Sfaturi pistol 9x19mm... Ce sa cumpar?

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
CountZero

Sfaturi pistol 9x19mm... Ce sa cumpar?

Post by CountZero »

Salut!
Vreau sa imi cumpar pistol cu glont cal. 9x19mm. Ma gandeam la un Glock 19 (pret = aprox. 4000 RON cu tot cu accize, de la reprezentanta Glock Romania) sau Sig Sauer P229 (Pret = ?). Ce alt pistol cal. 9x19mm din clasa compact mai pot gasi pana in 4000RON (cu tot cu accize)?
Glock 19 9x19mm
dcrist

Re: Sfaturi pistol 9x19mm... Ce sa cumpar?

Post by dcrist »

Beretta 9x19mm ~3000 ron , Sig te duce ~2000 euro cu totul, Cobra israelian ~2600 ron+ cele de la arw pe care le poti vedea pe site si in magazine.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
FlorinPPopescu

Post by FlorinPPopescu »

CountZero wrote:Salut!
Vreau sa imi cumpar pistol cu glont cal. 9x19mm. Ma gandeam la un Glock 19 (pret = aprox. 4000 RON cu tot cu accize, de la reprezentanta Glock Romania) sau Sig Sauer P229 (Pret = ?). Ce alt pistol cal. 9x19mm din clasa compact mai pot gasi pana in 4000RON (cu tot cu accize)?
Daca te intereseaza am un prieten care vrea sa-si dea Smith and Wesson-ul MP9 9x19 cu 3000 lei. contacteaza-ma si-ti dau nr. lui de telefon daca te interesaza
CountZero

Post by CountZero »

In primul rand vreau ca arma sa fie noua. In al doilea rand, lungimea totala, nu vreau sa depaseasca 17cm.

Unde ai gasit man Sig Sauer asa scump? Eu am vazut la 4700RON cu tot cu accize dar nu vindeau la persoane fizice.
Glock 19 9x19mm
dcrist

Post by dcrist »

CountZero wrote:In primul rand vreau ca arma sa fie noua. In al doilea rand, lungimea totala, nu vreau sa depaseasca 17cm.

Unde ai gasit man Sig Sauer asa scump? Eu am vazut la 4700RON cu tot cu accize dar nu vindeau la persoane fizice.
La Transcarpat Sportours acum ~3 ani am vrut sa-mi iau un P226 dar nu mai aveau si la urmatorul transport ziceau ca de la ~1000 euro cit au fost ultimele pe care le-au avut vor fi ~2000, asa ca am ramas la Beretta si nu-mi pare rau :wink:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
tevez

Post by tevez »

De cand s-a lansat ideea ca s-ar putea ca noua lege sa permita si civililor sa detina arma
cu glont, doar in limita locuintei am inceput sa ma uit mai atent la oferte :)
Am vazut ca un magazin din Iasi aduce la comanda CZ 75 Compact, nu se specifica pretul.
Lungime totala: 184mm...depaseste putin cei 17 cm impusi.
Acum ceva timp un user de pe forum a facut urmatoarea achizitie:
http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f=7&t=1694 , poate va e de folos topicul.
CountZero

Post by CountZero »

Ce firme mai importa Sig Sauer (din Bucuresti)?
Glock 19 9x19mm
dcrist

Post by dcrist »

tevez wrote:De cand s-a lansat ideea ca s-ar putea ca noua lege sa permita si civililor sa detina arma
cu glont, doar in limita locuintei am inceput sa ma uit mai atent la oferte :)
Am vazut ca un magazin din Iasi aduce la comanda CZ 75 Compact, nu se specifica pretul.
Lungime totala: 184mm...depaseste putin cei 17 cm impusi.
Acum ceva timp un user de pe forum a facut urmatoarea achizitie:
http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f=7&t=1694 , poate va e de folos topicul.
Din pacate tin sa te dezamagesc, ar fi fost bine sa fie asa sa ai dreptul sa detii arma cu glont in locuinta, dar cei care fac legile vor sa limiteze detinerea doar in locuinta a celor neletale, nici vorba sa dea drumul la arme cu glont pentru toata lumea, cine stie in viitorul mai mult sau mai putin indepartat se va putea si asta.
dcrist

Post by dcrist »

CountZero wrote:Ce firme mai importa Sig Sauer (din Bucuresti)?
Doar de astia stiu ca aduc Sig Sauer si sunt in Bucuresti, au sediul pe undeva prin Colentina.
CountZero

