ma manaca palma la un CROSSMAN T4 de la un magazin din Suceava..........
Cat? ca nu mai pot astepta..........ma sufoc.
O data limita, niste modele si preturi , plzzzzzzz
CE E ASA SECRET?
Scuze de insistenta, dar astept de prea mult timp, am disperat oamenii de pe forum cu anunturile mele, o zi buna!!!!!!
Cat? ca nu mai pot astepta..........ma sufoc.
O data limita, niste modele si preturi , plzzzzzzz
CE E ASA SECRET?
Scuze de insistenta, dar astept de prea mult timp, am disperat oamenii de pe forum cu anunturile mele, o zi buna!!!!!!
HATSAN AT44S-10 - 5.5mm
D-l Radu, va rugam, nu ne mai chinuiti. Noi suntem ca niste bieti
copilasi la care le fluturati jucarii prin fata ochilor, dar nu-i lasati
sa le ia.
Nenea, vleau pitolu' si pucica...
copilasi la care le fluturati jucarii prin fata ochilor, dar nu-i lasati
sa le ia.
Nenea, vleau pitolu' si pucica...
BSA HORNET RIFLE .22 ,BSA DeerHunter 3-9x32
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
Vai, cat esti de spiritual!!!!!!!!
De fapt, esti doar un FRUSTRAT!!!!
De fapt, esti doar un FRUSTRAT!!!!
HATSAN AT44S-10 - 5.5mm
[quote][/quote]' Vai, cat esti de spiritual!!!!!!!!'
Multumesc de apreciere.
Si, apropo, da chiar sunt frustrat.
Dar oare doar eu sunt frustrat?
Multumesc de apreciere.
Si, apropo, da chiar sunt frustrat.
Dar oare doar eu sunt frustrat?
BSA HORNET RIFLE .22 ,BSA DeerHunter 3-9x32
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
Am mai mult bun simt si inchid acest topis, inainte de a ajunge sa ma cert cu DUMNEAVOASTRA DOMNULE!!E
HATSAN AT44S-10 - 5.5mm
Sa-ti fie rusine........................Dinu Patriciu!!!!!TATUKA wrote:Am mai mult bun simt si inchid acest topis, inainte de a ajunge sa ma cert cu DUMNEAVOASTRA DOMNULE!!E
Buna ziua.
Va rog nu va mai certati. Modelele noi deja sunt pe site, momentan doar ca denumire de produs. Nu am avut timp sa postez date tehnice si poze
. Sper maine sa reusesc.
Cu respect.
Va rog nu va mai certati. Modelele noi deja sunt pe site, momentan doar ca denumire de produs. Nu am avut timp sa postez date tehnice si poze
Cu respect.
UPDATE LA PISTOALE, VA ROG!!!!!
TRAIM IN ROMANIA SI NUMAI IN ROMANIA SE ROAGA CLIENTUL K SA POATA CUMPARA CEVA !!!!!!!
CAND ? ????????
ASTEPT
TRAIM IN ROMANIA SI NUMAI IN ROMANIA SE ROAGA CLIENTUL K SA POATA CUMPARA CEVA !!!!!!!
CAND ? ????????
ASTEPT
HATSAN AT44S-10 - 5.5mm