Poligoanele din toata tara!

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
scufy_99

Poligoanele din toata tara!

Post by scufy_99 »

Sper sa fie bine venit acest topic, pentru ca, conform legii, doar in poligon avem voie sa folosim armele sau in caz de autoaparare. Desi am arme de ceva ani de zile, nu stiu decat de existenta catorva poligoane unde putem merge sa ne familiarizam cu armele noastre!
Asadar, va rog pe toti sa scrieti unde se afla poligoanele din toata tara asta, cum se ajunge acolo, se plateste taxa, se insiinteaza dinainte ca vrei sa mergi sa te antrenezi, si tot ceea ce cuprinde acest subiect!
Cei din Buc. am inteles de pe forum ca s-au strans si au mers la nu's ce poligon si au exersat acolo! Si eu vreau sa merg, dar unde?!
Ca sunt satul sa trag pe ascuns prin spatele casei, sau pe campii la kilometrii distanta, sa nu imi pierd obiectul mult asteptat!
Cati altii nu au luat amenzi ca au tras aiurea si au ramas si fara arme!
Si au ajuns si pe la tv si prin ziare!
Asa ca... hai sa facem sa fie corect si legal!
Merci!
Gas Nickel Revolver Ekol Viper 2,5"; pistol AC Walther CP99; Pusca AC Tech Force 6 de 5,5mm
dcrist

Post by dcrist »

S-a mers la Joita linga Bucuresti la poligonul Anatolie Salceanu www.tunari.ro este adresa lor, nu are nici o legatura cu cel de linga Gradina Zoologica, gasesti pe site harta cum se ajunge acolo.
scufy_99

Post by scufy_99 »

Ok, asta este un poligon si pare super, adica informatiile sunt utile pe net si pe situl lor. Si ati platit ceva, cred ca taxa, ceva? Si in restu tarii nu mai e nimic? Va rog sa scrieti! Merci!
Gas Nickel Revolver Ekol Viper 2,5"; pistol AC Walther CP99; Pusca AC Tech Force 6 de 5,5mm
flexibil29

Post by flexibil29 »

Eu sunt din Timisoara si nu stiu unde este un poligon serios.Se pare ca nu avem parte de asa ceva din pacate. :(
"Foloseste arma doar atunci cand aceasta este unica solutie"
Post Reply