pt hampu si arrow
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
mihai ionut daniel
pt hampu si arrow
si eu cred ca merita toti banii.intotdeauna o curat dupa fiecare vanatoare. de mare importanta mi se pare si husa in care o tin.am vazut ca la mai toti vanatorii romanii armele se pun in portbagaj si atat!!!!am tras cam 300-400 cartuse cu ea si inca nu am umblat sa ii curat mecanismele. a tras vreunul dintre voi cu cartuse de 40 sau 50 de grame?ce puteti sa-mi spuneti? ultimele sase partide au fost la iepuri si pot sa va spun ca functioneaza ireprosabil cu cartuse de 34 de grame,tine foarte bine reculul sub control.cat despre socuri am tras la rate cu cel full iar la iepuri cu cel cilindric.
-
Hampu The Great
Eu nu am tras nici cu 40 nici cu 50g.
Trag 32, 34 si odata am folosit unele 36 despre care nu stiam ca exista la vremea aia.
Am tras insa niste cartuse "facute", si am patit ca arrow....plus ca mi-a tiuit urechea o saptamana dupa aia.
Trag 32, 34 si odata am folosit unele 36 despre care nu stiam ca exista la vremea aia.
Am tras insa niste cartuse "facute", si am patit ca arrow....plus ca mi-a tiuit urechea o saptamana dupa aia.
Sunt detaliul neglijabil al unui imens angrenaj, dar sunt salvat intrucat stiu asta si intrucat ma revolt...