357Sig
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: 357Sig
Buna ziua.daneluta wrote:Buna ziua, stiu ca aveti munitie 357Sig, S&B in stoc! Cand o scoateti la vanzare? Multumesc!
Imi cer scuze, nu va inteleg intrebarea. Daca am produse pe stoc sunt la vanzare neconditionat cu exceptia comenzilor speciale aduse nominal. Cartuse 357 Sig FMJ nu am pe stoc. Cand voi primi marfa o sa apara pe site sigur.
Cu respect.
Buna ziua, atunci sa va intreb altfel, o persoana fizica, poate comanda, sa zicem, trei cutii cu cartuse din calibrul mentionat mai sus? Le aduceti mai repede, pentru ca sunt interesat de munitia asta si nu doar acum.Nu mai fac nici nazuri in privinta tipului cartusului si o achit anticipat! Cu acelasi respect!
Nu stiu data exact cand trebuie sa apara. In orice caz am sa anunt pe prima pagina.daneluta wrote:Buna ziua, atunci sa va intreb altfel, o persoana fizica, poate comanda, sa zicem, trei cutii cu cartuse din calibrul mentionat mai sus? Le aduceti mai repede, pentru ca sunt interesat de munitia asta si nu doar acum.Nu mai fac nici nazuri in privinta tipului cartusului si o achit anticipat! Cu acelasi respect!
Cu respect.
Buna ziua, reiterez rugamintea!Merci!