super mega interesant

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
cristianbuta

super mega interesant

Post by cristianbuta »

am reusit sa iau legatura cu cei de la fabrica din turcia si am o veste buna se fac si pistoale din otel.pun mai jos mailul primit.poate facem ceva cu ei ,sa luam mai multe pistoale...
Dear Sir(s)

According to our phone conversation with you , please note that the price for steel Compact Traumatic pistol is 120 USD
Right now we only have Compact type steel traumatic pistol
But we can produce steel F92 and Mini 09 according to the high order quantitities

With Kind Regards
danezu

Re: super mega interesant

Post by danezu »

Vezi sa nu..... :D Cand il primesti ai sa observi un mare zamak! Turcii sunt cei mai tepari afaceristi de pe glob.

Bafta!
Walter PP 10x22T - BLACK
nedumeritu

Post by nedumeritu »

danezu wrote:Vezi sa nu..... :D Cand il primesti ai sa observi un mare zamak! Turcii sunt cei mai tepari afaceristi de pe glob.

Bafta!
Absolut corecta observatia de mai sus.
Doar daca mergi la ei la reprezentanta poti sa obtii versiunea complet din otel.
Si sa ajungi la ei in prag este un pic cam greu si drumul lung... :mrgreen:
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
cristianbuta

Post by cristianbuta »

Nu stiu ,eu am avut de a face cu turcii si am o parere foarte buna despre modul lor de a face afaceri.din pctul meu de vedere,daca ei reusesc sa imi faca modelul 92 din otel cred ca merita sa dau 200 de $ pe un pistol de otel,plus drumul care in cel mai rau caz ma poate duce la inca 200$,plus accizele+taxa armurier,deci vad ca maxim m-ar duce la un pret de 700-800$,care e ok dpdv al pretului fata de zamakurile traumatice care sunt pe piata la ora asta!plus ca are aproape 50 de j putere de impact,de fapt e E cinetica,care e net superior celor de pe piata.
tevez

Post by tevez »

Se poate "cumula" drumul până acolo cu concediul, că tot e perioada şi Turcia e o destinaţie frumoasă.
Eu aş merge cu magnetul la mine, just in case. :twisted:
Dacă reuşeşti să aduci aşa ceva să nu cumva să nu faci o prezentare pe forum. :D bafta.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

cristianbuta wrote:Nu stiu ,eu am avut de a face cu turcii si am o parere foarte buna despre modul lor de a face afaceri.din pctul meu de vedere,daca ei reusesc sa imi faca modelul 92 din otel cred ca merita sa dau 200 de $ pe un pistol de otel,plus drumul care in cel mai rau caz ma poate duce la inca 200$, plus accizele+taxa armurier,deci vad ca maxim m-ar duce la un pret de 700-800$,care e ok dpdv al pretului fata de zamakurile traumatice care sunt pe piata la ora asta!plus ca are aproape 50 de j putere de impact,de fapt e E cinetica,care e net superior celor de pe piata.
Nu trece cuvederea sfatul lui tevez, cel cu magnetul. Sa vezi cat si ce este din otel la arma in discutie.
Ca pret este OK.
Mai mult, te poti alege cu o arma pe rubber dar cu 10x22 ce are culata facuta din otel. Asta este mare chestie.
Cat despre cei 50J, asta este o alta poveste, depinde de munitia folosita si cu ce gasesti la noi nu prea vezi tu
20-30J decat in pozele de la ... TeXkrim... :lol: .
Chestia este ca in mod cert o astfel de arma nu va crapa la o serie de PG-uri nabadaioase. Cele mai puternice
ca incarcatura pe piata noastra.
Daca vrei peste 50J optezi de la bun inceput la turci pentru versiunea in 9mm rubber si iti iei de la Libra munitie dupa cum
urmeaza: 50J, 75J, 125J la 9mm rubber cu ~ 180 Euro la 1000 unitati si le aduci in transe sau ti le trimit ei in transe.
Atentie ca au aparut si niste versiuni produse de ME, niste tipi ce pirateaza niste nemti si modifica blank-uri impingand
bile de cauciuc peste plasticul verde de la blank. O feerie nationala, ce mai.
Pe surse, se produce asa ceva si la noi pe blank-uri turcesti ce au stanta ME pe cartus..., ciudat nu?
Ce face criza din om! Ce uameni domle', ce uameni :!: :shock:
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
haiosu

Post by haiosu »

treaba cu magnetul e dura de tot, mai ales ca turcii au obiceiul de a "innadi"=a uni tevile. zamac plus otel... :twisted: cine stie, stie :twisted:
si daca ai sapa prin arhiva forumului ai vedea ce de cuvant sunt turcii in ceea ce priveste armele cu bila.
sfat: ramai la rg88 sau la pp cumparat de la gazdele noastre, asta daca nu reusesti sa iei 9X19...ceea ce devine alt caz :oops:
Nikki

Post by Nikki »

haiosu wrote:si daca ai sapa prin arhiva forumului ai vedea ce de cuvant sunt turcii in ceea ce priveste armele cu bila.
Confirm, si poate si Babanu sa faca acelasi lucru! Era vorba despre cei de la Ekol.
Post Reply