Informatii detinere pistol cu glont
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Informatii detinere pistol cu glont
Am citit Leagea 295/2004 ce nu prea am inteles este: la cat timp se face inspectia tehica a armei (pistol cu glont) si ce fel de proces verbal sau ce trebuie sa imi dea cei din poligon pentru justificarea munitiei trase acolo.
Glock 19 9x19mm
Re: Informatii detinere pistol cu glont
Inspectia se face la 5 ani si din poligon nu-ti da nimeni nimic poate tuburile goale daca vrei sa le iei, tragi cit te tine buzunarul nu trebuie sa justifici munitia unde ai tras-o, totul este sa nu se produca pagube sau raniri ale persoanelor atunci incep intrebarile grele. 
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
unii mai trag si cu arma proprie cand merg la poligon cu, compania sa faca tragere cu grupa
si chiar in unele poligoane politia nu ar avea acces, deci cum sa intrebe asa ceva?
la bila de cauciuc e mai dificil, pt ca acolo "mai e unii" care nu au acces decat la poligoane private, si atunci se naste intrebarea: unde au tras sute de cartuse, stiut fiind faptul ca in muntii si padurile patriei nu e voie!?!
si chiar in unele poligoane politia nu ar avea acces, deci cum sa intrebe asa ceva?
la bila de cauciuc e mai dificil, pt ca acolo "mai e unii" care nu au acces decat la poligoane private, si atunci se naste intrebarea: unde au tras sute de cartuse, stiut fiind faptul ca in muntii si padurile patriei nu e voie!?!
Sa inteleg ca daca ma duc in camp si imi pun niste sticle in care sa trag nu ma intreaba nimeni unde am tras cartusele?
P.S. Adica nu ma vede nimeni si nu se produc incidente.
P.S. Adica nu ma vede nimeni si nu se produc incidente.
Glock 19 9x19mm
se pare ca unii mai intreaba...
Inca unul care a ajuns in politie si nu avea ce sa caute acolo, sunt pline structurile militare de asa ceva si mai sunt si promovati in functii de comanda facind de ris si pe cei care sau apucat de munca din pasiune si nu pentru alte avantaje.tevez wrote:http://videonews.ro/action/viewvideo/15 ... a-lesinat/
Poate chiar ăsta era "confiscatorul".
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)