Post by CountZero »

Daca ar fi sa cumpar ceva dintre Glock 19 si Walther P99 QA, spre ce m-ati indruma?
Glock 19 9x19mm
catalin_suzeanu

Post by catalin_suzeanu »

CountZero wrote:Daca ar fi sa cumpar ceva dintre Glock 19 si Walther P99 QA, spre ce m-ati indruma?
Smith&Wesson MP9... :P ...

http://www.smith-wesson.com/wcsstore/Sm ... tary_1.pdf

- polymer
- 3 randuri de prasele in functie de mana
- catare pentru tragere nocturna

etc...
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
haiosu

Post by haiosu »

dcrist wrote:Beretta 9x19mm ~3000 ron , Sig te duce ~2000 euro cu totul, Cobra israelian ~2600 ron+ cele de la arw pe care le poti vedea pe site si in magazine.
beretta e cam 4000...a crescut euro
Incepator

Post by Incepator »

Recomand Glock. Considerentele mele:foarte fiabil,foarte simplu, absolut toate piesele si accesoriile disponibile la reprezentanta, posibilitati nenumarate de individualizare atit cu piese originale cit si aftermarket ( fara a am hazarda in afirmatii, cred ca are una din cele mai mari si diversificate piete aftermarket), conditii reale de service si intretinere in garantie si post - garantie ( au atelier dedicat de armurarie). Filiala a firmei - mama in Romania ( glock .ro) care lucreaza direct cu persoane fizice , eliminind total intermediarii. Un alt aspect pentru care consider important acest ultim considerent este usurinta cu care arma poate beneficia de programele de imbunatatire sau rechemare ale firmei , in ultima instanta de reparatiile in garantie. Sa dau un exemplu. Un prieten si-a cumparat o carabina "I-bolt" dintr-un magazin din afara tarii. La scurt timp, pe site-ul firmei constructoare a aparut un avertisment cu privire la un lot de arme, din care face parte si carabina prietenului meu, la care, o eroare de fabricatie a portinchizatorului face posibila declansarea percutorului la inchidere, cu consecinte usor de imaginat. Atit de serioasa este problema, incit firma a decis sa asigure gratuit transportul portinchizatorului de oriunde se afla arma si inapoi la proprietar, practica in general neagreata de firma ( la unele modele de pistoale dau garantie pe viata, dar transportul la si de la fabrica este in sarcina cumparatorului).In urma corespondentei purtata cu Serviciul Clienti al firmei - mama, acesta primeste confirmarea ca arma sa face parte din lotul vizat pentru rechemare si primeste adresa reprezentantului in Romania pentru a trimite piesa. De la reprezentantul in Romania raspunsul primit este naucitor si-i aduce aminte ca traieste in Romania; intrucit arma nu este cumparata de la magazinul reprezentantei, nu poate fi asigurata rechemarea si-i recomanda sa se adreseze reprezentantei din Belgia. Solicitind un nr. de telefon al acestei reprezentante, amabilul interlocutor ii ofera url-ul firmei, recomandindu-i sa caute acolo eventual nr. de telefon.
dcrist

Post by dcrist »

Ideal ar fi, sa poti trage cu fiecare tip de arma inainte sa o cumperi, dar asta nu prea ai sanse in romania poate pe la uti sa poti asa ceva cu armele pe care le comercializeaza, ei avind si poligon linga magazin
FlorinPPopescu

Post by FlorinPPopescu »

dcrist wrote:Ideal ar fi, sa poti trage cu fiecare tip de arma inainte sa o cumperi, dar asta nu prea ai sanse in romania poate pe la uti sa poti asa ceva cu armele pe care le comercializeaza, ei avind si poligon linga magazin
Incearca sa mergi la UTI pe sos. Oltenitei, au un magazin unde or sa-ti prezinte armele pe care le au, toate sunt 9x19, deci iti va conveni, iar dupa cum spunea si dcrist si il sustin 100% acolo AI POSIBILITATEA sa probezi orici pistol ti-ai lua de acolo.

Personal am un Beretta Px4 storm dar in calibru .40 s&w, si nu ma plang decat de pretul dublu al cartuselor. De la UTI iti recomand CZ 75D SP01 daca am retinut bine l-ar avea in jur de 4000-4200. Daca o sa-mi dau pistolul vreodata si o sa am bani, ala ar fi pistolul care mi l-as lua.

In concluzie: mergi la uti, probeaza si ia-ti ce-ti place
Post Reply