Am o arma CF-30 de 5.5 cumparata de la Arrow si as dori sa intreb prietenii de pe forum ce luneta imi recomanda, acceptabila si din puntul de vedere al pretului. Ar fi interesant sa-mi raspunda si cineva care are o arma similara. Apoi as fi interesat sa-mi recomandati cum se intretine o asemenea arma, ce ar fi bine pentru curatare, dat fiind ca am tras circa 500 de focuri pana acum.
Multumesc foarte mult
luneta ptr CF-30
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Vad ca nu va raspunde nimeni cu o arma similara.
Nu stiu ce inseamna pentru Dvs. un pret acceptabil, dar va spun ca armele cu aer comprimat cu arc si piston, sunt supuse unor shocuri destul de mari (in momentul in care pistonul loveste capul cilindrului), motiv pentru care lunetele pentru aceste arme trebuie sa fie de buna calitate, altfel dereglandu-se des.
Marius
Nu stiu ce inseamna pentru Dvs. un pret acceptabil, dar va spun ca armele cu aer comprimat cu arc si piston, sunt supuse unor shocuri destul de mari (in momentul in care pistonul loveste capul cilindrului), motiv pentru care lunetele pentru aceste arme trebuie sa fie de buna calitate, altfel dereglandu-se des.
Marius