mica problema bsa hornet-intrebare ptr moderator.

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
lighty9

mica problema bsa hornet-intrebare ptr moderator.

Post by lighty9 »

recent am intrat in posesia unei arme hornet bsa comercializata initial de la arrow seria2b3597factura2526690din16-09-2008.arma arata superb si functioneaza foarte bine dar nu mai realizeaza modul safe prin blocarea tragaciului.scotind mecanismul din pat am constatat ca pirghia de blocare respectiv elementul 79 din schema expandata a armei e rupta.se poate inlocui f.usor in citeva minute ptr ca nu e necesar sa se umble in interior la partea mai complexa si delicata a mecanismului.intrebarea este daca pot procura acest element de la arrow? cel mai indicat fiind importatorul.n-as vrea sa recurg la manufacturi artizanale, totusi modul safe e necesar. multumesc anticipat.
radu.b

Re: mica problema bsa hornet-intrebare ptr moderator.

Post by radu.b »

lighty9 wrote:recent am intrat in posesia unei arme hornet bsa comercializata initial de la arrow seria2b3597factura2526690din16-09-2008.arma arata superb si functioneaza foarte bine dar nu mai realizeaza modul safe prin blocarea tragaciului.scotind mecanismul din pat am constatat ca pirghia de blocare respectiv elementul 79 din schema expandata a armei e rupta.se poate inlocui f.usor in citeva minute ptr ca nu e necesar sa se umble in interior la partea mai complexa si delicata a mecanismului.intrebarea este daca pot procura acest element de la arrow? cel mai indicat fiind importatorul.n-as vrea sa recurg la manufacturi artizanale, totusi modul safe e necesar. multumesc anticipat.
Buna ziua.
Imi pare rau de incident. Nu imi dau seama acum ce s-a intamplat dar cel mai bine este sa trimiteti arma la service, la colegul meu Adrian si cred ca se poate rezolva. Puteti eventual sa vorbiti cu el direct prin telefon.
Cu respect.
Post Reply